Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Όθων Ιακωβίδης

Όταν η Δημοκρατία αποτελεί ένδυμα μίας τραβεστί Ολιγαρχίας που προσπαθεί να ξεγελάσει τον μουστερή για να του πλασάρει το παρά φύσιν ως φυσικό, επόμενο είναι και ο οίκος της Δημοκρατίας, η Βουλή, να μετατρέπεται σε οίκο ανοχής....


Και η ανοχή της κοινωνίας έχει εξαντληθεί, καθώς, καθισμένη στους καναπέδες μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθεί σκηνές “απείρου κάλλους” να διαδραματίζονται σε ένα σουρεαλιστικό έργο, όπου μέσα σε ένα αυστηρό σκηνικό, όπως είναι αυτό του Ελληνικού κοινοβουλίου, γελοία πρόσωπα αναφωνούν γελοίους διαλόγους, επάνω σε ένα γελοίο σενάριο.

Η χθεσινοβραδυνή παράσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σουρεαλιστικό μεγαλείο, με το έργο από δράμα να εξελίσσεται σε μαθηματική / σταυρολεξική φαρσοκωμωδία, καθώς, αντί μίας κάλπης, (που στήνεται παντού στην οικουμένη όταν θέλουν να ψηφίσουν για κάτι), στον εν λόγω “οίκο ανοχής”, στήθηκαν τέσσερις (4) κάλπες!!! χωρίς οι ψηφίζοντες να γνωρίζουν τί ψηφίζουν και σε ποιά !!!
Και αυτό, δεν ήταν το καλύτερο: Ο υπερβατικός σουρεαλισμός των συντελεστών του έργου εκτινάχθηκε από  την ανατρεπτική διάθεση του σεναρίου, όπου η ομάδα των δολοφόνων, με το πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας να σφαδάζει μπροστά της, καθώς οδηγείται στον ενταφιασμό του (που γίνεται με το “χτίσιμo” τού πτώματος στον τσιμεντένιο τοίχο της προπαγάνδας), το εγκαταλείπουν και πιάνονται σε ένα περήφανο ξεκατίνιασμα, με αφορμή την παράλειψη κάποιου να δηλώσει εγκαίρως στους άλλους το “πόσα πιάσαν” από μία άλλη (ίσως και την ίδια) κλοπή, πράξη στην οποία επιδίδεται επαγγελματικά η ομάδα αυτή, ντυμένη χωροφύλακας !!!

Είχαμε δεί και στο παρελθόν σκηνές αλησμόνητες, παιγμένες από τον ίδιο θίασο, αυτόν της “κομματοκρατίας”.

 • Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα “ομοιόμορφα και τα ομοιόχρωμα ψηφοδέλτια” με τα οποία επιχειρήθηκε η ενθρόνιση του Σαρτζετάκη στο θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας ! (μία ενθρόνιση που, τελικά,  τον εκθρόνισε από το βάθρο του ήρωα της αντίστασης στο παρακράτος της Δεξιάς της 10ετίας του 60, που είχε κερδίσει με τη στάση του στην υπόθεση της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη !!!)
 • Ποιός μπορεί να ξεχάσει την Θοδώρα την Τζάκρη (μιμούμενη πειστικότατα τη Βάσω Παπανδρέου στην ψήφιση του 1ου “Μνημονίου”)  όταν, μετά από μία βιρτουόζικη παράσταση αντίστασης στον βιασμό, πήραν (σαν να το ευχαριστιόταν κι όλας, οι βιτσιόζες)την πλέον κατάλληλα υποβοηθούσα θέση,  για την επαίσχυντη αυτή πράξη που μόλις είχαν καταγγείλει, οιμόζουσες σε έναν μοναδικά εκτελούμενο  κλαυσίγελο!!!
 • Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον (υπουργό τότε) Χρυσοστομίδη να υπεραμύνεται της καταψήφισης του ολέθριου Μνημονίου, το οποίο ο ίδιος ψήφισε (!!!) επικαλούμενος (και μάλιστα υπερηφάνως !!!) άγνοια του περιεχομένου του νόμου υποδούλωσης της χώρας, που περιχαρής ψήφισε !!!!!!
 • Ποιός μπορεί να ξεχάσει τους πύρινους καταγγελτικούς  λόγους του κάθε αντιπολιτευόμενου που μόλις γίνει κυβέρνηση, υποστηρίζει με απαράμιλλο σθένος και αυτοθυσία, αυτό που προηγουμένως κατήγγειλε ως ειδεχθές έγκλημα!!!
 • Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις κωλοτούμπες όλων των συντελεστών αυτής της παράστασης, όλα αυτά τα χρόνια, που έκαναν την Κομανέντσι να “πετάξει τα μετάλλια της” από ντροπή, νοιώθοντας ένα τίποτε μπροστά τους.....

Όλα αυτά τα μοναδικά “κατορθώματα” της κομματοκρατίας, θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικά και ψυχοθεραπευτικά, αν η παράσταση αυτή δεν είχε άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα των πολιτών που την παρακολουθούν.
Αλλά, από την τροπή αυτής της άθλιας παράστασης, εξαρτάται το
 • αν θα ρίξει κι άλλο κούτσουρο στη σόμπα (το πετρέλαιο αποτελεί πλέον ανάμνηση)ή θα την αφήσει να σβύσει,
 • αν θα φάει κάτι για βράδυ (το ωραίο δείπνο που ετοίμαζε καθημερινά η γυναίκα, έχει μείνει κενή αναπόληση), η θα κοιμηθεί νηστικός, 
 • αν θα έχει κι αύριο δουλειά (η βεβαιότητα αυτή αποτελεί, πλέον, παρελθόν γι' αυτούς που ακόμα έχουν δουλειά),
 • αν θα έχει και αύριο η οικογένεια το σπίτι της (κι αυτή η βεβαιότητα χάνεται μέρα με τη μέρα),
 • αν ο γιός κι η κόρη “πάρουν των ομματιών τους” και ξενητευτούν
 • κι άλλα πολλά φαρμακερά ΑΝ.

Αυτή, λοιπόν, η άθλια παράσταση, πρέπει να τελειώσει.

Και, το τέλος της το βάζουν οι θεατές της, καθώς αυτοί είναι που πληρώνουν, με το ιδρωποτισμένο και πολλές φορές ματωβαμένο εισιτήριό τους, τη διατήρηση αυτού του θιάσου.

Η κοινωνία μας, δικαιούται, επί τέλους, να δεί και να απολαύσει το έργο τής (πραγματικής) Δημοκρατίας και όχι αυτής της ψευδεπίγραφης που χρησιμοποιείται για την κάλυψη τής  (με τα γνωστά σε κάθε Έλληνα ονοματεπώνυμα) οικογενειοκρατούμενης πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας που κυβερνά τον τόπο.

Όποιος συμφωνεί, καλείται να αφήσει τον καναπέ και την τηλεόραση (που αποτελεί το ναρκωτικό που το σύστημα πλασάρει δωρεάν) και να ψάξει να βρεί τον δρόμο που οδηγεί στην ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο οποίος είναι ο μόνος που οδηγεί στη δραπέτευση από την αιχμαλωσία μας στα ξένα συμφέροντα, στα οποία μας έχουν πουλήσει ως ανδράποδα ευτελούς αξίας.
Αυτό στοχεύει και η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” (www.2013marathon.org).

Τρέχω να συνταχθώ.

21 σχόλια:

 1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 100% ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
  ΜΑΡΑΘΩΝ 1 ΜΑΙΟΥ 2013

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΝΔ 1000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ 2,5 ΕΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΩΣΕΙ ΜΠΟΡΗΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΤΡΙΔΑΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΥΣΜΕΝΗ ΜΑ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΨΥΦΗΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΙΡ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΨΙΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΗΑΔΕΣ ΤΟΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΝ ΗΠΑΛΛΗΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΛΑΖΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 4000 ΧΙΛ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 1.500.000 ΧΙΛ ΑΝΕΡΓΟΙ 120.000ΧΙΛ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 500.000ΧΙΛ ΛΟΥΚΕΤΑ .ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 3.000.000ΕΚΑΤΟΜ ΦΤΩΧΟΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΦΛΙΨΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ /////....ΟΟΟΟΠΑΑΑΑΑ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.ΧΟΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΚΚ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΗΠΑΚΟΥΟΙ ΦΤΗΝΟΙ ΝΕΟΔΟΥΛΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ , ΥΠΗΤΙΣΙΕΣ ΜΑΣ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΝ 3 ΑΦΕΛΛΗΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΓΔΟΤΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΡΟΥΡΙΣΤΑΣ. ΝΙΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 500.000ΧΙΛΙΑ.ΨΥΦΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΝΔ . ΑΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΦΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΙ ΕΜΑΤΗΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΛΗΠΗΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΕΥΦΕΡΩΣΗΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΩΖΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ 2 3 ΧΙΛΙ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩ ΠΑΝΕΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ. ΤΕΛΟΣ. ΝΙΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου