Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO !!!

Σοκαρίστηκα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!

Eντάξει, το ξέρω ότι στα μεγάλα πολυκαταστήματα ακούγεται συνεχώς μουσική και τραγούδια, διαφημιστικά σποτς, για να κάνεις ευχάριστα - υποτίθεται - τα ψώνια σου και να συμβάλλουν και με αυτό τον τρόπο στο υπερκαταναλωτικό πλαίσιο που κινούμαστε, αλλά "αυτοί" το παράκαναν!
Ξέφυγαν εντελώς! Διαβάστε τους στίχους του διαφημιστικού τραγουδιού των καταστημάτων jumbo. Πορνοακουστικομουσική διαφήμιση. ΕΛΕΟΣ! Τι άλλο θα ακούσουμε; από που να πρωτοπροστατεύσουμε τα παιδιά μας, αλλά και τα ίδια μας τα αφτιά από τέτοια ακούσματα; Δεν περίμενα ποτέ ένα κατάστημα που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά να επιτρέπει διαφημιστικό σποτ με τέτοια λόγια. Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και καλά θα κάνουν κάποιοι επιπόλαιοι να μην το διακωμωδούν, γιατί έχει προεκτάσεις που δεν μπορούν να φανταστούν!

Ως γονιός προσέχω στο σπίτι τι βλέπουν και ακούν τα παιδιά μου, κλείνοντας την τηλεόραση και το ράδιο αντίστοιχα. Πολύ απλά, λοιπόν, θα κοπούν και τα ψώνια στα Jumbo!!!

Αναγνώστης


Στίχοι διαφημιστικού τραγουδιού

"Μουτσούνες με τριγυρνούν

παίζουν, φλερτάρουν, μα τι να πουν

Όλους τους προσπερνώ

στα μάτια μου μοιάζουν όλα τόσο πορνό

Γιατί εσύ είσαι στρακαστρούκα στη ζωή μου

είσαι της ψυχής το κομφετί μου

είσαι τα Jumbo μου

Γι'αυτό σου ζητώ

φόρα μια περούκα πλατινένια

βάλε και οπίσθια λαστιχένια

να 'μαστε ίδιοι πια

Jumbo αποκριά

για αυτή την αποκριά αγαπηθείτε, αγαπηθείτε, αγαπηθείτε στα Jumbo"


Διαδώστε την είδηση και πάρτε τηλ στα κοντινά σας καταστήματα εδώ για να διαμαρτυρηθείτε για την εν λόγο διαφήμιση, καθώς επίσης και στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.) Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 Αθήνα. Τηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881. Email:ncrtv@otenet.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/02/jumbo_25.html#ixzz1F0uGdrAa

8 σχόλια:

  1. Μπράβο ! έτσι ,κλείσε στα παιδιά την τηλεόραση,το ραδιο,κλειστους και το ιντερνετ. Κλείστα μέσα στο σπίτι καλύτερα, κλείσε τις πόρτες και τα παράθυρα,σβύσε και τα φώτα,κόψε και το τηλέφωνο γιατί μπορεί κάποιος να τους πει βρωμόλογα και να είσαι βέβαιος ότι τα παιδιά σου θα διαπρέψουν στη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Εθνική κατάθλιψη μας χτύπησε όλους. Είναι φανερό!!!

    Παιδιά υπάρχουν φάρμακα. Μην ανησυχείτε αλλά και μην το αργείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Θλιβερή κατάντια τού χατζηναιμεναλλανεοέλλαδίτη μαρλμποροφραπεδόπληκτου που δέν αντιλαμβάνεται χρόνια τώρα,καίτήν ιμπεριαληστρική του υποδούλοση σέ κιτρινιάρηδες μογγόλους, αφροασιάτες. Ξυπνήστε ρέ καί διώξτε μακρυά τά ψυχοφθόρα τερατουργήματά τους.Επιστροφή ρέ στά Μήτρια καί στά Πάτρια τών Προγόνων μας. Μακρυά από τά τζάμπο καί από όλα τά σινιμογγολικά βαμπίρ.'Ιων ο Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διαφημίσεις είναι για τους γονείς...έλεος πια, ό,τι του κατέβει του καθενός γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Γονείς!!! γιά ποιούς γονείς ρε Μάρκο;!.Κύριε κοντόφθαλμε καναπεδόπληκτε χατζηναιμεναλλάνεοέλληνα χωρίς ταυτότητα δέν βλέπεις πώς πάνε νά σέ κατντήσουν οι φαύλοι μόνον μία απεπτομηχανή καταναλώνοντας τά ρυπαρά τους σκουπίδια(διατροφικά,ακουστικά,ενδυματολογικά,).Ξύπνα αθρωπάκο!!!.Ξύπνα νεοέλληνα !!!Μακαρισμοί εν τη λαλαίουσα Κασταλία πηγή

    - Είπατε τω εαυτώ:
    Μακάριοι, οι τον Έρωτα τιμώντες καί λατρεύοντες.
    οι αρετάς καί ιδανικά έχοντες.
    οι τον πάντοιον δογματισμόν αποτεινάξαντες.
    οι διά της λογικής, εις την γνώσιν της ‘Ιεράς Φύσεως αγόμενοι.
    οι της Φιλοσοφίας μύσται, καί πλούσιοι τω πνεύματι.
    οι την δράσιν καί την πράξιν στοχαζόμενοι.
    οι την ΄Ιωνικήν νηφαλιότηταν καί Δωρικήν φρόνησιν εμφορούμενοι.
    οι τα Μήτρια καί τα Πάτρια τιμώντες.
    οι το Ωραίον, το Μεγάλον, καί Αληθές διακονούντες.
    οι τών Χρησμών των μαντεύοντες.
    οι εις το γνώθι σ’ αυτόν κοινωνούντες.
    οι τας εξωκόσμους ηδονάς αρνηθέντες.
    οι την ιδέαν της αμαρτίας ή της λυτρώσεως μη αποδεχόμενοι.
    οι την αιωνίαν καταδίκην εις κόλασιν τινά μη φοβούμενοι.
    οι την μέλλουσαν ανάστασιν νεκρών μη προσδοκούντες.

    Δυστυχείς, οι κρυπτόμενοι, ολολύζοντες.
    Εμπροσθεν δε τούτων, στάθι καί οίκτιρον, οι της δουλείας των υπεύθυνοι εισίν οι ίδιοι καί οι όποιοι βάρβαροι θεοί των.- ΄Ιων ο Β΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ &ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 90% ΚΑΙ 10 % ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!ΤΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΥ, ΕΚΑΝΕ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Κρίμα πού οι οι ξεπατωμένοι Πάτοι λατρεύουν τήν πάττυ, τήν μπάρμπυ, τά στρουμφάκια,τά τρία γουρουνάκια,τόν τιραμόλα,τόν σκρούτζ, τόν τέν-τέν, τόν χάρυ πότερ,τόν σπάιντερμαν,σούπερμαν,τά χελονιτζάκια, τόν κόναν τόν βάρβαρο καί ούκ έστιν αριθμός βλακωδών σκουπιδαριών. Ηθικόν δίδαγμα:Βρέ πώς τό 'φέραν οι καιροί,πώς τό'φεραν τά χρόνια, νά κελαηδούσιν οι βρυκόλακες, καί να΄σιωπούν τ' αηδόνια. Συν-έλληνες ξυπνήστε!!!. Μακρυά από τά πάσης φύσεως βοθρολύματα τής λάγνας εσπερίας μαγδαληνής.Ναί στόν αξεπέραστο προπάππο μας Αίσωπο, στόν Αίσωπο, στόν Αίσωπο ...στόν Αίσωπο ρρρρρρρρρρρρρρρέ.- Ίων ο Β΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά θα κάνουν οι γονείς να ''φιλτράρουν'' το τι βλέπουν και τι ακούνε τα παιδιά τους. Θα μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου με κάτι σχετικό.
    Εργάζομαι σε μία επιχείρηση 2,5 χρόνια.Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης έχει μία κορούλα που την γνώρισα όταν πήγαινε πρώτη δημοτικού.Τώρα πηγαίνει στην τρίτη τάξη.Μου έκανε εντύπωση η εξυπνάδα της.Άπιαστη στα μαθηματικά και πολύ γρήγορη στα μαθήματά της γενικότερα.Όπως άλλα κοριτσάκια στην ηλικία της άρχισε κι αυτή να παρακολουθεί την Πάτυ. Έπαθε τέτοιο ''κόλλημα'' με την σειρά αυτή που ενώ παλιότερα όταν ερχόταν από το σχολείο έκανε τα μαθήματά της (για να έχει ελεύθερο χρόνο μετά για άλλες δραστηριότητες όπως ρυθμική , χορό κ.α. ) τρέχει στον υπολογιστή , μπαίνει στο youtube και βλέπει την Πάτυ κι από εκεί.Θα μου πείτε είναι κακό αυτό; Χωρίς να το καταλαβαίνει το παιδάκι άρχισε να μιμείται τους χαρακτήρες της σειράς (που εδώ που τα λέμε δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση ).Έχει υιοθετήσει μια βλακώδες συμπεριφορά , κάνει ερωτήσεις και κινήσεις που δεν χαρακτηρίζουν ένα παιδάκι της ηλικίας της. Ευτυχώς που οι γονείς της είναι άνθρωποι που αν κι έχουν πολλές υποχρεώσεις γι'αυτούς προτεραιότητα έχει η οικογένεια και γι'αυτό την έχουν περιορίσει σχετικά μ'αυτό.Και είναι σε καλό δρόμο.Άρχισε να δραστηριοποιείται πάλι περισσότερο με τον αθλητισμό και να παίζει με άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου