Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  
(και στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εννοείται...)

Νέο επεισόδιο της σειράς ''Η δημοκρατική κυβέρνηση και τα άκρα'' παίζεται τις τελευταίες ημέρες μετά την έκρηξη βόμβας στο μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης συμφερόντων Λάτση («The Mall»). Γράφαμε μόλις χτες ''Η έκρηξη στο «The Mall» ομοιάζει με τα καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ. ''Τρομοκρατικά'' παραμύθια για τους αφελείς.
Για να βγαίνει η κατοχική κυβέρνηση και να κάνει κηρύγματα ''δημοκρατίας'' και να καταδικάζει τη ''βία των άκρων'', όπου ''άκρα'' βεβαίως υποτίθεται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή!!! Και γράφουμε υποτίθεται γιατί και τα δυο κόμματα είναι τόσο ''ακραία'' που παραμένουν μέσα στη γιάφκα της Πλατείας Συντάγματος δίνοντας δημοκρατικό άλλοθι στους κατοχικούς δωσίλογους και τόσο ''ακραία'' που μετά τις εκλογές δεν έχουν καλέσει ούτε σε μια συγκέντρωση για την ανατροπή των κυβερνητικών ανδρείκελων.''

Βγήκαν λοιπόν και συνεχίζουν να βγαίνουν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες....
ο φασίστας κατοχικός Υπουργός Δένδιας κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι υποθάλπτει τους τρομοκράτες! Η παράσταση συνεχίζεται σε τηλεοπτικά πάνελ και αναμένεται να συνεχιστεί μήπως μπορέσουν να πείσουν κανέναν ευκολόπιστο ότι στη μεν ΝΔ είναι δημοκράτες και στο ΣΥΡΙΖΑ τρομοκράτες και ακραίοι και στο δε ΣΥΡΙΖΑ να πείσουν ότι είναι η ''αριστερή εναλλακτική πρόταση''...
Κάπου κάπου στη παράσταση λαμβάνουν μέρος και οι χρυσαυγίτες που προσπαθούν να μας πείσουν για την ύπαρξη ''αριστερής τρομοκρατίας'' και για την επικινδυνότητα του να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση...

Κάνείς τους δε λέει την αλήθεια. Και γιατί να την πουν; Ποιο από τα κόμματα θα βγει να πει ότι η κυβέρνηση είναι κατοχική, ότι το Σύνταγμα έχει γίνει κωλόχαρτο και ότι αφού έχει καταλυθεί η (αστική) Δημοκρατία αποχωρούμε από τη γιάφκα της πλατείας Συντάγματος και καλούμε το λαό σε εξέγερση με βάση το άρθρο 120; O ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει η επόμενη κυβέρνηση (και πρέπει να γίνει για να ακολουθήσει τους υπόλοιπους στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας) με τις ευλογίες των Αμερικάνων; O ΣΥΡΙΖΑ που είναι τόσο ''αριστερό'' κόμμα (όπως προσπαθούν να μας πείσουν η ΝΔ και η Χ.Α) που είναι υπέρ της Ευρωζώνης, της Ε.Ε, του ΝΑΤΟ και των λαθρομεταναστών; Ή η Χ.Α που ελπίζει να γίνει κυβέρνηση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και πουλάει παραμύθια περί ''αριστερής τρομοκρατίας'' (κάνοντας ουσιαστικά αβάντα στη κατοχική κυβέρνηση) και είναι τόσο ''εθνικιστικό'' κόμμα που είναι υπέρ της Ευρωζώνης και της Ε.Ε;


Ακολουθεί το νέο επεισόδειο της σειράς...


Νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.
Σε μια αποστροφή του λόγου του είχε αναφερθεί στο Mall, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να τον κατηγορεί για "στοχοποίηση" του εμπορικού κέντρου, στο οποίο εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, η κυβέρνηση καλεί επισήμως τη Δικαιοσύνη να παρέμβει, αν και ο βουλευτής δεν είναι ο μόνος που έχει ασκήσει κριτική ως προς τους όρους με τους οποίους κτίστηκε το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, στο συγκεκριμένο σημείο.

"Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Επίσης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα "να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο "να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία".

H κυβέρνηση, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου, που έγινε πριν 4 μέρες. Ο κ. Διαμαντόπουλος είπε σε μια αποστροφή του λόγου του: "Ανομία είναι το Mall του κυρίου Λάτση το οποίο είναι αυθαίρετο".

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο βίντεο, έχει κοπεί ένα μέρος των δηλώσεων. Όπως μπορείτε να ακούσετε, λίγο πριν αναφερθεί στο Mall, ο κ. Διαμαντόπουλος είχε αναρωτηθεί "ποιος μίλησε για βία;" και πρόσθεσε ότι βία είναι τα μνημόνια, τα μέτρα και να μην έχεις φάρμακα. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα.
Ολόκληρη η επίμαχη δήλωση του Β. Διαμαντόπουλου
"Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θάλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.

Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα Βία είναι τα τρία μνημόνια Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου. Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά. Βία είναι να μην έχεις φάρμακα Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο. Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα. Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ"

ΣΥΡΙΖΑ: "Ακολουθούν στρατηγική εμφύλιου διχασμού"
Για "άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας" κάνει λόγο το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που αναφέρονταν σε τοποθέτηση του βουλευτή Β. Διαμαντόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι "αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου".
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και από το υπουργείο Δημόσια Τάξης

Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να παρέμβει για τις δηλώσεις του βουλευτή του.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή!
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του «αναρχικός» βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο «ανομία» σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα «αυτοκτόνα ή πάρε όπλο», απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι «οι μέρες τους είναι μετρημένες»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία; Ανέχεται την στοχοποίηση ή όχι από βουλευτή του; Δικαιολογεί τη βία, ως αντίδραση ή όχι; Ας αφήσει τις προφάσεις περί ευθιξίας και ας ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τις συνιστώσες του. Η πρόταση μομφής εις βάρος του από την ελληνική κοινωνία έχει ήδη υποβληθεί", αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

http://egersis2.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3037.html

5 σχόλια:

  1. Όταν ακούω περί αναρχικών,τρομοκρατίας κλπ μου έρχεται να ξεράσω...ανοίξτε κάνα ρημάδι βιβλίο περί αναρχίας... αφήστε τις μπουρδολογίες φασισταριά τελειωμένα......κλόουν της δημοκρατίας ...επιτέλους!!

    Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΊΝΑΙ ΔΊΔΥΜΟ ΑΔΕΡΦΆΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ(σε μικρογραφία)...στην πραγματική δημοκρατία(άμεση)το κράτος (καταργείται)...και αρχή είναι ο λαός...

    Για το Mall

    θα μέτραγε αν η βόμβα ήταν τεραστίας ισχύος,και είχε τοποθετηθεί αντί στο Mall στην γιάφκα βλέπε:βουλή των Ελλήνων...Αλλά και αυτό κάτι είναι...

    Αριστομένης Ηλιόπουλος

    ΥΓ. Όταν το κράτος γίνει δυνάστης του λαού,ο λαός οφείλει να το (επιεικώς)καταστρέψει.Σκέτα-νέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναρχία είναι το παραμορφωμένο καχεκτικό άρρωστο σκατόψυχο δίδυμο αδερφάκι της δημοκρατίας, σε αυτό συμφωνούμε.

      Οταν το κράτος γίνει δυνάστης του λαού, ο λαός οφείλει να πάρει την εξουσία στα χέρια του και να μετατρέψει το κράτος σε φίλο και υπηρέτη και όχι να το καταστρέψει.

      Ανοιξε και κανένα βιβλίο εκτός από το Μαλατέστα και πάψε να βρίζεις και να λες ανοησίες.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ θαλαμοφύλαξ αν πρόσεξες το (σε μικρογραφία) το έβαλασε σε παρένθεση...δεν το αντιλήφθηκες !!Επίσης αν διαβάσεις κοινωνιολογία η κάποιο από τα βιβλία του Κοντογιώργη θα δεις ότι στην άμεση δημοκρατία το κράτος σχεδόν (εξαφανίζεται)στην δημοκρατία υπάρχει (υπήρχε)αυτοδιαχείριση...δημοκρατία στο πλαίσιο της κλασικής Αθήνας δεν μπορεί να υπάρξει-εφαρμοστή (βλέπε αστικισμός)Επίσης για το (πάψε να βρίζεις)...
      που έβρισα;!!!για το ( Μαλατέστα και ανοησίες)ουδέν σχόλιο....

      Αριστομένης Ηλιόπουλος

      ΥΓ 1. Αναρχία-αναρχικοί δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν
      τα ΜΜΕ....

      Διαγραφή
    3. Προφανώς το "ανοίξτε κάνα ρημάδι βιβλίο περί αναρχίας... αφήστε τις μπουρδολογίες φασισταριά τελειωμένα......κλόουν της δημοκρατίας ...επιτέλους!!" δεν το θεωρείς βρισιά ή προσβολή.

      Και προφανώς (για εμένα) το να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου δεν έχει νόημα.

      Διαγραφή

  2. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΔΙΚΕΣ
    Συνέχεια Νέας δίκης για τη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 22η συνεδρίαση, Παρασκευή 25/1/13

    Και αυτή η συνεδρίαση ήταν σύντομη. Αντιμετωπίστηκε μόνο η ένσταση αοριστίας του κατηγορητηρίου, που είναι ένσταση απόλυτης ακυρότητας. Μετά την καθιερωμένη ανάγνωση από την πρόεδρο των ονομάτων των κατηγορούμενων και τη διαπίστωση της εκπροσώπησηής τους από τους παρισταμένους συνηγόρους, τοποθετήθηκαν οι Χ. Μαρούδας και Σ. Φυτράκης.

    Ο πρώτος διάβασε την παρ. 21 του άρθρου 321 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, το οποίο αναφέρει ρητά ότι στο κλητήριο θέσπισμα κάθε κατηγορία πρέπει να προσδιορίζεται με ακρίβεια και να αναφέρεται ρητά ο νόμος που την προβλέπει. Τίποτα απ΄ αυτά δεν συμβαίνει στο κλητήριο θέσπισμα αυτής της υπόθεσης, ενώ από το ίδιο πρόβλημα πάσχει και το άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα. Μετά από αναλυτική επιχειρηματολογία, ο συνήγορος κατέληξε ότι η κλήση είναι άκυρη, λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου.

    Ο Σ. Φυτράκης ξεκίνησε με αναφορά στο κατασταλτικό μοντέλο που εφαρμόζουν όλα τα δικαστήρια όπως το τωρινό και συνέχισε αναφερόμενος στη στάση των διωκτικών μηχανισμών απέναντι στον εντολέα του Χ. Χατζημιχελάκη. Στο προηγούμενο δικαστήριο τον είχαν δικάσει ως απλό μέλος, ενώ τώρα τον αναβάθμισαν σε διευθυντικό στέλεχος λες και είναι στέλεχος σε τράπεζα, προκειμένου να του επιβάλουν πιο βαριές ποινές.

    Το τρομοδικείο, μετά από διακοπή της συνεδρίασης, απέρριψε την ένσταση αοριστίας, με το επιχείρημα ότι τόσο στο κλητήριο θέσπισμα όσο και στο άρθρο 187 Α όλα είναι πολύ συγκεκριμένα.

    Ο συνήγορος Δ. Κατσαρής ανακοίνωσε ότι κατά την είσοδό στο δικαστήριο δεν εφάρμοσε την απόφαση κατακράτησης των ταυτοτήτων και ότι η επιφορτισμένη μ” αυτή τη δουλειά υπάλληλος τον ακολούθησε μέχρι έξω από την πόρτα της αίθουσας. Ξεκαθάρισε, δε, ότι θα συνεχίσει να μην εφαρμόζει την απόφαση του τρομοδικείου. Η πρόεδρος εμφανίστηκε να μην ενοχλείται από τη δήλωση του συνηγόρου και επανέλαβε την άποψη για ιδιαιτερότητα και επικινδυνότητα της δίκης.

    Ο Δ. Κατσαρής υπέβαλε, ακόμη, μια ένσταση απόλυτης ακυρότητας, την οποία είχε υποβάλει στην προδικασία, αλλά το Συμβούλιο Εφετών δεν την εξέτασε ποτέ. Μολονότι ο συνήγορος διευκρίνισε ότι δεν καταθέτει την ένσσταση για να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση, αλλά προς ενημέρωση του δικαστηρίου, ο εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να διακόψει για να ετοιμάσει την εισήγησή του, πράγμα που έκανε με την επανέναρξη. Η πρότασή του ήταν, φυσικά, απορριπτική. Ο συνήγορος επανέλαβε το αρχικό του αίτημα, δηλαδή να διακοπεί η συνεδρίαση και να εξεταστεί τη Δευτέρα η ένστασή του, και σ” αυτό συμφώνησε και ο εισαγγελέας.

    ΥΓ. Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από την προκλητική ενέργεια της προέδρου Μ. Τζανακάκη που τοποθέτησε στην έδρα ένα μεγάλο πακέτο εγγράφων και ενημέρωσε τους συνηγόρους, αφού πρώτα διάβασε τους τίτλους των εγγράφων, ότι θα τα καταχωρίσει στους φακέλους των δικογραφιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα εισαγόμενα νέα έγγραφα βρέθηκε και ένα που αφορούσε την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα!

    Οπως ήταν επόμενο, όλοι οι παριστάμενοι συνήγοροι αντέδρασαν και υπογράμμισαν στην πρόεδρο, ότι για την ενέργεια αυτή δεν υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα. Αυτή είναι μια πάγια πρακτική της Αντιτρομοκρατικής, την οποία νομιμοποίησαν όλα τα τρομοδικεία που εκδίκασαν τις υποθέσεις των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων. Ετσι, η κατηγορία μετατρέπεται σε κινούμενη άμμο, καθώς η Αντιτρομοκρατική παρακολουθεί την εξέλιξη της δίκης και παρεμβαίνει με καινούργιο «υλικό». Και το παρόν τρομοδικείο δεν ξέφυγε από το συρμό.

    Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Γενάρη, μέρα κατά την οποία θα εξεταστούν και οι πρώτοι μάρτυρες του κατηγορητηρίου.

    ΚΟΝΤΡΑ

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18452&pos=4&cat_id=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου