Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, (ε.α) ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί, (τώρα, μετά την αποστρατεία σας) συμπολίτες μου,

Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τις ανοιχτές επιστολές σας προς το καθεστώς πολιτικό σύστημα, το οποίο τώρα κατακεραυνώνετε (και πολύ καλά κάνετε), αποδίδοντάς του  την ενοχή που έχει στο τεράστιο και ασυγχώρητο έγκλημα που (με την φτωχοποίησή της) έχει διαπράξει εναντίον της κοινωνίας μας, μέσα στην οποία ζείτε κι εσείς.

Γνωρίζοντας προσωπικά το υψηλό δημοκρατικό φρόνημα κάποιων από εσάς, θέλω να πιστεύω ότι τα δάκρυά σας για τη χανόμενη καθημερινώς όλο και περισσότερο, Δημοκρατία, (με φυσικό επακόλουθο και την απώλεια μέρους του “αξιόμαχου” των Ενόπλων Δυνάμεων), δεν είναι κροκοδείλια, για να κρύψουν το μόνο παράπονο που ίσως (στην πραγματικότητα) έχετε, από τη μείωση του μισθού σας.

Παίρνω σαν αδιαμφισβήτητο δεδομένο πως πριν απ' όλα, αγαπάτε την Πατρίδα, Ελεύθερη και ευνομούμενη, μέσα στη Δημοκρατία που αυτή γέννησε.

Πιστεύω πως δεν στερείσθε της κοινής λογικής που έχει αντιληφθεί ότι μία  πολιτική και οικονομική οικογενειοκρατία (γνωστή σε κάθε Έλληνα με τα ονοματεπώνυμά της) σφετερίζεται τη  νομιμοποίηση που παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να κυβερνά τη χώρα προς ίδιον (και των πατρόνων της) συμφέρον, μην ορρωδούσα ακόμη και στην παράδοση του πλέον “ζωτικού εθνικού χώρου” της, αυτού της Εθνικής της Οικονομίας, σε αλλότριες δυνάμεις, αντίπαλες και εχθρικές (όπως είναι παντού και πάντα τα συμφέροντα δανειστή και ανήμπορου να εξοφλήσει έγκαιρα, δανειζόμενου).

Φαντάζομαι πως συντάσσεστε με την κοινή λογική που λέει πως κανένα κόμμα (ούτε, βέβαια, και αυτό που ιδρύθηκε  συγκεντρώνοντας τους απόστρατους συναδέλφους σας)  δεν είναι σε θέση  να βγάλει τη  χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία την έχει οδηγήσει η καταστροφική  “κομματοκρατία”, οριζόμενη σαν “η πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος”.

Φαντάζομαι, λοιπόν, πως έχετε αντιληφθεί ότι, ήδη, η Ελληνική κοινωνία έχει εμπλακεί σε έναν ακήρυχτο και αφανή πόλεμο, με νεκρούς, ψυχικά τραυματίες, διαλυμένες οικογένειες, άστεγους, κατεστραμμένες περιουσίες και άλλα πολλά, που πάλι είναι λίγα, μπροστά στην σχεδιασμένη επιστημονικά και ήδη εκτελούμενη ολοσχερή απογύμνωση της χώρας από τον (τεράστιο) πλούτο της, που είναι πλούτος της κάθε Ελληνικής οικογένειας και είναι το κύριο στοιχείο που μπορεί να στηρίξει την ανόρθωση της ερειπωμένης Οικονομίας μας στο εγγύς μέλλον.

Μέσα, λοιπόν, στη δύνη αυτού του ακήρυκτου και καταστροφικού πολέμου, ήρθε  η ώρα να φανεί το κατά πόσο  τα “δάκρυά” σας είναι αληθινά για την καθημερινά τραυματιζόμενη  Δημοκρατία και την καθημερινά αυξανόμενη κατοχή της Ελληνικής κοινωνίας από  αυτές τις “μαύρες” και ύπουλα δρώσες δυνάμεις.

Ήρθε η ώρα να δούμε, εμείς οι πολίτες, το κατά πόσο είσαστε προασπιστές αυτών στα οποία ορκίζεστε αναλαμβάνοντας καθήκοντα, ή είσαστε απλώς ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι (όπως σας αποκάλεσε ο κ. Θ.Πάγκαλος, τότε, με την “κρίση”στα Ίμια) ικανοί μόνο για τελετουργικούς τεμενάδες στην πολιτική ηγεσία, όποια κι αν είναι αυτή, έστω και αν ενεργεί εις βάρος του “κυρίαρχου λαού”, έστω κι αν σφετερίζεται τη δημοκρατική νομιμότητα για να επιβάλλει τα συμφέροντα μίας (φανερής, πλέον) Ολιγαρχίας, αντιθέτων προς τα εθνικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα να αποδείξετε στην κοινωνία ότι ο εξοπλισμός σας και η μισθοδοσία σας από το υστέρημα του λαού, όλα αυτά τα χρόνια, δεν πήγε χαμένη, αλλά άξιζε, διότι τον προστατεύει από την ύπουλη εχθρική επίθεση που δέχεται.

Δεν σας ζητείται, βέβαια, να κάνετε κάποιο πραξικόπημα.

Σας  ζητούμε να σταθείτε μαζί και δίπλα στον λαό που, την Πρωτομαγιά του 2013, στον Μαραθώνα, κάνοντας χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος και υπακούοντας στην υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη  που πηγάζει από την  παρ. 4 αυτού, θα απαιτήσει μόνο ένα πράγμα: την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Με άλλα λόγια, σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της νομιμότητας,  απέναντι στους σφετεριστές της Δημοκρατίας που, αφού έχουν καταστρέψει βαθύτατα την κοινωνία, την καταδικάζουν (με τις κοινωνιοκτόνες συμφωνίες των “Μνημονίων”) σε μία πολυετή αιχμαλωσία στα σχέδια των πατρόνων/δανειστών τους, από την οποία φαίνεται ότι  δεν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι, ποτέ.

Σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της πραγματικής (και όχι ψευδεπίγραφης) Δημοκρατικής νομιμότητας και για έναν ακόμη, πολύ σημαντικό λόγο:  Το ετοιμόρροπο καθεστώς πολιτικό σύστημα, προκειμένου να σώσει το τομάρι του, είναι ικανό να οδηγήσει ακόμη και σε μία εμφύλια σύγκρουση, προκειμένου να θολώσει τα ίχνη της ενοχής του από το έγκλημα της πλήρους οικονομικής καταστροφής με ένα άλλο έγκλημα, εντονώτερο και οδυνηρότερο, ώστε να παρουσιασθεί ως σωτήρας, για να “αποκαταστήσει την ομαλότητα”....
Ήδη τροφοδοτείται επικίνδυνα η αντιπαλότητα  των άκρων του πολιτικού φάσματος, όπως βλέπουμε όλοι μας. Τό έργο το έχουμε ξαναδεί και κάθε remake του είναι εφιαλτικό.
Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό το εγκληματικό ενδεχόμενο, είναι η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στην οποία ο  λαός , χωρίς τους ενδιάμεσους χονδρεμπόρους της βούλησής του, θα είναι πράγματι κυρίαρχος.

Αυτό και μόνον αυτό επιδιώκει η “επιχείρηση Μαραθών 2013” (www.2013marathon.org) που δεν είναι κάποια πολιτική Κίνηση ή Κίνημα, κόμμα ή απόκομμα, σκέψη ή απερισκεψία, αλλά αποτελεί το ραντεβού των Ελλήνων ΑΑΑ (Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι, Αποφασισμένοι) με την Ιστορία, τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Tην πρόθεσή σας να συστρατευτείτε με την υπερασπιζόμενη τη Δημοκρατία κοινωνία,  θα πρέπει να την κάνετε γνωστή, ΤΩΡΑ. Μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.

Αυτή η απλή πράξη σας (που θα δημοσιοποιηθεί, ούτως ή άλλως) θα σας κατατάξει στη μία ή στην άλλη κατηγορία: 


  • Σ' αυτούς που είναι βολεμένοι στο καθεστώς σύστημα της κομματοτρεφόμενης  και κομματοτρέφουσας  Ολιγαρχίας που παρουσιάζεται ως Δημοκρατία, καλυμμένη από τα χρυσοπληρωμένα (από τον ανυποψίαστο λαό) πυκνά πέπλα της προπαγάνδας της,  ή
  • Σ' αυτούς που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπακούοντας στο Σύνταγμα, για την τήρηση του οποίου έχουν ορκισθεί.


Και, ας μην ξεχνά ο καθ' ένας μας ότι, "ο σιωπών δοκεί συναινείν" .

Περιμένουμε με την ελπίδα να δούμε να έρχονται στον ιστορικό Μαραθώνα, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, οι σύγχρονοι συμπολεμιστές του Αισχύλου, του Κυναίγυρου, του Μιλτιάδη.

Εμείς, θα είμαστε εκεί....www.2013marathon.org  και θα περιμένουμε να δούμε αν η Ελλάδα συνεχίζεται ή έχει πνιγεί στη μιζέρια τού (επιστημονικά εκτελούμενου) εξανδραποδισμού της.


Όθων Ιακωβίδης

10 σχόλια:

  1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΣΤ Η ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ Η ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΚΟΥΝΕ ΔΥΣΥΧΩΣΗ ΕΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη μου τιμή να σχολιάζει στο ιστολόγιο μου ένας καταπληκτικός τύπος σαν κι εσένα που δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς.

      Διαγραφή
  2. 1. Αντιλαμβάνεστε βέβαια ότι οι ενώσεις αποστράτων εκπροσωπούν μια μειοψηφία αποστράτων, δεδομένου ότι οι ηγεσίες τους εκλέγονται από ελάχιστους που προσέρχονται στις εκλογικές διαδικασίες. Οι περισσότεροι δεν τις εμπιστεύονται και δεν αναγνωρίζουν ότι εκπροσωπούνται από αυτές. Κάτι ανάλογο με το "συνδικαλιστικό κίνημα" των δημοσίων υπαλλήλων.

    2. Έχετε, θέλω να πιστεύω, τη στοιχειώδη νοημοσύνη, να κατανοήσετε ότι μίζες από τα εξοπλιστικά πήραν οι ελάχιστοι των ελαχίστων, οι οποίοι ήταν κολλητοί με πολιτικά πρόσωπα, οπότε δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε γενικά όλους και να τους κατηγορείτε.

    3. Βαρέθηκα να ακούω μαλακίες, όπου ζητείται από τους στρατιωτικούς να σταθούν κοντά στο λαό. Οι ένστολοι ή υπακούουν στις εκλεγμένες κυβερνήσεις, όπως η νομοθεσία ορίζει ή κάνουν ΣΤΑΣΗ και ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Άλλη οδός δεν υπάρχει. Και όσοι ψάχνουν κορόϊδα για πραξικόπημα, ώστε όλες οι αμαρτίες των πολιτικών, κατά την μεταπολίτευση, να φορτωθούν στις πλάτες των στρατιωτικών, θα γεράσουν περιμένοντας.

    ένας στρατιωτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, και όχι "στις κυβερνήσεις". Όταν οι κυβερνώντες καταπατούν το Σύνταγμα, έχουν και οι στρατιωτικοί, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούν (όπως το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει). Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν ποραξικόπημα. Θα μπορούσε -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- να εκφραστεί κάποια διαφωνία και όχι να καθόμαστε κλαρίνο μήπως και το επόμενο ΚΥΣΕΑ μας κόψει. Ο Γράψας δεν έκανε πραξικόπημα, αλλά ενόχλησε τόσο πολύ κάποια συμφέροντα που τον έφαγαν. Το να γλείφεις όμως τους πάντες για την προαγωγή και μόλις αποστρατεύεσαι να καταγγέλλεις τους πάντες δεν είναι και πολύ ... (βάλτε ό,τι νομίζετε).

      Τα υπόλοιπα είναι για συζητήσεις ανάμεσα ντόρτια και εξάρες...

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επικεφαλείς μπορεί να είναι όπως λες, κάτω όμως από αυτούς υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι αξιωματικοί και στελέχη του στρατού και της αστυνομίας που δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι.

      Διαγραφή
  4. Αρχηγίσκοι καραβανάδες των Ε.Δ ήρθε η ώρα να αποδείξετε στον ελληνικό λαό, το κατά πόσο είσαστε προασπιστές αυτών στα οποία ορκισθήκατε αναλαμβάνοντας καθήκοντα, ή είσαστε απλώς ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι (όπως σας αποκάλεσε ο κ. Θ.Πάγκαλος, τότε, με την "κρίση"στα Ίμια) ή είσθε ικανοί μόνο για τελετουργικούς τεμενάδες στην πολιτική ηγεσία, όποια κι αν είναι αυτή, έστω και αν ενεργείται εις βάρος του "κυρίαρχου λαού", έστω κι αν σφετερίζεται τη δημοκρατική νομιμότητα για να επιβάλλει τα συμφέροντα μίας (φανερής, πλέον) Ολιγαρχίας, αντιθέτων προς τα εθνικά συμφέροντα.
    Ήρθε η ώρα να αποδείξετε στην κοινωνία ότι ο εξοπλισμός σας και η μισθοδοσία σας από το υστέρημα του λαού, όλα αυτά τα χρόνια, δεν πήγε χαμένη, αλλά άξιζε, διότι τον προστατεύει από την ύπουλη εχθρική επίθεση που δέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόκειται για την πιο πρόστυχη,και την πιο χυδαία μορφή διακυβέρνησης, η οποία οδηγεί ευθέως με απειλές βία και τρομοκρατία στην γενοκτονία, κοινωνιοκτονία και εθνοκτονία των Ελλήνων.
    Εκ των πραγμάτων, οι εποχές προστάζουν ένα κάλεσμα. Ο αγνός και άδολος Πατριωτισμός, αυτός που γέννησε την επανάσταση του ‘21 και όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα στην Πατρίδα μας, είναι το μοναδικό εργαλείο αντίστασης στη κατοχή και την γενοκτονία που συντελείται σήμερα από τους ξενόδουλους εθνοπροδότες πολιτικάντηδες.
    Ο ελληνικός στρατός, οφείλει ως θεματοφύλακας και φορέας του πατριωτισμού, να τον εκδηλώσει για την ανατροπή των σημερινών Εφιαλτών. Η επέμβαση του στρατού επιβάλλεται στο όνομα της περιφρούρησης του Συντάγματος και του κλασικού πολιτικού και κοινωνικού δόγματος που λέει: Η σωτηρία της πατρίδας είναι υπέρτατος νόμος. Το αντίθετο, θα σήμαινε βροντερή επιορκία του στρατού, ο οποίος παραμένει απαθής και αδρανής μπροστά στην καταστροφή της πατρίδας. Όταν η πατρίδα πεθαίνει, όταν το έθνος των Ελλήνων οδεύει στον ιστορικό αφανισμό, ο στρατός δεν δικαιούται να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να παρακολουθεί το θάνατό τους στο όνομα μιας πρόστυχης και χυδαίας δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας, κάθε ώρα της οποίας σηματοδοτεί την επίσπευση του ολοκληρωτικού θανάτου της πατρίδας. Ο στρατός, λοιπόν, επωμίζεται αυτό το ιστορικό καθήκον, αφού ο αποχαυνωμένος και σάπιος λαός αφέθηκε να κουμαντάρεται από τους Εφιάλτες. Παραφράζοντας τη φράση του Ροβεσπιέρου, θα έλεγα: Βιάσου στρατέ της πατρίδας να προλάβεις τον αφανισμό της Ελλάδας από τον χάρτη των ιστορικών εθνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... σε εφαρμογη του Αρθρου 120 παρ.4.
    Απο τα λιγα αρθρα που εμειναν να εκφρασουν Ελληνικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΑΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου