Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΦΩΝΕΣ...

Είδα όνειρο ότι τους νίκησα όλους...ότι ΕΓΩ είμαι ο τελευταίος έμπορος επάνω στη γη, ότι όλοι έλιωσαν κάτω από τη Γερμανική μπότα εκτός από εμένα. ΕΓΩ νίκησα τους αντιπάλους μου γιατί είμαι άξιος ΕΓΩ, και ΕΓΩ θα επιβιώσω. Ολοι οι άλλοι θα χαθούνε, αλλά ΕΓΩ θα γλιτώσω. Και δε φοβόμουνα καθόλου.

Την ψυχή μου την έχασα κάπου εδώ γύρω και δε μπορώ να τη σώσω. Ετσι αποφάσισα να το ρίξω λίγο έξω. Λυπάμαι που για τις μικρες απόλαυσεις μου μπορεί να καταστραφούν εκατοντάδες συμπολίτες μου, αλλά στο κάτω κάτω, μια ζωή την έχουμε. Το σημαντικό είναι να επιβιώσω ΕΓΩ. Και να περνάω καλά ΕΓΩ. Βαρέθηκα όλους αυτούς που κλαίνε και αποφάσισα να μην ακούω τις φωνές τους. Κακομοιρηδες είναι. Και με καταθλίβουν.  Χαλιέμαι.

Ωραία που είναι τα λεφτά μανουλα μου... Ασε με να τα χαρώ τουλάχιστον στον ύπνο μου...
Τι ωραία που είναι... Και τι δύναμη μου δίνουν... Οταν τα έχω, νιώθω ασφαλής. Και δυνατός. Νιώθω ότι μπορώ να βάλω αλλους ανθρώπους να κάνουν για εμένα πράγματα... Κάτι σα σκλάβοι μου... Βέβαια, κι εγώ γίνομαι μερικές φορές σκλάβος, αφού κι εμένα καποιος μου δίνει λεφτά για να του κάνω τη δουλειά, αλλά ΕΓΩ διαπραγματεύομαι. Κάτι σαν πολυτελείας. Επαγγελματίας. Οχι ότι κι ότι. Γι αυτό που τώρα κανείς δεν έχει ΕΓΩ έχω αρκετά. Εκανα τις καβάντζες μου ΕΓΩ. Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη ΕΓΩ.

Αχ αντε καληνύχτα...ασε τώρα να χαρώ το όνειρο μου...

...




...

- Χα χα χα...

- Κοιμήθηκε ο μαλάκας.

- Νομίζει ότι θα τη γλιτώσει ο άθλιος.

- Του αξίζει αυτό που θα πάθει...

- Ναί...ευτυχώς θα γλιτωσουμε από τέτοια μυάσματα. Μα είναι  δυνατόν να τον φτυνεις στα μούτρα και να μην αντιδρά; Μου το έλεγαν οι Μεγάλοι και δεν το πίστευα. Οταν μου είπατε για την πλάκα που θα τους κανατε με τον Ακη, που τον καλέσατε να δώσει εξηγήσεις και του πηρατε την ταυτότητα...χα χα χα... Πολύ πετυχημένο. Ξεκαρδιστήκαμε με τον Ακη στη λέσχη... χα χα χα... μόνο που το θυμάμαι...

- Πείστηκες για τη δύναμη της προπαγάνδας επιτέλους; χα χα χα τους καναμε εντελώς ηλίθιους.  Και είναι τόσο απλό. Πλημυρίζεις τον τόπο με ανοησίες. Βιβλία, εκπομπές, εκδηλώσεις, διασκεδάσεις, πληροφορίες. Και όλα ενταγμένα στο σύτημα. Με πρωτοκαθεδρία βέβαια την τηλεοραση. Και σε λίγο δεν μπορούν να ξεχωρισουν την πραγματικότητα από το τηλεοπτικό τσίρκο...Σπάμε πλακα καθε μέρα στη λέσχη με καθε νέα φάρσα που τους σκαρωνουμε. Οταν σου δείξουν όλο το οικοδόμημα, και δεις τα λεπτά νήμματα με τα οποία τους δένει, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την απλότητα και την λεπτότητα της ιδιοφυϊας. Ολο το οικοδόμημα στέκεται στην παραδοχή οτι κάνουν ότι τους πεις. Και πάνω στην παραδοχή αυτή, αφού υπακούνε τους κατευθύνεις. Δεν αξίζουν να σωθούν σου λέω. Αυτούς τους πατάς και δε βγάζουνε κιχ. και κάκουν και ότι τους λές. Συνεχίζουν να υπακούν. Τό 'χουν μέσα τους. Το λένε κι οι ψυχολόγοι.

- Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάψουν να υπακουν;


- Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τους έχουμε δέσει τον εγκέφαλο με τόσες επιθυμίες, τόση κενότητα, τοση διασκεδαση, τόση απασχόληση, που σκέφτονται οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα, εκτός από εμάς. Τους μαθαίνουμε απο μικρούς να δουλεύουν για εμάς. Αγοράζουμε την άθλια ζωή τους με μερικά χρωματιστά χαρτάκια... χα χα χα... Κι αν κανένας είναι επαναστατικος, τον σκεπάζουμε με χρωματιστά χαρτάκια, ξεπουλιέται αμέσως κι έρχεται μαζί μας. Η νίκη είναι σίγουρη. Δεν έχουν πια άριστους. Τους αγοράσαμε κι αυτούς. Ασε που δεν έχουν πια ούτε χρόνο. Το σχέδιο σχεδιάστηκε πριν από τριάντα χρόνια, και μένουν πέντε μήνες για την τελική φάση αρχίζοντας από εδώ.

- Τώρα μαθαίνω ότι θα γίνει τόσο σύντομα.


- Ναί. θα τους επιβάλουμε κανονική χούντα πλέον. Με οπλα και στρατό. Μάθαμε ότι κάτι αθρωπάκια άρχισαν να σκέφτονται να κάνουν κάτι. Γι αυτο θα τους τελειώσουμε. Τους κρατάμε εξαθλιομένους οικονομικα τόσο καιρό. Χειμώνα άλλον, πολλοί από αυτούς δεν βγάζουν. Και τι θα κάνουν; Θα βγούν στους δρόμους. Τότε λοιπόν οι λεβέντες μας θα βγούν και θα δημιουργήσουν κανα δυο επεισόδια σοβαρά. Ε έχουμε και τη βόμβα Χρυσοχοϊδη, έχουμε να προστατευσουμε και την περιουσια μας την πρώην χώρα τους, θα επέμβουμε. Δε θα επέμβουμε; Θα στείλουμε την eurogendfor να προστατεύσει τους χορτάτους από τους πεινασμένους. Τελειωνουμε με τους πεινασμένους, και μετα ασχολούμαστε με την ησυχία μας με τους χορτάτους. Αυτοί θα είναι πιο εύκολη λεία. Ετσι κι αλλιώς.


Και δεν φοβάστε μην ξυπνήσουν και καταλάβουν τα σχέδια;


Αυτο ούτε να το σκέφτεσαι. Μην στενοχωριέσαι. Δεν θα ξυπνήσουν. Κάθε βράδυ βυθίζουν το μυαλό τους στο βόθρο με τις εικόνες, στις απολαύσεις, στις διασκεδάσεις και στις ασχολίες. Είναι απασχολημένοι αυτοί. χα χα χα... και είναι και χαρούμενοι γι αυτό... χα χα χα... απίστευτο δεν είναι...χα χα... Και τώρα που τους πήραμε τα χαρτάκια και δεν μπορουν να απασχοληθούν, θα βυθίζονται ένας ένας στη φτώχεια. Και όσο βυθίζονται περισσότερο στη φτώχεια και τη δυστυχία, τόσο λιγότερο θα αντιδρούν. Και έτσι θα τους αφανίσουμε έναν έναν. Θα καθαρίσουμε τη γη από όλα αυτά τα άθλια αθρωπακια που την μολύνουνε με τον εγωϊσμό τους, τη μικρότητά τους και την μιζέρια τους.


- Κι αν λέω. Αν ξυπνήσουν;


- Αν ξυπνήσουν, μαύρο φίδι που μας έφαγε...όλο το οικοδόμημα καταρέει... Μην το σκέφτεσαι σου λέω...

2 σχόλια:

  1. Θαλαμοφύλακα

    respect!

    σε "ψάχνω" λίγο λίγο και είναι σαν να βλέπω σε καθρέφτη..

    όχι παραμορφωτικό..
    χαίρομαι που ανταμώσαμε..

    τα σέβη μου και καλό μήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου