Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΨΕ ΦΑΡΟΣ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ


Όθων Ιακωβίδης

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα!

Σήμερα υπάρχει κάτι που δεν υπήρχε ως χθες....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΈΝΑ ΠΕΔΊΟ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ και συνένωσης για όλα τα μικρά ρυάκια που σχημάτισαν πολίτες σε εκατοντάδες μέρη της Ελλάδας, αντιστεκόμενοι στην άδικη φτωχοποίηση και εξαθλίωσή τους.  

Σήμερα φαίνεται πως ανοίγει η κοίτη του μεγάλου χείμαρρου που θα δεχτεί όλα αυτά τα ορμητικά ρυάκια για να γίνει ατίθασος καταρράχτης που θα πέσει επάνω στο μίασμα για να το εξαφανίσει και να καθαρίσει η “κόπρος του Αυγεία” που σώρευσε το καθεστώς πολιτικό μας σύστημα, όλα αυτά τα χρόνια της ασύδοτης ρεμούλας που κατέστρεψε τη χώρα και την κοινωνία των πολιτών της.

Λίγος καιρός μένει για να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.
Μετά, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ, καθώς τα συρματοπλέγματα της αιχμαλωσίας μας θα ψηλώσουν και θα γίνουν απροσπέλαστα, με αποτέλεσμα να βαφεί με πολύ αίμα κάθε απόπειρα απόδρασης από αυτά.

Όσοι προτιμούν (για να μείνουν συνεπείς σε μία αμφιλεγόμενης χρησιμότητας κομματική/ιδεολογική πίστη) να συνεχίσουν να ζουν στην αιχμαλωσία των Μνημονίων, που έχει επιβάλλει στη χώρα η γνωστή σε όλους με τα ονοματεπώνυμά της, πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία, μεταμφιεσμένη σε Δημοκρατία, ας μείνουν, οι δουλοπρεπείς, θεατές της ακόμη μεγαλύτερης υποδούλωσής τους , σαν να μη τρέχει τίποτε, με το ίδιο “κολλημένο” σκεπτικό, που έφερε τα πράγματα εδώ, στο βούθουλα της κοινωνικής και εθνικής μας ξεφτίλας....

Ας μείνουν θεατές της κατάντιας τους,
·        με χαμένη την Ελευθερία τους, (μετά την  παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας στον πιό “Ζωτικό Εθνικό Χώρο” (αυτόν της Οικονομίας)

·        με παροπλισμένη, απονευρωμένη και έρμαιο των συμφερόντων των ολίγων, τη Δημοκρατία τους 

·        να χορεύουν σύμφωνα με το σκοπό των Μνημονίων και του Δ' Ράιχ που ήδη εγκαθιστά τα στρατηγεία του και τους “γκαουλάϊτερ” στον τόπο μας, σφραγίζοντας την άλωση της Πολιτείας μας

·        να χάνουν το σπίτι τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου ή το χαράτσι,

·        να πονούν αποχαιρετώντας τα παιδιά τους που μεταναστεύουν,

·        να κλείνουν τα μαγαζιά τους μαζί με τα όνειρά τους,

·        να χάνουν τη Γή κάτω από τα πόδια τους χάνοντας τη δουλειά τους,

·        να χάνουν τη μισή ζωή τους μαζί με το μισό μισθό ή τη σύνταξή τους,

·        να κρυώνουν το χειμώνα και να μη μπορούν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα το καλοκαίρι,

·        να βλέπουν και να ακούν τον δικό τους άνθρωπο ή τον γνωστό τους να αυτοκτονεί από απελπισία και “να μη μπορούν να κάνουν κάτι”

·        να μή, να μή, να μή,

Εμείς (οι κομματικά ακαπίστρωτοι πολίτες)
·        που δεν ανεχόμαστε όλα αυτά, 
·        που καταλάβαμε ότι η λύση της δυστυχίας μας δεν βρίσκεται μέσα στο καθεστώς πολιτικό σύστημα με την εναλλαγή των κομμάτων στους ρόλους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης,
·        που καταλάβαμε ότι αυτό το παιχνίδι το μόνο που κάνει είναι να παρατείνει το μαρτύριό μας μέσα στην αιχμαλωσία των Μνημονίων
·        που καταλάβαμε ότι η απόδρασή μας από  τα μαρτύριά μας γίνεται μόνον με το ξήλωμα αυτού του ύπουλου συστήματος που επιτρέπει μία Ολιγαρχία να κυβερνά εμφανιζόμενη ως Δημοκρατία, με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω δεινά μας,
θα δώσουμε τη μάχη και γι αυτούς.

Ο κάθε (πραγματικός) Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, που δεν έχουν ακόμη αλλοτριωθεί πλήρως από την προπαγάνδα του αφελληνισμού μας, έχουν στο χέρι τους ένα ανίκητο όπλο: την σφυρηλατισμένη στο αμόνι της πιό τρανής και ένδοξης ιστορίας, Ελληνική ψυχή τους.

Αυτή την ψυχή καταθέτει ο καθένας και η κάθε μία, με την παρουσία τους στο πεδίο της μάχης.
Το κάθε “παρών” και “παρούσα”,  γίνονται ακαταμάχητα ασπίδα και δόρυ, το υπερόπλο που πάντοτε νίκησε τον εχθρό, όσο μεγάλος κι αν φαίνονταν.

Το καθεστώς πολιτικό σύστημα που μας τυραννά σήμερα, που κλέβει την χαρά μας και προδίδει τα όνειρά μας, δεν φτάνει ούτε στο νυχάκι της δύναμης των Περσών που (εκπροσωπώντας, τότε, το ίδιο Σκότος που μας απειλεί πάλι), νικήθηκε στον ίδιο αυτό τόπο, από τον ίδιο λαό, εμάς, με τα ίδια όπλα. Οπότε:

Ζητούνται “προς κατάταξη”,
πολίτες-οπλίτες φέροντες τον οπλισμό τους
(την ψυχή και το σώμα τους)
για την επιχείρηση “ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2013”.

Πρόκειται για την  τελική  μάχη της Δημοκρατίας απέναντι στην Ολιγαρχία που ήδη επιβάλλει στον Ελληνικό λαό την τυραννία της.

Περισσότερα στο http://2013maraton.org

4 σχόλια:

  1. Είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ για τις επάλξεις..! Έχω ..προυπηρεσία , Απόφαση και ( κυρίως.!) Αγάπη κ ΠΙΣΤΗ στην Ελλάδα κι αυτό που εκπροσωπεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ..! ( αυτό που θέλουν να εξαφανίσουν αφού είναι το ΜΟΝΟ εμπόδιο στα σχέδια τους ... Την Ελευθερία της σκέψης και του Ανθρώπου , την ΜΑΓΕΙΑ / ΦΑΝΤΑΣΙΑ...!!! )
    ** ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ..! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ..! ΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κινήματα τύπου σπίθα,δεν πληρώνω,αγανακτισμένους πάσης φύσεως κλπ,είναι δημιουργήματα των παρασίτων της εξουσίας και των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων.
    Στελέχη επιχειρήσεων,συμβολαιογράφοι,σύλλογοι δικηγόρων και δεν συμμαζεύεται
    Η απελπισία και ηλιθιότητα γεννούν τέτοια κινήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιό το αποτέλεσμα εάν πας και μουτζώσεις την βουλή και όλους όσουν είναι μέσα και την επομένη πας και πληρώσεις το χαράτσι, την εφορία σου?

    Μια τρύπα στο νερό.

    Σταση πληρωμών ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου