Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

3H ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2013 ΜΑΡΑΘΩΝ

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Ανακοινώνουμε την τρίτη συνάντηση εθελοντών Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της επιχείρησης 2013 Μαραθών.   (θα ακολουθήσει ανακοίνωση του πυρήνα Αθηνών)

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο
Holiday inn
(Μοναστηρίου 8 - Βαρδάρης - τηλ. 2310 563100),


Η αίθουσα που γίνονται οι συναντήσεις είναι η Ισμήνη και χωράει μέχρι 150 άτομα.
Αν χρειαστεί, υπάρχει αίθουσα 300 ατόμων. Σε όλες τις αίθουσες, έχουμε στη διάθεση μας ηχητική εγκατάσταση, ασύρματο μικρόφωνο για τους συμμετέχοντες, προτζέκτορα, wi-fi, και ότι άλλο χρειαστούμε.

Η υποχρέωση συμμετοχής είναι 3ευρώ / άτομο και περιλαμβάνει διάλειμμα όπου σερβίρεται καφές. Η ελάχιστη χρέωση για τη συγκεκριμένη αίθουσα είναι 50 άτομα, δηλαδή 150 ευρώ.  Ηδη, από την προηγούμενη φορά, δε χρειάστηκε να πληρώσουν όλοι καφέ, οπότε για όποιον δυσκολεύεται, ας μην είναι τα χρήματα αυτά ο λόγος που δεν θα έρθει.

Ο πυρήνας Θεσσαλονίκης πηγαίνει πολύ καλά, την πρώτη και τη δεύτερη φορά πιάσαμε τους στόχους μας, και τώρα πάμε για την τρίτη, στην οποία μπορούμε, εντείνοντας τις προσπάθειες μας, να είμαστε 150 άτομα, για να θέσουμε σαν επόμενο στόχο, να σημιουργήσουμε εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις των 300~500 ατόμων.   Μόλις καταφέρουμε να συναντιόμαστε κάθε Σάββατο τόσοι, ο κόσμος θα αρχίσει να έρχεται μόνος του στις συναντήσεις, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι.  Τότε αρχίζει η μάχη.  Ο δικός μας Μαραθώνας. 

Η επιχείρηση 2013 Μαραθών είναι μια έντιμη πρόταση, η κοινωνία μας αυτή τη φορά δείχνει έτοιμη,  και το μόνο που χρειάζεται για να πετύχουμε, είναι εμείς, οι πρώτοι "Μαραθωνομάχοι", να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την επιτυχία των στόχων μας.

Το ερχόμενο Σάββατο,  η παρουσίαση θα γίνει ως εξής:

1. Εισαγωγή 2 λεπτά από ομιλητή.
2. Προβολή βίντεο παρουσίασης της επιχείρησης 2013 Μαραθών (5 λεπτά)
3. Ερωτήσεις και συζήτηση συμμετεχόντων για την επιχείρηση 2013 Μαραθών. (15~30 λεπτά).
4. Παρουσίαση του σχεδίου οργάνωσης και δράσης της επιχείρησης (10 λεπτά).
5. Ερωτήσεις και συζήτηση συμμετεχόντων πάνω σε οργανωτικά θέματα (15~30 λεπτά)
6. Παρουσίαση των προτάσεων για δράση που έχουν συζητηθεί στο σύστημα οργάνωσης εθελοντών
7. Συζήτηση των προτάσεων για δράση, (υπέρ / κατά), λήψη αποφάσεων και ανάθεση καθηκόντων. (30 λεπτά)

Η παρουσίαση αυτή, θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και θα κλείνει με τη δέσμευση των συμμετεχόντων ότι στην επόμενη συνάντηση θα εργαστούν και θα προσπαθήσουν για να φέρουν τρεις φίλους τους.

Και αυτή, θα είναι η τρίτη συνάντηση (η φαρμακερή), αφού ειδικά αυτό το Σάββατο, θα είναι μαζί μας και φίλοι από κινήματα, που βρίσκουν την επιχείρηση ενδιαφέρουσα και σκέφτονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας στο Μαραθώνα μέχρι την πρωτομαγιά.

Αφού κάθε εβδομάδα θα έχουμε νέους ανθρώπους στη συνάντηση, η παρουσίαση, θα πρέπει φυσικά να περιλαμβάνει τη βασική παρουσίαση του Μαραθώνα.  Το γεγονός ότι οι ήδη εθελοντές θα βλέπουν κάθε φορά την ίδια παρουσίαση, δε θα πρέπει να θεωρηθεί μειονέκτημα, πρώτον διότι περιλαμβάνει τα δώδεκα σημεία (που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι εθελοντές καλά), και δεύτερον διότι σε κάθε συνάντηση, θα γίνονται ερωτήσεις από τους νέους φίλους και οι παλιοί εθελοντές θα βλέπουν πως απαντώνται σωστά τα ερωτήματα κάθε φορά.


Παρακαλώ να είστε όλοι εκεί.


Τακτική συνάντηση εθελοντών Θεσσαλονίκης

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 6:00 μ.μ.

Η τακτική συνάντηση εθελοντών Θεσσαλονίκης, γίνεται κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Holiday inn (Μοναστηρίου 8 - Βαρδάρης - τηλ. 2310 563100),
μέχρι να προταθεί και να αποφασιστεί άλλο μέρος ή χρόνος για τις συναντήσεις μας,
από την ομάδα εθελοντών.


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου