Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

“Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν”.
“Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση”.
Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.....

 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ



  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση εκβιάστηκε.

  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση ενέδωσε στον εκβιασμό των δανειστών.

  • Για να δικαιολογηθεί μάλιστα υιοθετεί τον πυπήνα της προπαγάνδας που επαναλαμβάνεται και διαχέεται στην κοινωνία από τα εξαγορασμένα Μ.Μ.Ε..

Όταν λοιπόν αποδέχεσαι πως ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού ενέδωσες στους εκβιασμούς κι έδωσες το λόγο σου σε ξένα συμφέροντα να εφαρμόσεις την πολιτική που αυτούς βολεύει κι όχι τον ελληνικό λαό, αυτόματα επαληθεύεις τον ορισμό του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.

Στη συνέχεια αποδέχεσαι πως η πολιτική αυτή είναι επιζήμια για τη χώρα, αλλά παρόλαυτά συνεχίζεις να την εφαρμόζεις, άρα είσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ. 

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής ΑΕ 18/2/13 όπου ο Δ.Καζάκης μαζί με καλεσμένο δικηγόρο αναλύουν τί σημαίνει η δήλωση αυτή και πως θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για άτομα όπως ο κ.Ντινόπουλος, αν πραγματικά ήταν ανεξάρτητη και αμερόληπτη.





Από το  http://epam-patras.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου