Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Σήμερα, είχαμε συνάντηση οι εθελοντές Θεσσαλονίκης για να οργανώσουμε την ομάδα των 300 Ελλήνων και στη συμπρωτεύουσα. Κύριος σκοπός μας θα είναι η ενημέρωση του κόσμου σε βασικά θέματα που μας απασχολούν, η εξάπλωση της ιδέας ότι πραγματική δημοκρατία εφαρμόζεται μόνο με το δημοψήφισμα, καθώς και η συλλογή υπογραφών από τους πολίτες για το αίτημα του δημοψηφίσματος.


Για να είμαι ειλικρινής, η συμμετοχή ήταν απογοητευτική. Ομως, πίσω από το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, είδαμε με έκπληξη, ότι υπήρχε ήδη στημένο ένα γραφείο συλλογής υπογραφών. Οι ελεύθεροι Ελληνες πολίτες. Ιδια αιτήματα με τους 300, άλλο λογότυπο. Γνωριστήκαμε με τους ανθρώπους, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, τα βρήκαμε. Βρήκαμε το σημείο μέχρι το οποίο συμφωνούμε. Και αυτό μας ήταν αρκετό. Το όνομα δεν έχει σημασία. Ας λέγονται στο Σύνταγμα 300 Ελληνες, και στη Θεσσαλονίκη Ελεύθεροι πολίτες. Αρκεί να πολεμάμε για τον ίδιο σκοπό. Τη δημοκρατία. Σήμερα μπήκα και στην ομάδα των Ελεύθερων Ελλήνων.

Πάνω λοιπόν που το κλίμα είχε φτιάξει και η συζήτηση προσανατολίστηκε στις δράσεις των επόμενων ημερών, ξαφνικά, εμφανίζονται από το πουθενά καμιά δεκαπενταριά κωλόπαιδα. Με κοντάρια, ματσούκια. Αναποδογύρισαν τα τραπέζια ουρλιάζοντας "Εξω από εδώ φασίστες!".
"Τι είστε ρε εσείς και έχετε την Ελληνική σημαία; Φασίστες;" Σπάσανε καρέκλες, μας κυνήγησαν με τα ματσούκια, έπεσαν και κάτι ψιλές. Προσωπικά τη γλίτωσα με κάτι ψιλοκοψίματα στα χέρια απο τις αποκρούσεις. Τελευταία στιγμή, γλίτωσα και ένα κράνος που μου ερχόταν στο δόξα πατρί. Ενας φίλος δεν είχε την ίδια τύχη. Τον χτύπησαν στο κεφάλι (ευτυχώς όχι πολύ). Οι διασώστες που ήταν κοντά, ήρθαν, τον περιποιήθηκαν και καλέσαμε ασθενοφόρο.

Κάποιος από εμάς, πήγε στη συνέλευση των "αγανακτισμένων". Ο προηγούμενος ομιλητής ανέφερε τους "φασίστες" που ήταν μαζεμένοι στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο δικός μας ζήτησε να μιλήσει μετά τον ομιλητή. Θεωρώ ότι είχαμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση (σαν μέλη και της συνέλευσης) να πληροφορήσουμε τον κόσμο γι αυτό που έγινε. "Είμαι ένας από τους φασίστες του αγάλματος" τους είπε "και θέλω να σας ενημερώσω γι αυτό που έγινε στο άγαλμα".

Τα ακροαριστερά τσιράκια που καθότανε μπροστά - μπροστά, φώναζαν όλα μαζί ότι δε θέλουνε να ακούσουνε φασίστες να μιλάνε. Η συνέλευση έκανε μόκο. Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Προφανώς αγωνιούσαν να ακούσουν τον επόμενο ομιλητή που εκπροσωπόντας την καλλιτεχνική ομάδα, ήθελε να τους προτείνει προς ψήφιση την επόμενη καλλιτεχνική εκδήλωση.

Πως γίνεται, μια συνέλευση που αποζητά τη δημοκρατία, να μη θέλει να ακούσει ότι κάποια μέλη της πήγαν και χτύπησαν πολίτες που μάζευαν υπογραφές για δημοψήφισμα μόνο και μόνο επειδή είχαν μια Ελληνική σημαία κρεμασμένη στο δέντρο αλλά να αγωνιά να μάθει ποια είναι η επόμενη καλλιτεχνική ανοησία που θα λάβει χώρα, δεν ξέρω.

Οι άνθρωποι που συνάντησα στο γραφείο συλλογής υπογραφών, είναι αγανακτισμένοι οικογενειάρχες και μερικά πολύ νεαρά στην ηλικία παιδιά (16 - 18 χρονών) που περίμεναν τη συνέλευση, απογοητεύτηκαν και επειδή συμφωνούν με τα αιτήματα των 300 Ελλήνων αποφάσισαν να κάνουν κάτι.

Οι "δημοκράτες - ανθρωπιστές" που μας επισκέφθηκαν και μας αποκάλεσαν φασίστες θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιανού το μέρος είναι. Προφανώς δεν είναι με το μέρος του Ελληνικού λαού. Είναι με το μέρος άλλων λαών, που έχουν δικαιώματα. Οχι όμως με του Ελληνικού. Αρα, αν δεν είναι με το μέρος του Ελληνικού λαού, είναι με το μέρος των εχθρών του. Κύριοι "δημοκράτες - ανθρωπιστές", δεν ξέρω αν πληρώνεστε για να κάνετε ότι κάνατε, (μάλλον πληρώνεστε, διότι αν δεν πληρώνεστε δεν εξηγείται το μίσος σας για τον Ελληνικό λαό), με λύπη μου σας πληροφορώ ότι εξυπηρετείτε τα συμφέροντα του τραπεζικού καρτέλ.

Αν δεν πληρώνεστε, απλώς δεν το έχετε αντιληφθεί.

Σας καλώ να βγάλετε τις μπανάνες από τα αυτιά σας και να το αντιληφθείτε. Η ιδεολογία που υπηρετείτε, είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα τα δικά σας, της οικογένειάς σας, των φίλων και των αδερφών σας, στο όνομα ενός μακάριου απόλυτου ανθρωπισμού. Είστε θύματα ψυχολογικών επιχειρήσεων υπονόμευσης που έχει υποστεί ο λαός μας. Το περιτυλιγμα πάντα είναι ωραίο (αλλιώς δεν τρώς το δόλωμα) και στην προκειμένη περίπτωση είναι ο άκρατος ανθρωπισμός.  Καταλάβετε το, διότι είναι κρίμα παιδιά ζωηρά σαν εσάς να υπηρετείτε συμφέροντα άλλων και όχι των δικών σας ανθρώπων.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ .

    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ( ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΑΣ .

    ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ «ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ» ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ( ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ) ΜΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ARBEIT MACHT FREI ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΝ , ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ η ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ .

    Ε ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ =
    ΚΑΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΡΩΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "AFRICA AID" η ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ?????

    «MOY FAINETAI OTI DEN PAME KAΤΗOLOY MA KAΤΗOLOY KALA»

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΙΚΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ .

    ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΠα, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ « ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ » ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΚΙΣ TOY HEiL GAP .
    HEiL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις να θελω να χαλασω την οποια ενοτητα επικρατει στους αγανακτισμενους,θα πω πως αισθανθηκα αβολα οσες φορες παρευρεθηκα στον Λ.Πυργο.
    "Αλλα λογια ν αγαπιομαστε" ακουγα...δειτε τι ειδα εδω... http://kayteri-piperia.blogspot.com/2011/06/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως το περιστατικό αυτό, δείχνει πόσο πολύ δουλειά θέλει αυτή η κοινωνία, ώστε να βγει από τον λήθαργο που την έχουνε βάλει….
    και ως προς τους «τραμπούκους», όπως είπε και ο Marshall McLuhan… «Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι δυνατόν, οι αρχιφασίστες, να αποκαλούν εσάς φασίστες. Ε αυτοί, ή βαλτοί είναι ή αποπροσανατολισμένοι. Ελπίζω να είναι το πρώτο, αν και πολυ φοβάμαι ότι είναι το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην πέφτετε στην παγίδα. Δεν ήταν από τη ΛΣ του ΛΠ αυτοί που ήρθανε και κάνανε τη φασαρία. Ήταν οι ίδιοι που προσπάθησαν να κάνουνε τη φασαρία στο αστυνομικό τμήμα στην Αριστοτέλους τη Τετάρτη 15/6 και ενώ η πορεία περνούσε μπροστά απ’ το τμήμα. Είναι άτομα που δεν έχουν σχέση με τη συνέλευση του ΛΠ. Είναι καθαρή προβοκάτσια. Ήμουν ΚΑΙ στην πορεία όταν άρχισε ο τσαμπουκάς στο τμήμα ΚΑΙ στη ΛΣ όταν περάσανε τα ίδια άτομα μέσα από τον κόσμο με κατεύθυνση το δρόμο. Κι εμένα δεν μ αρέσει το ότι ελέγχουν τη ΛΣ του ΛΠ, 30 άτομα του ακροαριστερού χώρου αλλά με το διασπόμαστε είναι βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων μας. Και είναι πολλοί οι αντίπαλοι. Είμαι από την πρώτη μέρα στον ΛΠ και έχω καταλάβει πολλά πράγματα αυτές τις 4 εβδομάδες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ, το ξαναλέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελω να πω 2 πραγματα κυριως ως προς τον θαλαμαφυλακα που διαβαζω αρκετο καιρο και νομιζω οτι το συγκεκριμενο κειμενο ειναι κατωτερο των υπολοιπων του,και νομιζω οτι φαινετε αυτο και απο τα σχολια τα οποια τεινουν σε μια ρατσιστικη σκοπια του θεματος λες και οι τραμπουκοι που αναφερεσαι ηταν μεταναστες.ειμαι απο αθηνα και λογικο ειναι να μην ξερω τι γινεται στην θεσ\νικη οποτε ζητω κατανοηση εαν σφαλω.οι300 στην αθηνα ηταν πρωτοποροι και εγω μαλιστα περνωντας απο κει πριν απο 1 μηνα οταν και αρχισαν,περασα την νυχτα μου με τα παιδια και κανεις μας δεν μπορουσε να φανταστει τι θα γινονταν 2 μερες μετα με το καλεσμα των "αγανακτησμενων".ο κοσμος γεμισε την πλατεια οι διαφωνιες σταματησαν και υπηρχαν παντου χαμογελα.τωρα παω και στην πανω πλευρα και στην κατω της πλατειας και η αληθεια ειναι οτι οπως αναφερεις για ακροαριστερα τσιρακια στην συνελευση σας ετσι και εδω υπαρχει μια ταση οι ακροδεξιοι να μαζευονται κοντα στους 300 του συνταγματος.αυτο τι σημαινει οτι ειναι ακροδεξιοι οι300?προφανως και οχι..οπως και οτι στην λσ δεν ειναι ολοι ακροαριστεροι...κλεινοντας θελω να πω οτι ο εχθρος ειναι εσωτερικος,θα ελεγα και ελληνας αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να πεις ελληνα τον γαπ,και ολα τα υπολοιπα ειναι για να μας αποπροσανατολιζουν(βλεπε σκανδαλο ποδοσφαιρου).δανιζομαι τον Κ.λυγερο που διαβασα σε δικια σου αναρτηση..Ο ελληνικός λαός υπάρχει εδώ και χιλιετίες και πάντα το βλέμμα μας ήταν ανοιχτό προς τον κόσμο. Πάντα θεωρούσαμε ότι είχαμε ένα ρόλο να παίξουμε όχι στα λεγόμενα κοινά μόνο, αλλά στα κοινά του κόσμου,Ο Ελληνισμός σχετίζεται με την Ανθρωπότητα,Το θέμα είναι αποκλειστικά κατά πόσο εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και τους δικούς μας.φιλικα...Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @arxos
    Τα είπες όλα. Αυτή η κοινωνία θέλει δουλειά. Πάνω στην πατριωτική ιδεολογία. Αυτή που κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ μαζί με την αριστερά για 30 χρόνια.

    Φίλε 25/62011 3:31
    Στην Αθήνα δεν υπάρχουν ακροδεξιοί κοντά στους 300 Έλληνες.Δεν ξέρω για ποιο λόγο τοαναφέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εννοουσα οτι εχουν στηθει διπλα στους 300..αλλα οτι υπαρχει η ταση να πηγαινουν προς τα εκει,στις 15 ιουλιου ηταν 10 μετρα μπροστα απο την γωνια απεναντι απο την μεγαλη βρετανια.ειναι καμια 20αρια παιδακια 16-22 χρονων,ειναι τα ιδια που σημερα πηγαν να δημιουργησουν φασαρια επειδη μεταναστες με ελληνες θελησαν να παιξουν κρικετ μπροστα απο την βουλη..τελος παντον η αναφορα μου ηταν για να πω οτι επειδη στην πανω πλατεια και κοντα στους 300 μαζευεται αυτη η ομαδα ανθρωπων οτι ουτε οι πανω πλατεια ουτε οι 300 ειναι ακροδεξιοι και οτι ολες αυτες οι διαμαχες γινονται για να φυγει ο κοσμος απο την πλατεια.κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το ακροδεξιοί έχει πλέον παλιώσει , και ίσως έφτασε ο καιρός να μάθουν κάποιοι ότι οι εθνικιστές δεν βρίσκονται ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε καν μέσα στην βουλή . (τουλάχιστον ακόμα ).
    Όταν θα μπουν τότε τους τοποθετείτε και χωροταξικά .
    Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ . (εάν κάποιοι δεν το έχουν αντιληφτεί )
    HEIL GAP (or mind the GAP )
    Υ.Γ.
    Εννοείται ΟΤΙ ο μόνος που βγήκε θαρραλέα και μας το κοινοποίησε είναι το παιδί εδώ: Ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς όποιος κρατάει Ελληνική σημαία είναι φασίστας. Και πρέπει μέσα στα πλαίσια του αντιφασιμού να εντοπιστεί,να καεί η σημαία και να ξηλοδαρθεί γιατι οι ιδέες του μόνο την βία το ρατσισμό και το μίσος προβάλουν.
    ΡΕ ΔΕ Γ...ΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ!!!(Που λέει και ο Χάρρυ Κλύν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου