Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ

Στις 3 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο λαός….Και θα τα πει όλα!

Η ισοπέδωση της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η κυβέρνηση προσπαθεί εναγωνίως να εξυπηρετήσει όλα τα μεγαλοσυμφέροντα της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ και των τραπεζιτών χωρίς να μείνει κανείς παραπονεμένος ενώ όλο το πολιτικό σύστημα διαφωνεί δήθεν «πολιτισμένα». Η Ν.Δ. μάλιστα έφτασε να αυτοχειροκροτείται για την επιτευχθείσα συναίνεση...
για το νόμο της παιδείας την ώρα που κηδεύουμε την ελληνική οικονομία αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια. Η γελοιότητα φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν προσπαθούν να παρουσιάσουν την συγχώνευση της Alpha bank με την Eurobank και με τα κεφάλαια του Κατάρ , σαν μια σημαντική ωφέλεια για τον λαό ενώ ξέρουμε όλοι πως το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο πόνος και η εξαθλίωση του Έλληνα και καθόλου φυσικά η ανακούφισή του.
Κάθε μέρα που περνά ο λαός μας αφυπνιζεται περισσότερο αφού ενημερώνεται καλύτερα. Νιώθει στο πετσί του καλά την πυρωμένη ανάσα της λαίλαπας που έχουν εξαπολύσει οι μεγαλοτραπεζίτες και όσοι επιβουλεύονται τη εθνική μας κληρονομία αλλά και την υποταγή μας. Ο λαός μας καταλαβαίνει πως ο,τι βιώνουμε δεν είναι προσωρινό. Πως αλλάζει η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας για πάντα. Πως μας λέγανε ψέμματα για πολλά χρόνια και συνεχίζουν ακόμα και τώρα. Πως η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο.
Η ομάδα των 300 Ελλήνων από τις 22 του Μαή στην πλατεία ζητάει (και θα συνεχίσει να αγωνιζεται για αυτό) , να αποφασίζει ο λαός για όλα τα σημαντικά θέματα μέσω δημοψηφίσματος. Μονον όταν η λαική θέληση εκφράζεται γνήσια και άμεσα μπορούμε να μιλάμε για αληθινή δημοκρατία.Έτσι ενωμένοι συνεχίζουμε σαν μια γροθιά να χτυπάμε το σάπιο πολιτικό σύστημα και να φωνάζουμε πως ο πραγματικός κυρίαρχος αυτού του τόπου είναι ο λαός του.

Στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία η δημοκρατία θα ξαναγεννηθεί!

Το μόνο που μπορεί να σταματήσει την αδιαλλαξία , τη βία και την ισοπέδωση είναι η ενότητα του λαού μας. Η περίσταση είναι ιστορική και οφείλουμε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και των ιδανικών μας. Ας ενώσουμε λοιπόν τα χέρια μας και ας φωνάξουμε αποστομωνοντας και τους πιο κακόπιστους : Μια νέα εποχή για την Ελλάδα ξεκινά!

Καλούμε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες να ενώσουν τις φωνές τους σε μια κραυγή αγωνίας για το μέλλον της χώρας, του έθνους, των συμπολιτών μας αλλά και της οικογένειάς μας.

Ολοι στις 3 Σεπτέμβρη στην πλατεία Συντάγματος από τις 6 μμ , αλλά και σε όλες τις πλατείες των κεντρικών πόλεων.Οι 300 Έλληνες θα περιμένουν τους εθελοντές τους και τους φίλους τους στο γνωστό σημείο απέναντι από την Βουλή για να διαδηλώσουν ειρηνικά πως τα ψέμματα τελειώσαν!
Εκεί ,όλοι μαζί, θα γράψουμε για μια ακόμα φορά , ιστορία !

www.300ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου