Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για αστείο.  Δεν έχω αποφασίσει αν είναι κάποιος πλακατζής που θέλει να παίξει με τα νεύρα μας, κάποιος χαμηλών επιδόσεων έμμισθος προπαγανδιστής ή κάποιος ανεγκέφαλος που απλώς πιστεύει αυτά που λέει.  Τα επιχειρήματα του όμως μοιάζουν με αυτά που ακούω από ανθρώπους που ξέρω ότι εγκρίνουν την πολιτική του Τζέφρυ...
Εχει φτιάξει και ένα ιστολόγιο στο οποίο αναρτά τα απίστευτα γραπτά του και για προφανείς λόγους δε θα αναφέρω ποιο. Αν τον βρείτε στο google, παρακαλώ να μην τσιμπήσετε, να μη σχολιάσετε και μην αναπαράγετε τον σύνδεσμο του γιατί έτσι τον διαφημίζετε και θα γίνει ο κανένας κάποιος.

Αντιγράφω δύο αναρτήσεις του που νομίζω δείχνουν που μπορεί να φτάσει ένας κατεστραμμένος εγκέφαλος όπως αυτός του αρθρογράφου και πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς για να βγάλει ένα μεροκάματο.

Πάρτε βαθιά αναπνοή και διαβάστε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Ο Α.Λοβέρδος συμβουεύεται τον ΗΓΕΤΗ μας στη μάχη κατά της Μαφίας του δημοσίου


ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ , ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , ΜΙΛΗΣΕ !
ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΡΙΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΦΙΛΟΥΣ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ , ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 1.000.000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ 10. 000.000 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  1.000.000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ , ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , ΑΡΧΙΣΕ!
ΤΟ BLOG "ΠΑ.ΣΟ.Κ ή ΤΕΦΡΑ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ , ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ:
"ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΨΗΛΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ,ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ !¨"

 

 

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΒΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ "ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!

" ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ"


ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ , ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ , ΣΤΑ ΧΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ" ΧΩΡΟΥ!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣΛΑΧΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ) ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΒΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ , ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ , ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000€.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ , ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΠΓΡΑΦΗΣ , ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. (ΗΛ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ , ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΛΠ)
ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΔΕΙΩΝ Ή ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ Μ.Ο ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ"  ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΤΗΣΙΩΣ!

ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 90%-95% !!!!!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ , Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΕΤΙΑΣ.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ !!!!!!

2 σχόλια:

  1. Λογικά για "φάρσα" πρόκειται, εννοοώντας πως απλώς γράφει σαρκαστικά. Και μόνο αυτό τα λέει όλα :p

    "ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ , ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000€"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου