Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ


Όταν αλλάζετε τη στάση σας, αλλάζετε συγχρόνως την προσωπική και συλλογική ζωή σας. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν την ανάγκη, η κατεύθυνση της παγκόσμιας προσοχής να επικεντρωθεί στην εντιμότητα και την ακεραιότητα, όπου η ειρήνη και ο σεβασμός τιμώνται και η φροντίδα για τη Γη και όλα τα πλάσματα της είναι πρωταρχική υπόθεση.

Δεδομένου ότι η δόνηση της συνειδητότητας των λαών διευρύνεται και ωριμάζει, θα γίνει εφικτή μια μεγαλύτερη ώθηση και επικέντρωση. Η γη νιώθει αυτές τις αλλαγές. Η ανυψωμένη επίγνωση της συλλογικής συνειδητότητας ενεργοποιεί τη Γη να ξεκλειδώσει και να απελευθερώσει περισσότερα από αυτά που είναι αποθηκευμένα μέσα της, απ’ ό,τι σε όλη την ιστορία του χρόνου.

Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται για να αποκτήσει περισσότερη συνειδητή επίγνωση του πώς πρέπει να χρησιμοποιεί τη δύναμη της σκέψης. Γεννιέστε με ένα πλήθος δυνατοτήτων, αλλά καλλιεργείτε πεποιθήσεις σας που σας κάνουν να επιμένετε ότι είστε ανίκανοι! Ως εκ τούτου, αυτές οι ικανότητες μπλοκάρονται ή εξαλείφονται από τις νευρικές οδούς σε νεαρή ηλικία.

Το κλειδί για την επίλυση της μεγάλης πλανητικής κρίσης που αντιμετωπίζετε έγκειται στην αναγνώριση ότι η ανθρωπότητα έχει αναπτύξει ουσιαστικά ένα συλλογικό φόβο για τη δύναμη να δημιουργεί. Οι καιροί απαιτούν να γνωρίσετε το μυαλό σας και τις πεποιθήσεις σας και να γίνετε εξαιρετικοί δημιουργοί της πραγματικότητάς σας.
Υπάρχει πάντα ένα πλήθος ευνοϊκών πιθανοτήτων από το οποίο να επιλέξετε. Έχετε υπ ' όψιν σας αυτό το δυναμικό και μην απασχολείτε τον εαυτό σας με ανησυχίες. Η ανησυχία είναι πάντα υπέρτατη σπατάλη ενέργειας. Δημιουργεί μια ενοχλητική δόνηση στο ενεργειακό σας πεδίο και σας αποστραγγίζει την ενέργεια.

Πρέπει να ασχοληθείτε με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι θα επιλέξετε για να ανησυχήσετε. Ελευθερωθείτε από την ανάγκη να είστε υπεύθυνοι ή να έχετε τον έλεγχο των πάντων. Αντικαταστήστε την ανησυχία σας με μια δήλωση που να επιβεβαιώνει την επιλογή σας για ασφάλεια, άνεση και ειρήνη του νου.

Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
www.otan.gr

Συνοδοιπόροι είμαστε με τον ίδιο προορισμό...

Από το Ξάνθη - φιλοσοφείν

1 σχόλιο:

  1. Εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας, απλά δεν το συνειδητοποιούμε. Σε ότι αφιερώνεις τις σκέψεις σου και το συναίσθημα σου αυτό θα συναντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου