Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΑ....

Ρε παιδιά, αναρωτήθηκε κανείς τι είναι αυτό το κωλόχαρτο, από πού προήλθε και που θα καταλήξει η "συνδρομή" ? (Μιλάω για το κωλόχαρτο ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ που τυγχάνει να μοιάζει με το ετήσιο εκκαθαριστικό).

Και ρωτώ ... Αν έχεις μια επιχείρηση και σου στείλει κάποιος ένα τιμολόγιο φωτοτυπία, θα το πλήρώσεις? Κανένα λογιστήριο δεν πληρώνει φωτοτυπίες. Αν...
εκτυπώσεις αποδείξεις από το PC σου και τις στείλεις στην εφορία, θα τις δεχτεί? Από πού κι ως πού λοιπόν θα πρέπει κάθε πολίτης να πληρώνει χαράτσι έναντι μιας φωτοτυπίας? Επίσης βλέπω στο απόκομα "για το πιστωτικό ίδρυμα" να αναφέρονται κάποιοι κωδικοί. Που ξέρω σε ποιό λογαριασμό πάει η "συνδρομή" μου?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δε θα πληρώσω τίποτα (άλλωστε "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος") καθότι 6 μήνες άνεργος δεν υπάρχει σάλιο, όμως εσείς που προτίθεστε να πληρώσετε από φόβο ή έστω από "αλληλεγγύη" (χαχα), καλό είναι να αναρωτηθείτε πρωτίστως, ή ακόμα και να συμβουλευτείτε κάποιον δικηγόρο.

Καλή δύναμη !

Α.Ζ.

Από σχόλιο στο Θαλαμοφύλακα

5 σχόλια:

 1. Εννοείται οτι δεν θα πληρώσω καθ'ότι είμαι 7 μήνες άνεργη και απο ότι φαίνεται δεν προκειται να βρώ δουλειά για τα επόμενα 2 έτη. Απο την στιγμή που θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στο στομάχι, τόσο το δικό μου όσο και της οικογενειάς μου, και στα διάφορα χαράτσια που θα σκαρφίζονται οι καραγκιόζηδες που υποτίθεται μας κυβερνούν, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ και όχι επειδή ανήκω σε κάποιο κίνημα ή ιδεολογια. ΓΚΕ ΓΚΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρόλο που δεν είμαι άνεργος (προς το παρόν) και με τρίμηνη αιματηρή οικονομία μπορεί και να κατάφερνα να πληρώσω το χαράτσι των 658 ευρώ, αποφάσισα να ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ διότι:
  α. Διότι είναι αντισυνταγματικό ( ο κεφαλικός φόρος απαγορεύεται από το Σύνταγμα ως μη ανταποδοτικός προς το λαό κ.λ.π.)
  β. Διότι απευθύνετε μόνο σε φυσικά πρόσωπα και όχι σε νομικά π.χ. τράπεζες.
  γ. Διότι φέτος σε φόρους εισοδήματος, φ.π.α., δημοτικά τέλη, τέλη κυκλοφορίας, κ.λ.π. πλήρωσα το 45% των συνολικών μου εισοδημάτων.
  δ. Διότι από 9-10 ώρες εργασία ημερησίως τα προηγούμενα χρόνια, το 2011 εργάζομαι 12 ώρες ημερησίως χωρίς αύξηση των αποδοχών μου .
  ε. Διότι κανένας από αυτούς που με έφερα σε αυτή τη θέση δεν έχει τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του εναντίον μου.
  στ. Διότι ο εκβιασμός είναι πάντοτε ποινικά κολάσιμο αδίκημα απ' όπου κι αν προέρχεται π.χ. πλήρωσε γιατί αλλιώς θα σου κάψω το μαγαζί, δε διαφέρει καθόλου από το πλήρωσε αλλιώς θα σου κόψω τη σύνταξη, το ρεύμα κ.λπ.
  ζ. Διότι έχω δώσει τόσο πολλά για να περνώ τόσο λίγα π.χ. τα παιδιά μου δεν πήραν φέτος βιβλία στο σχολείο της δωρεάν παιδείας, με έχουν κλέψει δύο φορές τα τελευταία 5 χρόνια χωρίς να έχει συλληφθεί κανείς, κόντεψα να χάσω το παιδί μου για μια λάθος διάγνωση αλλεργίας από τα ιατρεία του Ι.Κ.Α. και πολλά πολλά άλλα.
  η. Διότι το « ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ» είναι μια πολύ δυνατή πράξη αντίστασης από τον καναπέ με σίγουρα αποτελέσματα, που δε μπορεί να πετύχει καμιά πλατεία και καμιά ομάδα αγανακτισμένων, διαδηλωτών, απεργών κ.λπ.
  θ. Διότι βαρέθηκα να σκύβω το κεφάλι στους ποιο δουλοπρεπείς, πολιτικούς του πλανήτη που ξεπουλούν κυριαρχικά μου δικαιώματα έναντι πινακίου φακής.
  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ :
  - ΣΗΚΩΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
  - ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (2240 ευρώ)
  - ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  - ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
  - ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ» , «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» κ.λπ.
  - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ
  - ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ «…ΙΣΜΟ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ π.χ. καπιταλισμός, κομουνισμός, σοσιαλισμός, εθνικισμός κ.λπ.

  ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ « ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο ανώνυμε, στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε.

  Όμως αρκετοί έχουν πληρώσει.
  Γνωστοί μου έτρεξαν στους λογιστές τους (φοροτεχνικούς) οι οποίοι τους συμβούλεψαν να πληρώσουν αμέσως διότι έτσι κι αλλιώς θα πληρώσουν με προσαύξηση 1.5% το μήνα.

  1.5% το μήνα ? Για MASTERCARD μιλάμε ?
  Και τοκογλυφία λοιπόν μαζί με όλα τα άλλα.
  Και όσο περνά ο καιρός τα εγκλήματα θα αυξάνονται.

  Αφού λοιπόν κατάφεραν να χωρίσουν τους πολίτες σε δεξιούς-αριστερούς, Ολυμπιακούς-Παναθηναικούς, ιδιωτικούς-δημόσιους, τώρα με το επόμενο χαράτσι (αυτό της ΔΕΗ) θά χουμε εκ νέου διαχωρισμό σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, όπου ο ενοικιαστής θα πρέπει να πλακώνεται με τον ιδιοκτήτη διότι σύμφωνα με τους @@ πολιτικούς μας θα πληρώνει το χαράτσι για να έχει ρεύμα και μετά θα δίνει λιγότερο ενοίκιο στον ιδιοκτήτη.
  Προσωπικά σαν ενοικιαστής δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη και πρωτίστως θα τον ρωτήσω τι θέλει να κάνει. Αν δεν επιθυμεί να πληρώσει θα σεβαστώ την απόφασή του και ας κόψουν ότι ρεύμα θέλουν.
  Παρεπιπτόντως λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης δεν υπάρχουν φέτος οπότε ας βάλουν στον κ..ο τους και το πετρέλαιο (μαζί με το ρεύμα).

  ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"

  Α.Ζ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νομική κάλυψη γι' αυτά τα θέματα που θα βρούμε???

  Το να λέμε έτσι απλά, δεν πληρώνω και όταν έρθουν τα πρόστιμα να κλαίμε, δεν είναι σοβαρή λύση.

  Κάλυψη νομική που θα βρούμε?? Δικηγόρο που θα σταθεί απέναντι στο διεφθαρμένο δικαστήριο όταν έρθει η ώρα...

  Υπάρχει κανείς, ή έτσι κάνουμε τσαμπουκά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άμυνα κάνουμε, διότι το νομικό καθεστώς δεν υφίσταται πλέον.
  Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί δεκάδες φορές, και οι δικαστές δε μοιάζουν να είναι 100% αμερόληπτοι.
  Και τσαμπουκά αν θες. Ένα τσαμπουκά που έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και 2 χρόνια, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ.
  Όσον αφορά τα πρόστιμα θα δούμε. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

  Και μην ξεχνάς και το άλλο. Πρώτοι υποψήφιοι για να ξαναπληρώσουν χαράτσι θα είναι αυτοί που πλήρωσαν ήδη το πρώτο ... αυτοί που κατά την κυβέρνηση του παραλόγου "ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ".

  Α.Ζ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου