Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ (ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ) ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Γράφει ο 29-26

Αυτό βλέπουμε κάθε μέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Παπανδρέου σήκωσε το χαλί και εμφανίστηκαν όλα τα σκατά μπροστά μας τρισδιάστατα. Μετά φυσικά και αυτός δεν έκανε τίποτα. Κοιτούσε το χάλι της μεταπολίτευσης ανίκανος να αρθρώσει έστω μια κουβέντα.


Το χάλι αυτό είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Δεν θα κουραζόμαστε να ουρλιάζουμε οτι τα ξέραμε όλα αυτά που φάνηκαν κάτω απο το χαλί. Όλοι ψιθυρίζαμε σιγά ή και πιο δυνατά για το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία και την διαφθορά παντού. Και όλοι επιλέξαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια για μια κωλοθέση στο Δημόσιο, που και απο αυτήν θα μας διώξουν τώρα.

Η αξιοπρέπεια του περήφανου λαού χάθηκε οριστικά την δεκαετία του '80 με το σλόγκαν: ''ας φάνε αυτοί αλλά να φάμε και μεις''. Ξέρετε η αξιοπρέπεια δεν λειτουργεί ala cart. Δεν λες δηλαδή υποδουλώνομαι στον τάδε βουλευτή ή στο τάδε κόμμα μέχρι να μπω σε δουλειά και αμέσως μετά γίνομαι αξιοπρεπής και απαιτώ...

Λίγοι σε αυτή την χώρα είναι σε θέση να απαιτούν πραγματικά. Μιλώ για τους αδούλωτους και αδέσμευτους Έλληνες που σύντομα θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τα υπόλοιπα σαμιαμίδια καλά θα κάνουν να κάτσουν στη γωνιά τους και να το βουλώσουν. Εμείς οι υπόλοιποι τους ευχαριστούμε για την καταστροφή που μας πρόσφεραν.

Himaira

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ,Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΠΡΕΣΝΙΙΕΦ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΗΔΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΔ,ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ,Ή ΤΗΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΕΘΝΟΣ,ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ,ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΤΣΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΡΕΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου