Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΔΕΣ Η ΛΕΝΑΡΑ;

Τα θερμά μου συγχαρητήρια μαντάμ. Τι θα πει για ποιό. Δι'  ούλα. Για την παρουσία σας εν γένει στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας αύτης, με τους κοντοπίθαρους (1,5 μέτρου) ρατσιστές ανθρώπους (λέμε τώρα) με τους ναα!! (2Χ2) κώλους  και με τους πατεράδες που θέλουν να τους μοιάσει ο γιος τους . Οποία διαστροφή μαντάμ !
Αληθώς, να πούμε ότι οι άνθρωποι του πνέματος πρέπει να..
ηγούνται (πνευματικώς) των λαών των, ως κάτοχοι υπερτέρων αξιών και αληθείας και ως ταγοί να καθοδηγώσι τους απαίδευτους εν γένει λαούς προς την ανύψωσις και το φως. Χαρακτηριστικόν το παράδειγμα του τεραστίου αυτού πρύτανη της χρυσής χέστρας.

Δια ταύτα προτείνω στο υπουργείο παιδείας, υποχρεωτική παρακολούθησιν του Θεατρικού σας αριστουργήματος ονόματι ''Αθανάσιος Διάκος-η επιστροφή '', απ τα σχολεία ούλων των βαθμίδων. Η μάχη της Αλαμάνας να μετονομαστεί πλέον σε ''η σφαγή της Κρουστάλλως'' ο Αθανάσιος αντί για διάκος ,να μετονομαστεί εις Παλιόπουστας (εμμονή κι αυτή με τα σουβλάκια ρε παιδί μου. Τι εύρημα κι αυτό της Λένας . Αμ το τσαρούχι με το τζην? Κιτσ-οπούλου είπαμε?) και ο εραστής Αφγανός εις εθνικόν ήρωα .
Θα μου πειτε'' εδώ κύριε κάνουμε θέατρο και όχι ιστορια''
Το ίδιο κάνουν και στο υπουργείο μαντάμ .
Έτσι θα διακτινιστώμεν εις το μέλλον μεταλλάσσοντας την ιστορία επί το καταλληλότερον (δεν ημπορεί πια μόνη της η Ρεπούση, κορμί είναι αυτό , θα λυγίσει!!!) τσαλαβουτώντας αναγεννημένοι στο νάμα της Θολοκουλτούρας σας.
Έτσι ακριβώς ελεύθεροι και άνευ κόμπλεξ θα μπορέσουσι επιτέλους να γαμιθώσι και άπασαι οι Ελληνίδαι ανέτως με ωραίους μαύρους ως και προτρέπατε. Οι πατεράδες λέω να γίνουν και νταβατζήδες διαλέγοντας οι ίδιοι τους μουστερήδες για την βελτίωσιν της ράτσας. Θα έχουμε ωραία ψηλά σοκολατί εγγονάκια τα οποία δεν θα μας μοιάζουν ευτυχώς (εξ άλλου ο συμπέθερος Οσμάν Αλί Μουσταφά Χαμενεϊ είναι άκρως προτιμότερος) κι εμείς , τρισχαρούμενοι θα τα χειροκροτούμε και στην ομάδα μπάσκετ του σχολειού. Και προπάντων, προπάντων δεν θα ημπορεί και ο πάσα ένας τυχόν να πούμε να μας πει και ρατσιστές. Είδες η Λενάρα?
Μήτσος ο Τούφας
πηγή:taxalia.blogspot.com
ΥΓ. Προτιμότερον να ξυρίζετε ελαφρώς το μουνί σας, μανδάμ. Είναι και θέμα αισθητικής εξ άλλου


Δες και:


Πόσα κιλά εμετό μπορεί να κάνει μια γυναίκα;
http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_2584.html

3 σχόλια:

 1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ.
  ΤΟ "ΠΑΣΟΚ Ή ΤΕΦΡΑ" ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ
  "ΕΥΡΩ Ή ΤΕΦΡΑ" ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

  http://eurohtefra.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν παρατηρήσατε όμως τι πραγματικά μας λεει. Αυτό λοιπόν που μας λέει είναι πως οι Έλληνες είναι κατώτερη ράτσα οι μαύροι ανώτερη και πρεπει μεσω επιγαμίας να γίνει ευγονική να ομορφύνουμε. Αυτή όμως ή διάκριση σε κατώτερο και χειρότερο είναι ο ορισμός του ρατσισμού και η ευγονική το εργαλείο του μαζί με την ευθανασία. Αρα η φαινομενικά αντιρατσίστρια είναι πραγματικά ρατσίστρια. Βεβαίως για να υπερασπιστώ τα πάτρομήτρια πρέπει να σημειώσω πως συνιστά φτηνή τακτική προπαγάνδας η εστίαση σε ένα τμήμα της φυλής μας που υστερεί βιολογικά με σύγκρισή με ένα τμήμα μια άλλης που υπερέχει εδώ ίσως με τους μαύρους αθλητές. Δέν είναι όλοι οι Έλληνες κοντοί σκούροι τριχωτοί, όυτε όλοι οι μαύροι ψηλοί τεθωρακισμένοι και κούκλοι, θα έλεγα το αντίστοιχο στερεότυπο όπως έκανε η κυρία για εμάς ειναι πως οι μαύρες μετά τα 20 αποκτάν υπερμεγέθη βαρελίσια περιφέρεια ενω οι μαύροι ομοιάζουν με ουρακοτάγκους, χωρίς να αναφερθούμε στα κολοσιαία πολιτιστικά και διανοητικά επιτεύγματα που έχει να παρουσιάσει αυτή η φυλή στο ιστορικό γίγνεσθαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χα χα. Μ' αρέσει που το ανέλυσες κι όλας.

   Εγώ συμφωνώ με τη Λένα ότι ζούμε σε ελεύθερο πλανήτη και ότι μπορεί ο καθένας να πάει να κάνει σεξ με όποιον του γουστάρει. Και της προτείνω να σταματήσει να ασχολείται με εμάς τους κοντούς τριχωτούς χαμηλοκώληδες και να πάει στην Αφρική να ανοίξει μαγαζί, να διασταυρώνει τη φυλή της ελεύθερα με όποιον μαύρο θεωρεί ότι πληρεί τις προδιαγραφές δημιουργίας ομάδας μπάσκετ.

   Δεν την κρατάμε με το ζόρι εδώ.

   Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου