Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σπύρος Καρατζαφέρης: Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ     Ε. ΠΑΝΑΣ: "Παραδίδουμε στις επόμενες γενιές, μια Ελλάδα υποτελή"!!!
Ένα αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων από τον Σπύρο Καρατζαφέρη, που σ' αυτό βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία, που αποδεικνύουν πως οδηγήθηκε η χώρα μας στην υποδούλωση, ποιός έκανε την αρχή του ξεπουλήματος, ποιός ήταν ο ρόλος του...
Σημίτη στην προδοσία της χώρας, που σήμερα οδηγούν τον ελληνικό λαό στις αυτοκτονίες, στη μείωση μισθών και συντάξεων, στην εξαθλίωση.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, αποκαλύπτει τα έγγραφα που βγήκαν από το Γενικό Λογιστήριο από τους ANONYMOUS (;) και τον ρόλο των Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, καθώς και τον ρόλο των Τραπεζών.
Καλεσμένοι στην εκπόμπή, οι Καθηγητές ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΑΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ο δημοσιογράφος Κώστας Γουίλς και ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Τζώρας, αποκαλύπτουν συγκλονιστικά στοιχεία.
Σε τρεις μέρες, οι βουλευτές του "Ελληνικού Κ(υ)νοβουλίου, θα ψηφίσουν τα πλέον επαίσχυντα μέτρα κατά της ιδιας τους της χώρας.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Πόπη Σουφλή ..
To είδα στο thesecretrealtruth.blogspot.com

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου