Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Όθων Ιακωβίδης

Οι στρουθοκάμηλοι του καναπέ, οι ανίκανοι για κάθε πτήση, γιορτάζουν το πέταγμα των αητών και ταυτίζονται μαζί τους !!!

Μεθαύριο, 25η Μαρτίου, η “Βουλή των άβουλων”, που επικυρώνει τις επιλογές της “κυβέρνησης των προθύμων”,  με τις οποίες η Ελλάδα έχει γίνει προτεκτοράτο των δανειστών της, θα πρωτοστατήσουν στις γιορταστικές εκδηλώσεις  για την....
απελευθέρωση του Ελληνικού γένους από τον ζυγό των Τούρκων, μετά 400 χρόνια σκλαβιάς.

Οι άνθρωποι που υπέγραψαν ή ανέχονται χωρίς να επαναστατούν, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, δηλαδή της Ελευθερίας (αυτής που κερδήθηκε τότε, το 1821, με ποταμούς αίματος) και επιστατούν λυσσαλέα για τη συνέχιση της κατοχής της χώρας από ξένες δυνάμεις (τη “Διεθνή του Χρήματος”) θα “δοξάσουν” εκείνους που την κέρδισαν !!!
Και θα κάτσουν προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου που είναι αφιερωμένος στην Ελευθερία και όχι στην ευημερία, την οποία αυτοί οι ίδιοι, τα ανδρείκελα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, πρόταξαν, προτιμώντας (όπως λένε) τη μη πτώχευση από την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

Πώς γίνεται αυτό ;;; Πώς γίνεται και αυτός που περιφρονεί και καταλύει την Ελευθερία, γιορτάζει για την αξία της Ελευθερίας και μάλιστα από τη θέση του τιμωμένου προσώπου;;; Ποιόν κοροϊδεύει ;;  “Ουαί υμίν” υποκριταί και Φαρισαίοι....
Η Νέμεσις έρχεται καλπάζουσα.

Όσο για τους άλλους, τους στρουθοκάμηλους της πολυθρόνας, που δεν θέλουν να δούν τη γύρω τους πραγματικότητα και δεν θέλουν να ακούσουν τον εκκωφαντικό ήχο της απόγνωσης της κοινωνίας από τη στέρηση της Ελευθερίας της, ας αναρωτηθούν την ώρα που θα ακούν και θα βλέπουν σε αναπαραστάσεις, τους ήρωες της Ελευθερίας να θυσιάζονται για να αποκτηθεί η πολυπόθητη: Ή αυτοί ήτανε βλάκες και ηλίθιοι που βασανίστηκαν, θυσίασαν βιός και οικογένειες και πέθαναν για τη Λευτεριά, ή εγώ είμαι βλάκας και ηλίθιος που δεν κουνιέμαι από τον καναπέ και επιτρέπω να μου αρπάζουν αδιαμαρτύρητα το βιός και την οικογένειά μου, να μου κλέβουν τη ζωή, να με δένουν σε μιά κόλλα χαρτί (τά Μνημόνια) και να με διατάσσουν να εκτελώ τα ανθρωποκτόνα καψόνια τους.

Δηλαδή, για να μη πάθουμε ομαδική παράκρουση σχιζοφρένειας, θα πρέπει, αυτή τη μέρα, την 25η Μαρτίου 2013, εμείς οι ζώντες Έλληνες και Ελληνίδες, να κάνουμε ένα από τα δύο:
•    ή ,  θα πρέπει να αναπέμψουμε Ανάθεμα σε  όλους αυτούς που τους αναφέρουμε σαν ήρωες και να καταδικάσουμε σαν πράξεις απροσμέτρητης βλακείας και ηλιθιότητας, τις ηρωικές τους πράξεις  που κόστισαν χιλιάδες ζωές θυσιασμένες στο βωμό μίας ηλιθιότητας, της επονομαζόμενης “Ελευθερίας”,

•    ή θα πρέπει να καταδικάσουμε όσους δεν αντιδρούν και ωθούν την κοινωνία μας στο να ζήσει  σαν υποζύγιο, κάτω από τον ζυγό των (όποιων) δυναστών μας.

Τα δύο μαζί, δεν γίνεται. Δεν μπορούν οι εξανδραποδισμένοι και οι πουλημένοι με τη θέλησή τους, να γιορτάζουν πράξεις θυσίας που έγιναν για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία.

Δεν μπορεί ο (εκ πεποιθήσεως) σκλάβος και δουλικό να εξυμνεί και να γιορτάζει την Ελευθερία που δεν έχει....

Δεν μπορεί ο κάθε στρουθοκάμηλος του καναπέ να ταυτίζεται με τον αητό και να  γιορτάζει το αετήσιο πέταμα.....

3 σχόλια:

  1. ΕΟΡΤΆΣΤΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ....ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΚΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΠΟΎ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ; Ο ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ
    Υ.Γ. 'Εξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρολα αυτα οι ελληνες γιορτασαν δεοντως την 25 μαρτιου συνδυαζοντας τη με την χαρα της καταστροφης της κυπρου,κανεις δεν στενοχωρηθηκε,κανεις δεν κουνηθηκε.και εκει κατω μας σκεφτονται με αγαπη ,ειμαστε η μακρινη πατριδα τους.Οι ελληνες ξεκουραστοι απο αρνητικες ειδησεις για την ελλαδα,καθως η τηλεοραση μιλουσε για την κυπρο μονο,ξεχυθηκαν στους δρομους για ψωνια ,μασα και επιδειξη.
    Ποιος Θεος να μας βοηθησει,για ποιο λογο να βοηθησει τετοιους αχρηστους.Ειπαμε μας θελουν κουτους, αμορφωτους και ετσι μας κρατησαν οι κυβερνητες μας τοσα χρονια,αλλα τωρα πια δεν χρειαζεται γνωσεις η μορφωση για να δειξεις λιγο φιλοτιμο,για τον ελληνα κυπριο εκει κατω,που ξερεις τι θα παθει.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου