Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

EΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ

Δ.Ν.Τ. Η ΚΡΥΦΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...



8 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω αυτήν την κατάσταση! Είμαι μόνη μου άραγε; Τώρα τί γίνεται, ποιό θα είναι το επόμενο βήμα...δυστυχώς όσο κι άν δεν αρέσει σε κάποιους χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, το αντίπαλο δέος, είμαστε τόσοι δεν μπορεί να μην βρίσκεται ένα χαρισματικό άτομο ανάμεσά μας ικανό και δίκαιο να υπερασπιστεί το κοινό καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χρειαζόμαστε ηγέτη.

    Χρειάζεται να κάνουμε τη ριζοσπαστική αλλαγή στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Να δούμε ποια είναι τα σημαντικά στη ζωή. Να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και που συμπεριφερόμαστε. Να οραματιτούμε έναν κοσμο χωρίς μιξέρια και δυστυχία. Να κάνουμε το όραμα μας αυτό σκοπό. Και να εργαστούμε για την επίτευξη του.

    Τότε θα τους προσπεράσουμε όλους αυτούς και θα τους ξεχάσουμε. Απλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να ορματιστούμε και να βγάλουμε και συμπέρασμα πρέπει πρώτα να ...επιβιώσουμε (και σε περιβάλλον που ευνοεί τις σκέψεις!) Αν περιμένουμε να μας το ¨προσφερουν¨ τα καθίκια (δικαστικοί - πολιτικοί - δημοσιογράφοι κλπ)της Ν.Τ.Π καλά ...κόλυβα ! Καλύτερα να ...μεταναστεύσουμε μπας και μπορέσουμε να σκεφθούμε σε κανενα άλλο μέρος γιατί εδώ... Ρε ελάτε να διώξουμε τους προδότες ανθέλληνες πρώτα ,να καθαρίσουμε από την βρώμα ( υλική και ψυχική ) το λαμπρότερο μέρος του κόσμου και μετά το ίδιο το Φως της Πατρίδας μας θα μας δείξει (πάλι!) τον δρόμο προς τα πάνω ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζι σου.

    Πες μας που θα συναντηθούμε και τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι είναι άθεος,αδερφή,κομπλεξικός και χίλια δύο κακά αυτός που μας κυβερνάει το ξέρουμε.Τι περιμένουμε και δεν βγαίνουμε έξω όλοι μαζί δεν ξέρουμε.Στις συγκεντρώσεις τον κομμάτων έχει περισσότερο κόσμο στην Αθήνα από αυτούς που είχαν οι "Αγανακτισμένοι" μαζέψει.Άρα μας γαμάνε και μας αρέσει.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και γι αυτό βρίζω,χτυπιέμαι,διαμαρτύρομαι,κοπανιέμαι και αντιδρώ όσο γίνεται πιο άσχημα σε αυτούς που το επιδιώκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να χτυπιέσαι και να κοπανιέσαι, καλύτερα να δείξεις το βίντεο αυτό (και άλλα) στους διπλανούς σου και να τους πρήξεις να είναι στο δρόμο το Σεπτέμβριο. Να κατεβουν μαζί μας αντί με τα κόμματα.

    Να τελειώνουμε με τον άθεο αδερφή κομπλεξικό και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν η πατρίδα ξεπουλιέται, το μέλον του έθνους υποθηκεύεται και οι πολίτες για το μόνο που νοιάζονται είναι μη χάσουν κι άλλο απ το μισθουλάκο τους , τότε πρέπει να βγούν μπροστά αυτοί που το λέει η ψυχή τους και να γελοιοποιήσουν όλους αυτούς τους φοβισμένους . μη χαιδεύετε αυτιά ΄πείτε κατά πρόσωπο πόσο δειλούς τους θεωρείτε πατήστε τους εκεί που πονάνε. μόνο άν ταρακουνηθούν υπάρχει ελπίδα για την πατρίδα. κάντε τους να αισθανθούν τιποτένιοι.Η αντίδραση τους θάναι να γίνουν ποντίκια που βρυχώνται γιατί λιοντάρια δεν θα γίνουν ποτέ. θα γίνουν όμως επικίνδυνα ποντίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθα λοιπόν διακοπές στα παράλια της Λάρισας (σε ένα τροχόσπιτο του πεθερού) μιας και λόγω έλλειψης δουλειάς δεν υπάρχουν φράγκα για πέταμα.
    Θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα. Εδώ στη Λάρισα και στα περίχωρα "αγρόν αγοράζουν". Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα παρ' όλο που έχουν κλείσει ήδη κάποιες μικροεπιχειρήσεις. Και θα συνεχίσουν να "αγοράζουν αγρόν" ώσπου να αναγκαστούν τελικά να τον πουλήσουν στους Γερμανούς για μια χούφτα Ευρώ. Ήδη συμβαίνει αυτό στη Μελίβοια (ορεινό χωριό έξω από τη Λάρισα). Έχω φάει σκατά και λάσπη συζητώντας και προσπαθώντας να τους κάνω να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει. Και ενώ τη μια στιγμή φαίνεται πως κάτι πάει να γίνει, αμέσως ακούγεται "ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΚΑΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ". Ανίατη ασθένεια εδώ στην επαρχία. Τους λες μακριά από τους παλιούς προδότες πολιτικούς, και σου λένε "οκ, θα ψηφίσω Τσίπρα, Κουβέλη, κλπ. κλπ.". Δεν καταλαβαίνουν και ούτε θα καταλάβουν ποτέ. Δεν ξοδεύουν 10 λεπτά από το χρόνο τους να διαβάσουν κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει το MEGA και το STAR και τα άλλα σαπιοκάναλα. Προτιμούν να πιούν ένα τσίπουρο στο ταβερνάκι, παρά να ξεστραβωθούν.
    Και για όλη αυτήν την κατάσταση που επικρατεί η απάντηση είναι "Δεν μπορεί ... κάτι θα γίνει". Και όταν τους λες 'δηλαδή τι θα γίνει?' σου απαντούν απλά "κάτι θα γίνει".
    Αποκαρδιωτικές οι πρώτες εντυπώσεις από επαρχία. Τι μπορώ να ελπίζω?

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου