Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (!)

Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.

Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.


Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επίορκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού

Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.

(*) ΚΠΔ 31, 43, ν.3160/2003 (φεκ α` 165/30-06-2003, Εφ.Αθην.1399/1998 Ποιν.Χρον.ΛΗ` 788).

Δημ. Αντωνίου.





Σχόλιο Θαλαμοφύλακα:

Την εγκυρότητα της είδησης αυτής πολλοί αμφισβήτησαν. Μπορείτε είτε ως απλοί πολίτες είτε (ακόμα ευκολότερα) ως δημοσιογράφοι να εξακριβώσετε την εγκυρότητα της. Κανένας δεν το έπραξε. Κανείς από τους πολιτικούς τους οποίους ενημερώσαμε δεν πήρε θέση. Σιγή ιχθύος...


Ελληνες!


Η μήνυση αυτή είναι ένα "χαρτί" στα χέρια του Ελληνικού λαού. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα το αξιοποιήσουμε ή όχι. Οπως πλέον έγινε φανερό, δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία βοήθεια ούτε από τα κανάλια (φυσικά) ούτε από τους βουλευτές μας, ούτε από την Εκκλησία, ούτε από κανέναν.


Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας τον Αντωνίου να δίνει προσωπικό αγώνα και να περιμένουμε ότι θα πετύχει κάτι. Μόνος του δε θα πετύχει τίποτε. Αν όμως ενωθούμε μαζί του και στηρίξουμε αυτή του την ενέργεια, μπορεί να ανάψουμε όχι σπίθες, αλλά φωτιά.


Τέλος, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλοι ότι οι διώξεις που γίνονται για παράβαση του άρθρου 134 (Εσχάτη προδοσία) είναι οι μοναδικές που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του πανίσχυρου συστήματος!

23 σχόλια:

  1. Αναρτηστε την μυνηση για να διαπιστωθει η εγκυροττητα του αρθρου καθως και η αιτιολογηση καταθεσης της.
    Μετα μπορειτε να μας πληροφορησετε και πως να βοηθησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί βουλευτικής ασυλίας: Δεν ξέρω αν την αναγνωρίζουν τα λαϊκά δικαστήρια.
    http://peloponnesios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρη η μήνυση εδώ:
    http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

    και συνέντευξη Αντωνίου εδώ:
    http://zoidosia.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

    Τα τηλέφωνα του Αντωνίου είναι αναρτημένα στο ιστολόγιο του :

    Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743 begin_of_the_skype_highlighting 22210-62743 end_of_the_skype_highlighting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι, σε όσους ρέη πραγματικά Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους, πρέπει να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια και κυρίως με τον πατριωτισμό και την αγάπη μας προς την Ελλάδα. ΕΥΓΕ Κε ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, γιατί η υποδούλωση της πατρίδα μας έχει ήδη δρομολογηθεί και εκτελείται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O"krahtis"μαζι σας κ.Αντωνιου.
    Το κειμενο αμεσα ανεβαινει και στον Κραχτη.
    Για οτι χρειαστειτε ειμαι στην διαθεση σας.
    Απλα αφηστε μυνημα στο blog μου.
    krahtis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγώ πιστεύω ότι η πλειονότητα του λαού συμφωνει με την ενέργεια του κυρίου Αντωνίου, όμως με ποιό τρόπο θα το δείξει αυτό στη πράξη? Ισως κατά τη γνώμη μου αναρτώμενο σε όλα τα blogs και μαζεύοντας υπογραφές έστω και με ονοματεπώνυμο.Εγώ είμαι διατεθημένος να το κάνω. Καμπάκης Γεώργιος 55 ετών Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xerei na mou pei kapoios an tin idia minisi mporei na tin kanei kai allos pollitis??? giati an mporoume , tote tha to kanoume xiliades polites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά και μπορεί.

    Αρκεί να έχει κάκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://zoidosia.blogspot.com/2010/07/xa.html

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στον Κο Αντωνίου για την πράξη του αυτή, η οποία κάλλιαστα μπορεί να θεωρηθεί και ηρωϊκή.

    Η μήνυση θα αναρτηθει στο:
    www.apolakaimesasola.blogspot.com

    και θα διαδοθεί σε όσους περισσότερους γίνεται, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες μορφές ηλεκτρονικής διαδικτύωσης/ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πάει να πλήξει την ευγενή τάξη των Δημοσίων Υπαλλήλων! Τους κόβει τους υψηλούς μισθούς, τους κόβει τα επιδόματα, τους υποχρεώνει να πάνε σε θέσεις εργασίας όπου - άκουσον άκουσον!!! - θα εργάζονται! Κυριολεκτικά θα ε-ρ-γ-ά-ζ-ο-ν-τ-α-ι!!

    Αίσχος!!! Πιάσαμε πάτο!!!

    Καλώ τα συμπαθή δίποδα του ιδιωτικού τομέα, καθώς και τα απολυμένα δίποδα του ιδιωτικού τομέα (που δεν έχουν κι άλλη δουλειά, χε χε...) να κατέβουν στους δρόμους και να εκφράσουν την οργή τους για το καλό της τάξης των Δημοσίων Υπαλλήλων!

    Αδέλφια πάρτε τα όπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε,

    Μάλλον δε διάβασες τίποτε από την ανάρτηση ή τα σχόλια. Καλό θα ήταν πριν πάρεις το πληκτρολόγιο και αρχίσεις να γράφεις ανοησίες, να ελέγχεις αν αυτά που θέλεις να γράψεις έχουν καμιά σχέση με τα προαναφερθέντα.

    Αν έχεις να πεις κάτι, στείλτο με email στο thalamofilakas @ hotmail . gr και να είσαι σίγουρος ότι θα δημοσιευθεί.

    Αν δεν έχεις, απλώς διάβαζε. Μη γράφεις. Δε χρειάζεται. Ουτε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΑΑΑΑΑΑ τώρα κατάλαβα...τελικά υπάρχει δικαιοσύνη....άααα είπα κι εγώ γιατί δεν λειτουργούσε τίποτα και πρίν το ΔΝΤ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. em φιλαράκο, το αρχικό κείμενο είναι εντελως ΑΟΡΙΣΤΟ, μιλάει για "εσχάτη προδοσία" χωρίς να εξηγεί σε τι ακριβώς αναφέρεται

    εγώ ξέρω και βλέπω πως αρχηγοί στην έκφραση "λαϊκής οργής" είναι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι, και σε αυτό απάντησα

    τώρα για να έλθουμε λίγο σε σένα, πώς και την έχεις δει κριτής των υπόλοιπων, δεν μου το εξηγείς λίγο; και με την ευκαιρία πες μου και τι θέση παίρνεις στο θέμα των ΜΕΣΩΝ μισθών των 3000Ε + ευρώ, ΜΕ μονιμότητα!!! αν δυσκολεύεσαι, δεν πειράζει, δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, κανένα πρόβλημα... περιορίσου στο διάβασμα, να ανοίξουν λίγο οι ορίζοντές σου... καλό θα σου κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είμαι σίγουρος ότι γνωριζόμαστε, ούτε ότι στο τέλος θα βγούμε "φιλαράκοι".

    Μπές στον κόπο να διαβάσεις και τα υπόλοιπα που σχετίζονται με τη μήνυση για να δεις ότι δε μιλάμε καθόλου αόριστα για εσχάτη προδοσία, αλλά ότι έγινε μια εκτενώς εμπεριστατωμένη μήνυση, την οποία ο Εισαγγελέας αποφάσισε να διερευνήσει διενεργώντας προκαταρκτική εξέταση.

    Πριν απορρίψεις κάτι διάβασε το.

    Αλλιώς αν απορίπτουμε χωρίς να ακούσουμε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

    Δεν ξέρω απο έβγαλες το συμπερασμα ότι οι "Βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι" εκφράζουν "τη λαϊκή οργή".

    Δεν ξέρω αν υπονοείς κάτι για εμένα, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.

    Τέλος, δεν ξέρω αν ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι 3.000 ευρώ, και δεν ξέρω ακόμα και αν είναι αν αυτό είναι κακό. Το κακό είναι ότι οι εργαζόμενο ιστον ιδιωτικό τομέα παίρνουν 700 ευρώ. Οχι το ότι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που παίρνουν 3.000.

    Εν πάσει περιπτώσει ο εχθρός μου δεν είναι ο δημόσιος υπάλληλος, ούτε θα συμμεριστώ απόψεις ότι πρέπει να αρχίσουμε να τουφεκάμε οι ιδιωτικοί τους δημόσιους και τ' αναπαλιν.

    Εχθρός μου είναι οι προδότες, το τραπεζικό καρτέλ και οι υποτελείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανωνυμε, πριν λες για κατι οτι ειναι ΑΟΡΙΣΤΟ
    κοιτα λιγο και εδω : http://zoidosia.blogspot.com/2010/07/xa.html

    το εγραψαν πιο πανω, αλλα ουτε καν εκανες τον κοπο να το διαβασεις. αλλα να σχολιασεις, ΑΟΡΙΣΤΑ, ηταν πολυ πιο ευκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μία απορία μόνο. Την είδηση την διάβασα και τις προηγούμενες μέρες από άλλα blog (KAI ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ) αλλά εκεί αναφερόταν ο εισαγγελέας εφετών ενώ εδώ ο εισαγγελέας πρωτοδικών! ξέρει κάποιος τι ισχύει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα ηθελα να πω στον ανωνυνο οτι ανηκει σε αυτους που δεν διεκδικουν το ποιο πανω αλλα το ποιο κατω δηλαδη τον πατο!! εκει θα φτασεις με το ποτισμενο μυαλο σου κομπλεξ! δ.υ. τον 1500ευρω με 3 παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας,
    Να ευχαριστώ , ως αρχή , τους δύο φίλους της παρέας μας ( αναφέρονται στους Προς ) οι οποίοι σχεδόν ταυτοχρόνως μου τροφοδότησαν την πιο κάτω είδηση .
    Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό . Είμαι της γνώμης πως πριν από κάθε είδους αντίδρασης μας , σε επίπεδο ψυχολογικής υποδοχής της πληροφορίας η κάποιας ενέργειας. Πρέπει να το εξετάσουμε το θέμα με στρατηγική - λογική σκέψη, για το σήμερα και το αύριο της χώρας μας .
    Τι εννοώ..; θα σταθώ στο σημείο που λέει το πιο κάτω μήνυμα... Αν όμως ενωθούμε μαζί του και στηρίξουμε αυτή του την ενέργεια, μπορεί να ανάψουμε όχι σπίθες, αλλά φωτιά.
    Καθώς δεν είμαι πυρομανής , ώστε με το που θα ανάψει η φωτιά να έχω ικανοποιήσει την ψυχική μου ευφορία, διερωτώμαι που μπορεί να οδηγήσει αυτή η διαδικασία.
    Ξέρετε ο Λαϊκισμός είναι ο χειρότερος φασισμός ( βλέπε την νίκη του λαού της Γαλλικής επανάστασης - βλέπε την επανάσταση του Γέλτσιν ενάντια στον Γκορμπατσόφ κ. λ. π. ) .
    Όποιος έχει σκεφθεί και έχει την απάντηση στο που μπορεί να μας οδηγήσει μία τέτοια κίνηση , με ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν που κίνησε την διαδικασία και αυτόν ( blogs ) κίνησα ι την διαδικασία προώθησης της πληροφορίας , αλλά και οποιουδήποτε γνώστη περί των θεμάτων. Να μπει στον κόπο να μας ενημερώσουν περί των πιθανών επιπτώσεων από του είδους αυτών των κινήσεων.
    Θέλω να μη βρίσκομαι μεταξύ αυτών που θα κουβαλήσουν νερό στον μύλο του οποιοδήποτε κακόβουλου Ντόπιου η Ξένου.
    Απόστολος - Selapos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 'Oloυς τούς Πολιτικούς Εγκληματίες τού Ελληνικού Έθνος, τούς Ανθέλληνες, καί τούς Κλέφτες τού Δημοσίου πλούτου πρέπι ο Ελληνικός λαός να τούς υπάγη περίπατο στό Γουδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σου Ανώνυμε...
    Μαζί σου να τους πάμε όλους φυλακή... μετά..; δεν πρέπει να προσχεδιασθεί το μετά..;
    Γνωρίζεις όμως πως η απέντι πλευρά, σχεδιάζει και μάλιστα με καλές πιθανότητες επιτυχίας, ώστε ο το θύμα να πέσει μέσα στην παγίδα μόνο του.
    Λοιπόν φυλακές και διογμούς με σχεδιασμό για το μετά η πάμε σαν τα πρόβατα στην σφαγή μας..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυστυχώς οι δικαστικοί λειτουργεί έχουν κατά την γνώμη μου αποδείξεει και στο παρελθόν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτοί δηλαδή που χειρίζονται τους νόμους στα δάχτυλά τους δεν είδαν από το 2009 ότι υπάρχει θέμα "εσχάτης προδοσίας" και γιατί δεν έκαναν το αυτονόητο αυτεπαγγέλτως?? Μήπως είναι και αυτοί "βολεμένοι" με παχυλούς μισθούς και "ειδική μεταχείρηση"?? Αν θυμάμαι καλά ακόμα και σήμερα περιμένουμε κάποιες αποφάσεις τους για το αν ορισμένοι νόμοι από το πρώτο ακόμα μνημόνιο που ψηφίστηκαν συνάδουν με το σύνταγμα της Ελλάδας. Μην βιάζεστε κύριοι..... με το πάσο σας.... να εξαθλιωθεί πρώτα ο λαός και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Μόνο όταν σας έβαλαν χοντρά το χέρι στην τσέπη κάνατε απεργία (αποχή) διαρκείας...... Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου