Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...


Oνειρο…

Με τι θυμό να σ αντικρίσω;Δεν έμεινε άλλος να μοιραστώ……ζωντάνεψε στα όνειρα μου και πήγε να με πνίξει…………

Λυγμός,οργή και δάκρυ…ένα με το μαξιλάρι….

Κι εσένα δε σε πρόλαβα…………


Καλύτερα αύριο βράδυ να μενα ξάγρυπνος από τύψεις,παρά να με κυνηγάει η εικόνα των παιδιών μου….σκλάβοι να καταριούνται εκείνον που δε σήκωσε το βλεμμα του ποτέ……….

Θα σε προλάβω…γιατί δεν αντέχω τις αλυσίδες στα πόδια τους…..δεν αντέχω την κατήφεια στα μάτια τους…

Κι αν σε προλάβω….μαξιλάρι ας μη μου βάλουν μαζί μου…..γιατί θα κοιμηθώ ήρεμος και γαλήνιος,πως έκανα κι εγώ όσα έπρεπε να κάνω………….

Θα γίνω βουνίσιος και θαλασσινός μαζί…….φλόγα και βροχή….ξύπνημα σ όσους κοιμούνται…….άξιος……….

Κι εσύ,ο δράκος του παραμυθιού που άντεξε μόνο για λίγο………..δε σώθηκε,όχι γιατί δεν ήθελε…….μα γιατί κάποια παραμύθια ζωντανεύουν την ψυχή και γίνονται το πυρ του νου……….

Δε θέλω να σ εκδικηθώ……….θέλω να σώσω ότι απέμεινε από το παραμύθι που μεγάλωσα……………

Λακεδαίμων Αππελαίος

http://filologos10.wordpress.com

4 σχόλια:

  1. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου καλοί ! Εσείς ακόμη "κοιμόσαστε" τον ΥΠΝΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ, εσείς ακόμη ΖΕΙΤΑΙ στον κόσμο που σας έχει ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ το ΒΟΘΡΟΔΗ και ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΕΣΕΙΣ προσπαθείται να βρείται της ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ της ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ! Ε, λοιπόν ΨΑΞΤΑΙ ! Εν συντομία: α) Ο όρος "οι ΑΓΟΡΕΣ" είναι πλαστός και προδοτικός για την διατύπωση του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΑΜΑΤΑ/ΜΟΝΤΕΛΑ ! β) Την ΧΩΡΑ, την ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ) σαν μια ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! Και όπως μια Εταιρεία έχει ΠΑΘΗΤΙΚΟ στην ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, έτσι και η Ελλάδα ! Γίνονται "απολύσεις", "περικοπές", "μετατάξεις" κ.ο.κ. ! Τα τμήματα της ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που μπορούν να είναι ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ τα ... ΔΙΑΣΠΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΡΜΟ και τα ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΑΙ, τα κάνουν ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΑ με άλλες ΔΙΕΥΝΘΥΝΣΕΙΣ ! ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ και ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι οι .."Εργαζώμενοι", ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ Δουλεία ΣΕ ΑΛΛΕΣ ... "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ! Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ... ΝΟΥΜΕΡΟ (Bar Code) ! Φιλάκια Φιλαράκια ... Φούφουτοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έλεγε ο Μητσοτάκης " Πέστε στο λαό την αλήθεια για την Οικονομία" και έλεγες εσύ " ο δρακουμέλ, οδρακουμέλ " και γύρναγες να παίξεις με τις κούκλες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @erimitis44
    είσαι βαθειά νυχτωμένος φίλε και αγκυλωμένος σε πρόσωπα και καταστάσεις .Ζεις ακόμη στο matrix

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου