Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...

που δείχνουν την Ελλάδα συρρικνωμένη και λειψή, αποφάσισα να φτιάξω έναν δικό μου χάρτη για την Ελλάδα μας...

Μπορεί να μην είμαι χαρτογράφος, αλλά ο χάρτης μου είναι το ίδιο έγκυρος με το χάρτη των Σκοπιανών που δείχνει τη "χώρα" τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη...




Αντιγράψτε τον ελεύθερα.

32 σχόλια:

  1. Αν ξέχασα τίποτε από έξω, πείτε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vasika ta synora mas prepei na einai mexri tin India, ekei pou eftase tin ellada o Megas Alexandros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασες ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ, ξέχασες..
    ΟΛΟΥΣ τους "ιδης"... στην κατάληξη των επιθέτων και είναι και πολλοί
    :)

    Για διόρθωσε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε μου...ξεχνας εναν Ποντο και μια Καππαδοκια...ΕΛΛΑΔΑ ειναι ολα τα παραλια της Μ.Ασιας μεχρι 300 χιλιομετρα μεσα στα ενδοτερα της περιοχης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωργάκης είναι φίνο Αμερικανόπουλο. Το έβαλε με το ζόρι η μαμά του Φρειδερίκη... συγνώμη Μάργκαρετ ήθελα να πω να κυβερνά μια χώρα της οποίας απεχθάνεται τους κατοίκους και τη γλώσσα. Δεν βλέπετε με τι περιφρόνηση μιλάει για τους Έλληνες; Λέει: «Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων». Και η απέχθειά του για τη γλώσσα είναι φανερή, τόσα χρόνια στην Ελλάδα και από Ελληνικά τίποτα. Άλλωστε τα συμφέροντα της πατρίδας του (ΗΠΑ) προσπαθεί να υπηρετήσει πιστά και των Τούρκων φίλων του. Έχει αναλάβει να αφελληνίσει την χώρα, να καταργήσει την Ελληνική Γλώσσα να εξαφανίσει τον Ελληνικό Πολιτισμό, να δώσει το Αιγαίο κάποια νησιά και την Κύπρο στους Τούρκους (για πρώτη δόση γιατί η Θράκη έπεται) και να εξυπηρετήσει τα Σκόπια με αναγνώριση ονόματος που θέλουν οι Αμερικάνοι. Τι να κάνει παρά πάνω το παιντί; Και οι Έλληνες που τον υποστηρίζουν και τον ψηφίζουν; Δεν υπάρχουν πια Έλληνες με περηφάνια, πιστεύω και παλικαριά. Υπάρχουν κατά το πλείστον Νεοέλληνες που νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους και το πολύ για την οικογένειά τους, αμόρφωτοι και απολίτιστοι. Δυστυχώς η χώρα μας, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη. Σε μερικές δεκαετίες θα έχει εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχασες ολον το Ποντο με τη Τραπεζουντα τη Σαμσουντα τη Σουμελα.. Φερε τα συνορα κοντα στη Αγκυρα . Εκει θα εφταναν το 22!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει και μια αναφορά για κάτω Ελλάδα φίλε μου.
    Και επίσης για Πόντο και φυσικά για την Καππαδοκία !

    Αν άκουσες τίποτα για αυτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσε, ειδικά όταν είναι εκ του ασφαλούς. Κρυμένος πίσω από την οθόνη του υπολογιστή είναι ωραίο να πουλάς τρέλα, όταν εκατοντάδες χιλιάδες είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
    Συνέχισε, καλά τα πας, αλλά μόνο εσύ και ο Καρατζαφύρερ λέτε τέτοιες μαλακίες.
    Εδώ είναι ζήτημα αν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τη Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες και τη Πελοπόνησο και εσένα σέπιασε ο μεγαλοιδεατισμός.
    Εύγε ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι μου μην χαλατε την ενεργεια σας αδικα. Εδώ υπάρχει ανηφόρα. Δεν θέλουμε ενα πλανήτη ολον Ελλάδα. Εντεκα εκατομύρια είμαστε δεν είμαστε. Νομίζω πως πρέπει να διατηρήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα υπάρχοντα. Να διωξουμε τους κλέφτες και να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά. Να μπουν τα λφτά στη θέση τους. Να πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι που περισσεύουν σπίτι τους και να τους βοηθήσουμε να κάνουν νεα αρχη μεσα απο την αναπτυξη του ιδιωτικού τομέα. Να χρεωκοπήσουμε και να ξεκινήσουμε απο την αρχή σε γερές βάσεις , να εκμεταλευτούμε το υπέδαφος. Να τυπωσουμε δραχμούλες για να στηρίξουμε ανεργους συνταξιούχους και να βοηθήσουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις να γίνουν ανταγωνιστικές. Να γινουμε δήμιοι στους προδότες να ελεγχθούν οι τράπεζες. Εχουμε δουλειά, αφήστε τους χάρτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φίλε 5:41 έτσι χάσαμε οτι χάσαμε και έτσι θα χάσουμε κι άλλα! Ερχονται οι σκοπιανοί και λένε ότι λένε(μακεδονία). Έχονται οι τούρκοι και λένε (θράκη-κύπρος). Αν μας τρέξουν πουθενά όμως τι θα τους πείς?? άν αυτοί κοιτάνε τα συνορά σού, για να τους αντιμετωπίσεις πρέπει να είσαι εξίσου σκληρός! Να τους δείξεις τι μας πείραν και με την βία και ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ μάλιστα. Αν είχαμε πολιτικούς με κότσια και αν ήξεραν την Ελληνική ιστορία και νιώθανε τον πόνο όλων όσων χαθήκαν κάτι θα γινότανε.... Πες μου εσυ 5:41 τι θα έλεγες για να πάρεις πάλι πίσω την κύπρο??? Οπότε άσε τους σχολιασμούς και αν δεν σκάς και πολύ για την Ελλάδα, άφησε το πληκτρολόγιο και πάτα μόνο το ποντίκι.

    patentas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και για να μην παρεξηγηθώ λέω πως πρέπει να σκεφτόμαστε για να μην χάσουμε κι άλλα. Δεν σκέφτομαι την μεγάλη Ελλάδα. Πάνε αυτές οι εποχές...

    patentas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ανάρτηση αυτή ως σκοπό είχε να μας δείξει ότι οι "χάρτες" που κυκλοφορούν με τα σκόπια στη Θεσσαλονίκη και τα συναφή, είναι δυνατόν να είναι φτιαγμένοι από κάποιον "ηλίθιο" σαν κι εμένα και ότι το να τους αναπαράγουμε μόνο το ηθικό μας καταρακώνει και τίποτε άλλο.

    Η απάντηση στην προπαγάνδα των γειτόνων μας με τους "λειψους" χάρτες είναι τόσο απλή, όσο το να φτιάξουμε και εμείς χάρτες όπως αυτός που βλέπετε.

    5:41μμ προφανώς δεν έχεις ούτε χιούμορ, ούτε εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως, καλού κακού θα ετοιμάσω και τη δεύτερη έκδοση που θα περιλαμβάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη μαύρη θάλασσα.

    Υπομονή ~ίδηδες ... υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωνσταντίνε,

    την Ινδία είχα σκοπό να την συμπεριλάβω στην τρίτη αναθεώρηση, έτσι για να ανασυνταχθούμε και να οργανωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλή δουλειά. Εύγε, θαλαμοφύλακα. Σε λίγο χρόνο θα νιώθεις υπερήφανος που το θαυμάσιο έργο σου θα κυκλοφορήσει ευρέως στο ίντερνετ. Αν προσπαθήσεις να σβήσεις την ανάρτηση, που δεν το συνιστώ, θα διαπιστώσεις ότι έχει συμπεριληφθεί σε άλμπουμ με εικόνες και θα σου ζητηθεί να διαγράψεις αν θέλεις και την εικόνα. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει παντού και πολλοί θα τον αναρτήσουν αφού δεν υπάρχει περιορισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Koίτα,αυτός ο χάρτης δείχνει ακριβώς την ιστορική βάση του Ελληνισμού.Σε αυτό το χώρο η Ελλάδα είναι πλήρης όσο αναφορά την παρουσία του στα κλασικά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άψογος...
    σήμερα εγώ το γερμανικό...καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το κακό είναι ότι οι χάρτες των Σκοπιανών και των Τούρκων κάποια στιγμή θα ισχύσουν ενώ ο δικός σου θα παραμείνει αντικείμενο ονείροξης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ μαχητικός και αισιόδοξος είσαι μωρέ αδερφέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρός όλους εσάς που συμφωνείτε με τον χάρτη και χαίρεστε σαν παιδάκια...
    Τι αισθάνεστε όταν βλέπετε την ελληνική σημαία να κυμματίζει και επίσης πως νιώθετε όταν ακούτε τον εθνικό μας ύμνο???

    Ελλην πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι σημαιες και τα συνορα , το μονο που κανουν ειναι να να δημιουργουν διαφορες στους ανθρωπους και εχθρες , θανατους, πολεμο. Η Γη ανοικει σε ολους. Οσο μας πειραζει εμας τους Ελληνες να βλεπουμε χαρτες που περιλαμβανουν κομματια της χωρας μας σε αλλες χωρες , που ειναι δημιουργηματα καμμενων , αλλο τοσο πειραζει τους γειτονες μας να βλεπουν αυτες τις μαλακιες και ετσι διαιωνιζεται η εχθρα. Δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε ουτε με τον τουρκο , ουτε με τον σκοπιανο , ουτε με τον αλβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσύ Elite μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πόσο μαλακίες είναι όλοι αυτοί οι χάρτες. Κάποιοι ίσως να μην το αντιλαμβάνονται και δίνουν έκταση σε αντίστοιχους τέτοιους χάρτες που δείχνουν τα σύνορα της Ελλάδας μειωμένα.

    Αυτό που ήθελα να πω με την ανάρτηση αυτή είναι ότι οι χάρτες που δείχνουν τα σύνορα της Ελλάδας συρρικνωμένα είναι όντως προϊόν αυνανισμού και ότι μπορεί ο κάθε μακάκας να φτιάξει ότι χάρτη θέλει.

    Τώρα το αν η γή ανήκει σε όλους, σε παρακαλώ να πας στο γείτονα σου και να του πεις ότι το οικόπεδο του σου ανήκει όπως και σε όλη την ανθρωπότητα, γιατί είμαστε όλοι αδέρφια και ότι θέλεις να κατασκηνώσεις εκεί μόνιμα αφού το έδαφος είναι διαθέσιμο. Κάνε το ίδιο με ένα ακίνητο που να ανήκει σε τράπεζα.

    Η αν θέλεις, πήγαινε στην Κίνα, και πες τους ότι δε θα τους δείξεις διαβατήριο για να μπεις στη χώρα τους, διότι η χώρα τους σου ανήκει.

    Ξέρω ότι θα γράψεις ένα σωρό άσχετα που δε θα βγάζουν νόημα. Στις ερωτήσεις αυτές είμαι όμως σίγουρος ότι δε θα απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλε μου να σαι καλα για τον χάρτη. Και εψαχνα έναν παρόμοιο. Με βοήθησες πολύ. Ν.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λειψός ο χάρτης!
    Λείπει η ΣΙΚΕΛΙΑ και η ΚΑΛΑΒΡΙΑ, λείπει η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (τόσους Έλληνες είχε!), λείπει και η ΑΣΤΟΡΙΑ!!!
    Η ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑ παίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπων λοιπει ο ποντος η καππαδοκία η μεγάλης ελλας(κατω ιταλία)η σικελία τα παράλια της μαυρης θάλλασας η αιγηπτος η κηρήνη(λυβύη) η καρχηδόνα(τυνησία και γυρω περιοχές) τα ανατολικά παράλια της μεσσογείου η μασσαλία και η ευρητερη περιοχή,η γιουγκοσλαβία,ανατολική ρωμιλία, (το ιραν, το ιρακ ,η ινδία(μαζι με το πακισταν και το αυγανισταν) η βόρεια αμερική και η αυστραλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου