Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?‏

Σε βασική διάταξη του νοµοσχεδίου της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρµπίλη για τη βιοποικιλότητα, αναφέρεται ότι σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί Νatura καθορίζεται σε 10 στρέµµατα το εµβαδόν των οικοπέδων εντός των οποίων θα επιτρέπεται στο εξής η οικοδοµική ή άλλη δραστηριότητα!!!!
Έτσι με την αύξηση της αρτιότητας από τα 4 στα 10 στρέμματα: 

1. μηδενίζεται οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα σημειώνεται στη χώρα, η οποία ήδη είναι ελάχιστη.

2. εκμηδενίζονται οι περιουσίες των απλών ανθρώπων που ξόδεψαν όλες τις οικονομίες τους για να πάρουν ένα οικόπεδο που θα το δώσουν κληρονομιά στα παιδιά τους.

3. Τα οικόπεδα αυτά σε λίγο καιρό θα πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί και θα εξαγοραστούν από ξένους οικονομικούς κολοσσούς οι οποίοι θα τα αγοράζουν όλα μαζί σε μία περιοχή και επομένως θα έχουν τη δυνατότητα να οικοδομήσουν!!!!

Τι έξυπνο κυρία Μπιρμπίλη μας!!!

Αλήθεια ποια είναι αυτή η κυρία Μπιρμπίλη που μπορεί να ρυθμίζει τι θα κάνω εγώ στη γη που κληρονόμησα από τον παππού μου?

Μα τέλος πάντων εσείς σε αυτή την κυβέρνηση δεν έχετε καθόλου στο λεξιλόγιο σας τις λέξεις φιλότιμο, τσίπα, δόξα???

Δεν σας νοιάζει τι θα ακούνε για εσάς τα παιδιά σας από τους Έλληνες όταν θα φέρνουν την κουβέντα σας?

4 σχόλια:

  1. Μα τι είναι αυτά που γράφετε....
    Η ιστορία των 4 στρεμμάτων ευθύνεται για την αλόγιστη δόμηση σε όλο τη χώρα και επιτέλους βρίσκεται μια υπουργός περιβάλλοντος η οποία θέλει να βάλει πραγματικά τα πράγματα σε τάξη για το περιβάλλον και σεις και όλοι οι μεγαλοεργολάβοι θεωρείτε ότι έχει άδικο η υπουργός....
    Καντε τα όλα τσιμέντο και σπίτια να αναπνέετε μετά καυσαέριο ....
    Πηγαίνετε να δείτε σε καμιά ευρωπαική χώρα που χτίζεις, πως χτίζεις και πότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι κλαινε ?
    Οι εχοντες συμφεροντα.
    Και για βοηθεια τρεχουν και οι βουλευτες.
    Για το οτι καποιοι εχουν καταληστεψει το δημοσιο δεν λενε κουβεντα οι "ανταρτες" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω απηυδήσει πια με το "Πηγαίνετε να δείτε σε καμιά ευρωπαική χώρα". Ε όχι λοπόν, δεν πάω σε καμιά ευρωπαική χώρα. Και εξοργίζομαι ακούγοντας τέτοια λόγια από κάποιους που πανε 3 μέρες εδώ, 4 εκεί για τουρισμό, και γυρνώντας εκθειάζουν τα πάντα λες και ζούσαν δεκαετίες στα μέρη αυτά.

    ΞΑΝΑΛΕΩ .... Άλλο να πας για τουρισμό κάπου και άλλο να ζεις στη συγκεκριμένη χώρα. Έχω την τύχη να μιλάω με 190 άτομα ανά τον κόσμο. Και οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί, και οι Αγγλοι, και οι Τούρκοι έχουν προβλήματα διαβίωσης τα οποία δεν τα διαπιστώνεις μένοντας στο τοπικό HILTON για 3 μέρες.

    Προς Θεού, πότε πια θα λιώσει αυτή η καραμέλα, ότι οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι και οι ευρωπαίοι οι καλύτεροι? Πότε θα σκάσει αυτή η φούσκα? Προσωπικά έχω ζήσει στο Λονδίνο σαν φοιτητής, και είχα την τύχη και την οικονομική δυνατότητα να πάω και σε 3-4 μέρη της Ευρώπης και της Ασίας για τουρισμό.
    Συμφωνώ ότι π.χ. στην Ολλανδία η κοινωνική πρόνοια για τους Ολλανδούς είναι κορυφαία, όμως το χασίς κυκλοφορεί παντού ελεύθερα. Στη Σουηδία, η παιδεία είναι κορυφαία, όμως ομοφυλόφιλοι παντρεύονται και μεγαλώνουν παιδιά νόμιμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΨΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Γυρνώντας στο ζήτημα, σήμερα μετά βίας μπορεί να αγοράσει κάποιος (απλός πολίτης) 4 στρέμματα για να χτίσει ένα σπίτι. Τα 10 πως θα τα αγοράσει? Άρα και πάλι πλούσιοι (ξένοι?) θα επωφελούνται. Είτε χτίζοντας βίλλες είτε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

    Και νά στε σίγουροι ότι "το οξυγόνο της "Εκάλης" δε φτάνει μέχρι τον Πειραιά" (ο νοών νοείτο, για το ποιος θα αναπνέει οξυγόνο).

    Κανείς δε μιλάει για δίκιο ή άδικο. Απλά αρχίστε να σκέφτεστε τις πραγματικές αιτίες που γίνονται κάποια πράγματα και που πραγματικά αποσκοπούν.

    Και αν μιλάτε για αλόγιστη δόμηση, διαβάστε το άρθρο για τη δίκη του MALL. Θα πάρετε μια γεύση περί ευθυνών.

    Υ.Γ. Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλά θα κάνει να φύγει και να πάει να ζήσει στην Ευρώπη. Να μείνουμε οι υπόλοιποι και να δούμε τι διάολο μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρω αναξιο Ελληνα εκεινον που αντιγραφει τους ξενους και προσπαθει να εξισωσει τον τοπο μας μ εκεινο των Ευρωπαιων η αλλων πλουσιων Λαων. Η χωρα μας ειναι μιρκη αγονη και δυσκολος τοπος
    Αφου χρονια τωρα δεν μπορεσαμε να διωξουμε από πανω μας τους διαδιχους του Οθωνα Αφου μεχρι σημερ απληρωνουμε το τιμημα της αδυναμιας μας να ελευθερωθουμε με δικες μας δυναμεις από τον Τουρκο οπως πετυχημενα εγραψε ο Ζακ Λακαριερ
    Αφου αφησαμε να εκφυλιστουνε οι εννοιες του Συνταγματος και των ατομικων ελευθεεριων της εθνικης κυραιρχιας και της εξωτερικη πολιτκης
    Αφου συνεχιζουμε να μιλαμε με αλητες συνδικαλιστε και πολιτικους που εμτα το μημονιο μας βαζουν στο χερι τη δηωλση μεταμελειας και αποχρωματισμου οπως ακουσα σημερα για γνωστη δικηγορο της θεσσαλονικης που ηταν χρονια εκλεγμενησ το συλλογο με το ΠΑΣΟΚ και τωρα δηλωνουν οι φιλοι της οτι αποχρωματιστηκε και αισιοδοξει να μας σωσει οπως μας εσωσε ο αλλος υποψηφιος του νεου πασοκ που διοικει σηεμρα τη ΔΕΘ
    Αφου ειμαστε ετοιμοι να ξαναψηφισουμε τους ιδιους που θα συναπσιστουνε γιατι ξερουν οτι αυτοδυναμια δεν θα παρει κανενα κομμα
    Αφου θαμαψε την κοινη λογικη και στησαμε κυβουρι μεγαλυτερο από το αγαλμα του Εθναρχη
    Αφου εξαθλιωσαμε τον Ελληνα και τοαν ανακγασαμε να χασει τη γη του και την περιουσια του και φυσικα τον ακταστησαμε ανικανο να αναπτυχθει με δικα του μεσα
    Αφου κτισανε ολοι οι πολιτικοι και χωρις αδεια σε δαση καμμενα και ακταπατημενα
    Θυμηθηκαμε σημερα να υπερασπιστουμε πολιτικες για το περιβαλλον για το οποιο κοπτομαστα ξαφνικα
    οχι κυριοι ξενομανεις και μιμητες των φραγκων Εμενα η γη μου ειναι μια σταλα και δε μου ανηκει πια επειδη οι πλουσιοι θελουν να μη βλεπουν την πλεμπαγια διπλα τοςυ σε ακτινα μιλλιων Πεπειδη οι εχοντες και κατεχοντες παγκοσμιοιητες που αγορασαν γυρω από τιος πολεις οπως στην επεκταση της Θεσσαλονικης προς τη Χαλκιδικη θελουν να φτιαξουν τα καστρα τους Πεοεδη δνε θελουμε ο καθε μιζερος Ελληνας να μπορει να κτισει κοντα τους Φτιαχνουμε νομους φωτογραφια για να ευνοησουμε τους εβραιους που αγορασαν τα κομματια αυτα και τους πολιτικους που τα κατεχουν Τζοχατζομπουλος Μαγκριωτης Βενιζελος Δειτε που αγορασαν Δειτε τα παζαρια που γινονται για την ΕΞΠΟ δειτε πως απαξιωσαν τις γαιες των καλλιεργητων διπλα στη Θεσσακλοινικη μεσω Ραμσαρ και διετε και τι θα γινουν οι γαιεες αυτες οταν και ο τελευταιος φτωχος χασει τα δικαιωματα του σε αυτες τις γαιες Δε μασαμε πλεον γιατι ξερουμε με τι τιμημα χαρακτηριζονται αγροτεμαχια καστανοπεριβολα στον ολυμπο και αλλου Φτανει πια η κοροιδια Δεν ανεχομαι κανενα πια να μοπυ πει οτι αυτοι που εδωσαν τη χωρα μου στο ΔΝΤ κοπτονται αγνα για το περιβαλλον Ολοι ειναι για το αεροπλανο που πρεπει να ετοιμασουμε για την παταγωνια εκει τους θελω μονους και σωρις τροφη
    Δε θα λερωνα ποτε τα χερια μου με το σαπιο αιμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου