Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ...


Αυτή η δήλωσις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Καρ. Παπούλια «είναι ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Για να έλθει η πραγματική αλλαγή πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας», όπως και η προσθήκη «…δεν αρκεί ο καταλογισμός ευθυνών στους απέναντι ή η καταγγελία για τα σκουπίδια του γείτονα, όταν και το δικό μας σπίτι όζει», δεν μου άρεσε καθόλου!..


Πρώτον διότι θεωρώ πως ο λαός μας, ο Ελληνικός λαός, είναι μακράν ο καλύτερος λαός του κόσμου, όσο κι αν τα μύρια όσα βάσανα που έχει περάσει τον έχουν καταβάλει και σε κάποιο βαθμό επηρέασαν τον πολιτισμό του και τις καθημερινές συνήθειές του. Εννοώ ότι και φιλότιμο διαθέτει – πράγμα σπάνιο στους Οστρογότθους, τους Αγγλοσάξωνες, και τους Εβραίους που διοικούν σήμερα τον κόσμο – και φιλόξενος είναι και σπάνιο νου διαθέτει παρά το γεγονός ότι εδώ και μερικές δεκαετίες επιχειρείται, με κάθε τρόπο, η αποβλάκωσίς του.

Κατά δεύτερον, έχω την ...
εντύπωσι ότι δια της συγκεκριμένης δηλώσεως επιχειρείται ένα είδος παραπομπής στην γνωστή δήλωσι του εξοχοτάτου κ. Θ. Παγκάλου ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω μας έκανε πάλι θέατρο – αυτή την φορά από την …Τουρκία!

Δεν γνωρίζω εάν ο κ. Παπούλιας εννοούσε κάτι άλλο που εγώ δεν αντελήφθην, αλλά οι συγκεκριμένες θέσεις του, πιστεύω ότι στα προαναφερόμενα απηχούσαν. Κι αν εν πάση περιπτώσει κάτι άλλο, διαφορετικό, ήθελε να πει, εδώ είμαι και ας με διορθώσει. Παρεμπιπτόντως σημειώνω ότι δεν φαντάζομαι ο κ. Παπούλιας με τις εκφρασθείσες αυτές θέσεις του να ήθελε να υποστηρίξει την ακολουθουμένη κυβερνητική πολιτική!.

. Είτε στα οικονομικά, είτε στα κοινωνικά προβλήματα που ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ μας έχει δημιουργήσει. Πολύ περισσότερο στις εθνικές υποθέσεις μας, στις οποίες τα έχει κάνει, κυριολεκτικώς, μούσκεμα, ενώ επιπλέον μας έχει δρομολογήσει την υποδούλωσί μας στην ονομαζόμενη «Παγκόσμια Κυβέρνησι», ήτοι στον Εβραιοσιωνιστικό παράγοντα. Και επίσης, με την ευκαιρία, θα ήθελα πολύ να ακούσω τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εκφέρει άποψι επί του μείζονος θέματος της «Κάρτας του Πολίτη».

Για την οποία «Κάρτα» πολύ σωστά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τόνισε, προ ημερών, ότι συνιστά το πρώτο στάδιο υποδουλώσεώς μας στον… «αόρατο», επί του παρόντος, δυνάστη της Ανθρωπότητος, καθώς – για λόγους …ασφαλείας, όπως θεωρείται βέβαιον ότι θα μας πουν σύντομα οι κυβερνώντες, επιβάλλεται το «σφράγισμα» στο κούτελο ή στο χέρι – τελικός στόχος των Εβραιοσιωνιστών (αυτοί είναι ο «δυνάστης» που αναφέρω) είναι η κοπαδοποίησις των λαών.

 Και ειδικά του δικού μας. Αυτές είναι οι απορίες, αν θέλετε και οι ενστάσεις του γράφοντος στις εν αρχή αναφερθείσες προεδρικές ρήσεις επί τω εορτασμώ της 185ης επετείου των Μεσολογγιτών ηρώων μας. Πολύ θα ήθελα να ακούσω ή να διαβάσω τις σχετικές απαντήσεις του κ. Παπούλια. Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

elora.gr
Το είδα στο Ηπειρος Ελλάς 

Μου προκαλεί ακόμα μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχουν Ελληνες που δεν έχουν δει το ακόλουθο βίντεο, στο οποίο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που μας συστήνει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, μαθαίνει από την πρόεδρο της "Ελληνικής" Βουλής ότι τα "Εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας θα περιοριστούν" και ότι "τα δικαιώματα του ανθρώπου και  του πολίτη θα υποστούν μεταβολές" αφού θα "παραβιάζονται από αρχές άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας".

 http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k&feature=related

Αν έλεγαν σε έναν Ελληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα παραπάνω λόγια, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να κηρύξει επιστράτευση για να διαφυλάξει τα σύνορα και την Εθνική κυριαρχία της χώρας μας.

Ο συγκεκριμένος κύριος προφανώς δεν είναι ή δεν αισθάνεται Ελληνας και καλά θα κάνει να σταματήσει τις συμβουλές και τις νουθεσίες και να κοιταχτεί ο ίδιος στον καθρέφτη.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.


1 σχόλιο:

  1. -καί νά δεί τά μούτρα του,ο "υπερκομματικός" κηφηνανθρωπος.
    Οι Ελ-ληνες ΕΞΟΧΌΤΑΤΕ δέν έχουσι ανάγκη συμβουλών(ιδίως τάς ιδικάς σας)καί συμβολατόρων.Τό πολύ -πολύ νά καταφύγουν ως είς τό πάλαι, είς τό Μαντείον τών Δελφών πολύ σύντομα. 'Εσεται ήμαρ.-'Ιων ο Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου