Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή την ώρα καθώς

οι διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς στην οδό Εγνατία στο ύψος της Αγιορείτικης Εστίας. Εκτεταμένη χρήση χημικών στο σημείο

Στα στενά γύρω από την...

οδό Εγνατία έχουν μεταφερθεί οι συγκρούσεις μεταξύ
αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη καθώς οι δυνάμεις της τάξης με χρήση χημικών κατάφεραν να διαλύσουν την πορεία. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει δεκάδες προσαγωγές
Όπως μας ενημέρωσε το seleo.gr...Αυτή την στιγμή..
Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στα στενά στην Θεσσαλονίκη και έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές..

Και από το Newsport 
Ολοκληρώθηκε η πορεία από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα από όπου πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στην οδό Εγνατία στο ύψος της Αγιορείτικης Εστίας, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

Αργότερα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στα στενά γύρω από την οδό Εγνατία, όπου οι δυνάμεις της τάξης με χρήση χημικών κατάφεραν να διαλύσουν την πορεία.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές.


Σε λίγο θα δημοσιευθεί και το βίντεο από τα επεισόδια...


Το άρθρο το είδα στην εγκληματικότητα.

Ημουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι τις 13:30 σήμερα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η παρουσία αστυνομικών ΠΑΝΤΟΥ. Στην Εγνατία, στην παραλιακή, στο Πλατεία, στην Αγγελάκη, στην Ολγας, σε πολλά κάθετα στενά, παντού.

Ημουν με το γιό μου και δεν γνώριζα για τη διαδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου