Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΤΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΒΟΛΟΥΣ

«Κάποιοι θεωρούν ότι το ξεφωνητό κατά του υπουργού ή το γιαούρτωμα είναι σπουδαία πράξη αντίστασης. Εμείς δεν συμφωνούμε με μικροαστικές εκτονωτικές αντιδράσεις. Δεν οδηγούν πουθενά, διευκολύνουν την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της να εμποδίσουν την ριζοσπαστικοποίηση».

Από την συνέντευξη της Α. Παπαρήγα στην Ελευθεροτυπία 03/04/2011.


Προφανώς η κυρία ισόβια πρόεδρος του ΚΚΕ, του κόμματος του μη Ελληνικού λαού, θεωρεί πιο αποτελεσματική τη συνεχόμενη γκρίνια, το φαύλο λόγο, τις πορειούλες για περισσότερο σανό και τις συναυλιούλες αλληλεγγύης στους κατατρεγμένους/λαθρομετανάστες/εβραίους/ομοφυλόφιλους ή οτιδήποτε άλλο εκτός του Ελληνικού λαού από τη μικροαστική εκτονωτική αντίδραση του γιαουρτώματος.

Η κ. Παπαρήγα οφείλει να σκεφτεί ότι ο θύτης του γιαουρτώματος θέτει εαυτόν σε κίνδυνο σύλληψης με βαριές κατηγορίες, οι οποίες μάλιστα θα προέρχονται από πολιτικό πρόσωπο με μεγάλη δύναμη. Αρα το να αποφασίσει να γιαουρτώσει επιτέλους κάποιος τα γουρούνια που κατατρώνε την Ελλάδα τόσα χρόνια, είναι πράξη ηρωϊκή και όχι μικροαστική αντίδραση.

Μικροαστική εκτονωτική  αντίδραση είναι να κάνεις αντίσταση διαβάζοντας ριζοσπάστη πίνοντας εσπρέσσο σε κυριλέ καφετέρεια κάνοντας καμάκι στο γκομενάκι απέναντι και όλα αυτά μετά από μια σωστά οργανωμένη διαμαρτυρία έξω από τη βουλή.

Είναι βεβαίως πιθανό να φοβάται και η ίδια το γιαούρτωμα, καθώς δεν είναι άμοιρη ευθυνών, αφού τόσα χρόνια συμμετέχει στο κουκλοθέατρο της ψευτοπροεδρευομένης κομματοκρατίας και είναι βέβαιο, ότι όταν ο Ελληνικός λαός στήσει λαϊκά δικαστήρια και η τιμωρία θα είναι πολύ χειρότερη από το γιαούρτωμα, το όνομα της θα φιγουράρει δίπλα στις χοντρές φίρμες της πολιτικής απατεωνίας που το όνομα τους αρχίζει από πί και τους εβραίους φίλους τους.


Προτείνω δε, να φτιάξουμε και έναν κατάλογο - πάνθεο των γιαουρτοβόλων ώστε να θυμόμαστε μετά ποιοι ήταν οι πρώτοι που αντιστάθηκαν ενεργά στα γουρούνια. Να τους τιμήσουμε σαν ήρωες και να τους δώσουμε ανταποδοτική τιμητική σύνταξη στη νέα Ελλάδα που θα φτιάξουμε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου