Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;

Ο Καμμένος άρχισε να βγάζει χαρτιά στο facebook για τον ΠαπανδρέουΟ Καμμένος άρχισε να βγάζει χαρτιά στο facebook για τον Παπανδρέου

Τις αποκαλύψεις που υποσχέθηκε άρχισε ο Πάνος Καμμένος από το facebook. [Διαβάστε σχετικά εδώ: O Καμμένος βγάζει τα έγγραφα των CDS που «καίνε τον Παπανδρέου», στο facebook!] Δείτε τις δύο πρώτες αποκαλυπτικές αναρτήσεις – δημόσιες ερωτήσεις του:

Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?
Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?
Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?
Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?
Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?

Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?
Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?
Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα……
http://www.tsantiri.gr
 

2 σχόλια:

  1. Ετσι νομίζουν οτι θα πάρουν δηλαδή τη μίζα τους για τις εκδουλεύσεις τους.
    Κάτι έγραφε κι ο Τραιανού επ'αυτού.
    Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΔΗΣ...& κραυγαλέα εγκληματική..που δικαιώνει και ανταμείβει τους κλέφτες & τιμωρεί τους νομοταγείς νοικοκυραίους.
    Ειδα ενα ονειρο ...
    Μηπως πρεπει να ερθει εσπευσμενα η ωρα οπου ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ & ο ποιο κουραστικα υπονομευόμενος
    Καραμανλης μαζι με ,Μαρκεζινη,Καμμενο,Τσιπρα,Βελοπουλο,Καζακη,..& αλλες αντιμνημονιακες δυναμεις.. ΕΛΛΗΝΕΣ με ΑΝΤΕΡΑ απανταχου της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ μπορουν να ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ αυτο το ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΟ & ξεπουλημα της χωρας μαζι με τους κατοικους της απο τους ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια & με 150χιλιομετρα την ωρα..σε κοινωνικη εκρηξη & εμφυλιο σπαραγμο..με πολυ δισδιακριτο τον εχθρο..λογο της πολυπλοκοτητας & πολυδιασπασης των ευθυνων..αλλα σαφεστατα ενοχους ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου