Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Μιλτιάδης Παπαιωαννου αποχαιρετούν το 2011 με ένα απίθανο νομοσχέδιο.

Στις 30-12-2011 κατέθεσαν τροπολογία με βάση την οποία σταματάνε όλες οι ποινικές διώξεις για κάθε αδίκημα που έχει πραγματοποιηθεί αλλά και που θα πραγματοποιηθεί έως την δημοσίευση του νέου αυτού νόμου. Δηλαδή, αν σήμερα και για τις επόμενες ημέρες έως την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου στο ΦΕΚ βρίσετε κάποιον, τον χτυπήσετε, ξεγελάσετε τους δανειστές σας, κατασκευάσετε αυθαίρετο και γενικά πράξετε οτιδήποτε που ο νόμος τιμωρεί με λιγότερο από ένα έτος φυλάκιση, μόλις ψηφιστεί η άθλια ντροπολογία των Βενιζέλου και Παπαιωάννου (δηλαδή σε λίγες ημέρες) θα κερδίσει ασυλία και δεν θα υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον σας.

Σας ακούγεται απίστευτο? Διαβάστε παρακάτω....


Η εκπληκτική αυτή ντροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ. Μπορείτε να την δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο

http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=782ac52b-440b-4b86-b08a-f8b8dbc55076

κάντε κλικ στο κάτω μέρος της σελίδα ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ, δείτε σελίδα 6 τελευταία παράγραφος (1)

Η κατάθεση της ντροπολογίας αυτής αποτελεί ντροπή για την Δημοκρατία μας. Κατατέθηκε επίτηδες στις 30-12-2011 για να μην την πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Είναι βέβαιο ότι κολλητοί του συστήματος θα πράξουν αυτές τις ημέρες ότι παράνομο μπορούν και στην συνέχεια θα επικαλεστούν την χαριστική αυτή ντροπολογία για να μην τιμωρηθούν.

Για παράδειγμα, αν κάποιος χρωστάει 30.000.000€ και δόλια, από αύριο έως την ημέρα δημοσιοποίησης του νομοσχεδίου, ξεπουλήσει την προσωπική του περιουσία ώστε να μην βρουν τίποτα οι δανειστές του (δηλαδή διαπράξει το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών) δεν θα υποστεί καμία ποινική δίωξη διότι το αδίκημα αυτό τιμωρείται με μόλις 6 μήνες φυλάκιση. Άρα θα παραγραφεί αμέσως μόλις δημοσιευτεί ο νέος νόμος!!!

Άρα το μήνυμα των Βενιζέλου και Παπαιωάννου προς αυτούς που γνωρίζουν και θα ενημερωθούν για την ντροπολογία είναι παρανομήστε ελεύθερα το επόμενο διάστημα και η Δίκαιη Πολιτεία θα σας χαρίσει την ποινική δίωξη.

Είναι προφανές ότι η ντροπολογία των Βενιζέλου Παπαιωάννου είναι φωτογραφική ώστε να καλύψει αδικήματα του παρελθόντος αλλά και μελλοντικά αδικήματα κάποιων. Αλλιώς θα έλεγε ότι ισχύει για όλα τα αδικήματα που διαπράχθηκαν έως τις 30-12-2011 που δημοσιεύτηκε η τροπολογία της ντροπής.



ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997

Θυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι ανάλογη νομοθετική ρύθμιση έγινε και το 2005 και διέγραψε όλα τα αδικήματα που είχαν γίνει έως τότε και δεν είχαν τελεσιδικησει, δηλαδή τα αδικήματα από το 1998 τουλάχιστον. Άρα στην Ελλάδα που ζούμε όποιος έχει παρανομήσει από το 1998 έως το 2012 με αδικήματα που έχουν ανώτατη ποινή φυλάκισης το ένα έτος, έχει το ακαταδίωκτο!!! Αυτή είναι απονομή δικαιοσύνης, Μπράβο ξεδιάντροποι.



ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ

Ανάμεσα στα αδικήματα που παραγράφονται γιατί ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπαιωάννου θεωρούν ότι είναι «ήσσονος εγκληματικότητας για τις οποίες δεν υπάρχει έντονη κοινωνικοηθική απαξία» είναι και τα αδικήματα των καρτέλ που διεπράχθησαν στο παρελθόν έως και σήμερα. Όλα τα λαμόγια που έκλεβαν επί σειρά ετών τους έλληνες καταναλωτές και σήμερα διώκονται από την Δικαιοσύνη απαλλάσσονται με βάση την ντροπολογία της 30η1 Δεκεμβρίου 2011 αφού οι προβλεπόμενες ποινές είναι κάτω του ενός έτους. Η κλοπή των καρτέλ προς τους Έλληνες Καταναλωτές είναι για τους κύριους Βενιζέλο και Παπαιωάννου «εγκλήματα ήσσονος σημασίας χωρίς έντονη κοινωνικοηθική απαξία». Σε λίγους θα μας πούνε ότι για την κλοπή από τα καρτέλ φταιει ο Καταναλωτής και όχι τα λαμογια. Ντροπή σας κύριοι. Ντροπή σας που εκπροσωπείτε τον Ελληνικό λαό. Ντροπή σας προστάτες των καρτέλ.



Με εκτίμηση



Φλωράς Γιώργος

Δεληγιώργη 55 Αθήνα

Τηλ. 2105232621 6974910050

3 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ!!!... ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ???

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περιμένουμε τις εκλογές για να βγει κάποιος να τους δικάσει, δε θα δικαστεί κανείς. Όταν όμως βγει ο λαός, είτε βγει πριν είτε μετά τις εκλογές να ειστε σίγουρος ότι όλοι αυτοί θα δικαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το παρον φτυνετε τους οπυ τους βρισκετε οχι μονο αυτους αλλα και παιδια μαμα μπαμπα μεχρι και μπατζανακη. Ολοι στο κολπο ειναι.
    Φυλακη στο σπιτι τους τα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου