Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Αγαπητοί κύριοι Τσίπρα, Καμμένε, Κουβέλη, Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο,

Αντιλαμβάνομαι το ιδεολογικό χάσμα που σας χωρίζει και σας εμποδίζει να συνεργαστείτε για να σώσετε τον (όπως εσείς τον ονομάζετε) "τόπο".  Είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατό να σχηματιστεί κυβέρνηση με την πολιτική της οποίας να συμφωνείτε σε όλους τους επιμέρους τομείς.


Αντιλαμβάνομαι ότι η Χρυσή Αυγή (που απαιτεί να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες) δεν είναι δυνατό να συμφωνήσει με τα αριστερά κόμματα (που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες).

Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι ο κ. Καμμένος (που δηλώνει οπαδός του φιλελευθερισμού) δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει όσον αφορά στις ιδιωτικοποίησεις ούτε με τα κόμματα της αριστεράς, ούτε με τη Χρυσή Αυγή.

Νομίζω όμως ότι υπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία όλοι συμφωνείτε (ή τουλάχιστον έτσι λέτε). Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι το πρώτο. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους είναι το δεύτερο. Η τιμωρία των υπευθύνων για την κατάντια μας είναι το τρίτο.  Δε θυμάμαι τα προεκλογικά προγράμματα όλων σας, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και ένα - δυο επιμέρους θεματάκια στα οποία επίσης νομίζω ότι μπορείτε να τα βρείτε.

Επίσης νομίζω ότι όλοι σας, ακόμα και αυτοί που ονειρεύεστε ηγεσίες και πολιτικά συστήματα του Β' παγκοσμίου πολέμου, δηλώνετε ότι σέβεστε τη δημοκρατία, τις αποφάσεις και τη θέληση του λαού.

Μου προκαλεί λοιπόν τεράστια έκπληξη το γεγονός, ότι κανείς σας, δεν σκέφτηκε να προτείνει τη δημιουργία μιας κυβέρνησης όχι "εθνικής σωτηρίας", αλλά "αναγκαστικού συμβιβασμού", η οποία θα δεσμευτεί πάνω στα θέματα που συμφωνείτε, και θα ρωτήσει εμένα τον Ελληνικό λαό για τα θέματα που διαφωνείτε.

Κανείς σας δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσατε να σταματήσετε να διαφωνείτε "ιδεολογικά", να αφήσετε τις ιδεολογίες σας στην άκρη για το καλό του "τόπου" και να κάνετε ένα δημοψήφισμα για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε.

Να με ρωτήσετε επιτέλους τι διάβολο θέλω να κάνω με τους μετανάστες, με τις ιδιωτικοποιήσεις, με τη βουλευτική ασυλία και με ότι άλλο θέμα δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας.

Αν μη τι άλλο, ένα δημοψήφισμα θα ήταν πρωτότυπη πολιτική κίνηση, αφού κανένα δημοψήφισμα δεν έχει γίνει μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα.  Μπορεί να φοβήθηκα όταν ο Τζέφρυ με πληροφόρησε ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα, όμως εσάς σας έχω εμπιστοσύνη, διαφορετικά δεν θα σας ψήφιζα.

Αν λοιπόν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω για την τύχη της χώρας μου, στην τέταρτη φάση των διερευνητικών, πηγαίντε στον Πρόεδρο και πείτε του ότι θα σχηματίσετε κυβέρνηση με τους παραπάνω όρους και σκοπούς.

Αν πάλι δεν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω εγώ για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε και πιστεύετε ότι μόνον εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα μου και με τις βλακείες σας επιτρέψετε στους "συγκυβερνήτες" να συνεχίσουν το έργο τους ενώ εσείς θα τους κατακρίνετε στρογγυλοκαθισμένοι στα έδρανα που σας έκατσα, τότε ένα έχω να σας πω:

Να πάτε να γαμηθείτε.

Ολοι σας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

14 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!
    ΣΥΜΦΩΝΏ 1000%!
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα πανε να γαμηθουνε??Ευχαριστως θα το κανουν, ηδη το κανουν και το απολαμβανουν με τα δις που εχουν καβατζωσει!Οχι αγαπητε, σε ολα προσυπογραφω το αρθρο σου, μα οχι στο τελευταιο!Στη θεση του εγω βαζω, το "θα σας κοψω τ @ρχιδια, και θα τα κανω καπνοσακουλα!", και παλι σεμνα εκφραζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είστε σωστοί...αυτό θα κάνετε...

    Είναι πολύ απλό ! Σχεδόν προφανές !

    Λοιπόν...Αγαπητοί κύριοι Τσίπρα, Καμμένε, Κουβέλη, Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο,...

    Περιμένουμε !

    KostasL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον όταν λέτε ότι η Χρυσή Αυγή θέλουν να ελευθερωθούν οι λαθρομετανάστες να διευκρινίσετε ότι θέλουν να τους στείλουν στα σπίτια τους γιατί όπως λέει και η λέξη βρίσκονται λαθραία στην χώρα μας , δηλαδή παράνομα.Λάβετε υπόψιν ότι ποτέ δεν είπαν (ή έστω δεν έπεσε στην αντίληψή μου) να λένε ότι δεν θέλουν κανέναν ξένο στην χώρα.Οι μετανάστες γίνονται μόνιμοι με βάση την ζήτηση για εργατικά χέρια όπως και σε άλλες χώρες-ηπείρους που ζητάνε για συγκεκριμένες θέσεις και από συγκεκριμένες χώρες.Το γεγονός ότι στην φάση που βρίσκεται η χώρα ίσως χρειαστεί να αποχωρήσουν πολλοί αλλοδαποί , δεν σημαίνει ότι είναι ανεπιθύμητοι και να αποκαλέσουν ρατσιστές - ναζιστές κ.α. όσους συμφωνούν με αυτή την τακτική.
    2ον γράφετε στο κείμενο "Αν πάλι δεν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω εγώ.." .Αν μας θεωρούν όλοι τους μη άξιοι για τις αποφάσεις μας , θα αναιρούσε ταυτόχρονα και το εκλογικό αποτέλεσμα όπου δεν συμφέρει και πολύ προς το παρόν κανέναν τους αν το σκεφτείτε λίγο.Το μόνο βέβαια είναι ότι ταλαιπωρούν εμάς..
    Συμφωνώ και το έχουν σκεφτεί αρκετοί από εμάς να συνεργαστούν τα αντιμνημονιακά κόμματα , όμως ο κυρ Τσίπρας πιστεύω ότι ελπίζει σε επαναληπτικές εκλογές όπου ίσως μπορεί έμμεσα να εκβιάσει τον λαό να τον ψηφίσουν περισσότεροι.
    Μι Κάππα (Θήλυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ η πιο σωστή πρόταση, να ακούει κανείς τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε Θαλαμοφύλακα,

    Αναμένουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ". ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΨΟΓΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΎΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευγε Σωστοοο!!! τι ποιο αυτονοητο .
    & υποπτευομαι πως υπονομευτηκε..απο "γνωστα & αγνωστα"..συμφεροντα
    ...μακαρι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ηθικοτατον... Ειδικά η ανάδειξη του συντάκτη σε λαό..... δείχνει την αμετροέπεια και την έπαρση που οδήγησε στα ιστορικα ποσοστα της ΝΔ. Όσο για το τελευταίο μάλλον σας το έχουν ευχηθεί πολλές φορές για να το χρησημοποιειτεωμε τέτοια άνεση...
    Πάντως θετικό είναι που καταλάβατε ότι σας πάει η συγκυβέρνηση...Ένα και το αυτό έχετε γίνει...
    Μπορείτε να βρίζετε όσο θέλετε . Συνηθίσαμε στη λάσπη από την προεκλογική περίοδο
    Όταν θα μάθετε να συζητατε ενημερώσετε μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο "λαός" είναι το σύνολο των πολιτών. Στην ανάρτηση μιλάω ως πολίτης (ελπίζω να μου αναγνωρίσεις το δικαίωμα αυτό), συστατικό μέρος του λαού. Πουθενά δεν προσπάθησα να αυτο-αναδειχθώ σε λαό από μόνος μου ως μονάδα.

    Είναι εντυπωσιακό ότι δεν σχολίασες καθόλου την ουσία της ανάρτησης, που είναι το δημοψήφισμα (που επίσης κανείς άλλος δε συζητά) αλλά στάθηκες στην τελευταία "βρισιά".

    Δεν προσβάλουν την ηθική σου όλα τα κομματόσκυλα που σε φτύνουν καθημερινά από τηλεοράσεως, δεν παρεξηγήθηκες που ο Βενιζέλος είπε έναν ολόκληρο λαό πρόβατα, δεν σε ενοχλούν τα ψέμματα και η υποκρισία του πολιτικού κατεστημένου, δε σε θίγει η έπαρση και η αμετροέπεια των πολιτικών, σε πείραξε η δική μου έλλειψη δεοντολογίας στη συζήτηση.

    Λες και το πρόβλημα μας είναι τα όμορφα λόγια και η πολιτισμένη συζήτηση και όχι η ουσία.

    Τέλος, δεν κατάλαβα τις ασυναρτησίες περί ιστορικών ποσοστών ΝΔ και συγκυβερνήσεων. Την μη αυτοδυναμία την επέλεξε ο λαός σαν σώμα και όχι εγώ από μόνος μου και προφανώς αυτό είναι προϊόν της ανικανότητας των πολιτικών που θαυμάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιος επιτέλους βάζει σε τάξη τις σκέψεις μας. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνο και εγω ετσι πρεπει να πραξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου