Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 600.000!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ!!!!

Σημαντικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της ανυπακοής των οδηγών αυτοκινήτων Ι.Χ., καθώς υπολογίζεται ότι περίπου το 20% αυτών που καθημερινά κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο χρήσης του αυτοκινητοδρόμου στους σταθμούς των διοδίων.

Το πρωί της Τετάρτης η κάμερα της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ βρέθηκε στα διόδια των Αφιδνών, όπου μέσα σε μισή ώρα κατέγραψε τουλάχιστον 4 οδηγούς να βγαίνουν από τα οχήματά τους, να χαιρετούν ευγενικά τους υπαλλήλους, να σηκώνουν τις μπάρες και περνούν χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο...

Επιπλέον, σχεδόν καθημερινά πραγματοποιούνται στοχευμένες καταλήψεις σε σταθμούς διοδίων από οργανωμένες ομάδες πολιτών (Επιτροπές Διόδια STOP, oxidiodia.gr κ.α.), οι οποίες προτρέπουν τους οδηγούς να μην πληρώνουν, καταγγέλλοντας, παράλληλα, τις συμβάσεις παραχώρησης που έχει συνάψει το κράτος με τις εταιρείες εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου.

Στο μεταξύ, οι κοινοπραξίες διοδίων έλαβαν την έγκριση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οδηγών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια.

Οι κοινοπραξίες θα μπορούν να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής και οι οδηγοί θα υποχρεώνονται να καταβάλλουν έως και το 20πλάσιο του αντιτίμου.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο διευθυντής λειτουργίας αυτοκινητόδρομου Αιγαίου Γιάννης Νασούλης, ανέφερε ότι οι οδηγοί «θα πρέπει να πεισθούν να πληρώνουν τα διόδια, όπως πληρώνουν το εισιτήριο στα λεωφορεία, αλλά κυρίως να κατανοήσουν την τεράστια σημασία των έργων στην ανάπτυξη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων».

1 σχόλιο:

  1. Να δωθει στην δημοσιοτητα η συμβαση παραχωρησης.
    Η ΑΠΔΠ ειναι μια αρχη που προστατευει βιαστες, παιδεραστες και αλλα λαμογια.Ειναι πιο μαγκες αυτοι απο τους ξενους που βγαζουν ονοματα και φωτογραφιες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου