Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ομάδα των 300, πιο δυνατή από ποτέ.

Οι 300 Ελληνες, είναι στο σύνταγμα από τις 22 Μάη, αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα αυτονόητα.

Να εφαρμοστεί στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, Δημοκρατία και ισονομία.


Τα αιτήματα των 300, είναι κοινής αποδοχής, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κοινωνικής τάξης.  Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί δημόσια τη διενέργεια δημοψηφίσματος  για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός την τύχη του, εκτός από αυτούς που έχουν συνδέσει την τύχη του λαού αυτού με το προσωπικό τους συμφέρον.

Ζητάμε δημοψήφισμα με τους δικούς μας όρους, για:
- Την αποδοχή ή όχι του επαχθούς χρέους,
- Την αναγνώριση ή όχι της δανειακής σύμβασης,
- Την κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας,
- Την αλλαγή του συντάγματος με τρόπο ώστε να ασκείται πολιτικός και οικονομικός έλεγχος από το λαό.
- Την εφαρμογή της ΑΟΖ στο Αιγαίο.

Οι 300 λοιπόν, μέσα στην πλημμύρα και την άμπωτη, μέσα στον πόλεμο και τις καταιγίδες, παραμένουμε στο σύνταγμα. Δεν είμαστε αγανακτισμένοι. Είμαστε αποφασισμένοι.

Καλούμε όλους τους Ελληνες να έρθουν μαζί μας στο σύνταγμα για να κρατήσουμε αναμένη τη φλόγα των 300.

Εχουμε όραμα.

Μια Ελλάδα καλύτερη από τη σημερινή, αληθινά δημοκρατική, που να παρέχει στα Ελληνόπουλα παιδεία τέτοια ώστε οι επόμενες γενιές, να είναι καλύτερες από τις σημερινές και ο κόσμος να στραφεί στο φως αντί για το σκοτάδι.

Εχουμε τον τρόπο.

Γνώση και αγώνας. Οταν έρθει η ευλογημένη ώρα που όλοι οι Ελληνες αντιληφθούμε ότι η απώλεια του ήθους με τη συνεπακόλουθη εμπορευματοποίηση, πολιτική απάθεια και βόλεμα (που ναι μεν τα ΜΜΕ μας ταϊζουν, αλλά εμείς τρώμε) είναι αυτή που μας έφερε εδώ, και μαζί με τους άλλους λαούς, ο καθένας από το μετερίζι του αποφασίσουμε ότι τα κράτη και τα Εθνη δεν είναι μαγαζιά για να παρουσιάζουν κέρδη, αλλά οι πατρίδες των λαών που καμία διάθεση δεν έχουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του αλλουνού,  και δούμε ότι δεν είναι τα υλικά αγαθά αυτά που μας λείπουν, αλλά η αγάπη για τη ζωή, τότε κανείς από τους σημερινούς μας "δυνάστες" δε θα έχει εξουσία πάνω μας. Θα τους απορρίψουμε σαν το παλιό δέρμα του φιδιού και θα φτιάξουμε μια Ελλάδα δημοκρατική και ισχυρή, που με τη δυνατή της φωνή, θα προβάλει το όραμα ενός κόσμου χωρίς πολέμους, βία και μιζέρια.

Μέχρι τότε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κρατάμε αναμένο το κερί.

Στο σύνταγμα ένα κερί ανάβει.

Το φυλάνε οι 300 Ελληνες.

Βοήθα τους κι εσύ. Μεταλαμπάδευσε το.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300.

ΣΤΕΙΛΕ email στο  300ellin@gmail.com

Περισσότερα στο  http://300ellines.com

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300

3 σχόλια:

  1. Η προσπάθεια των 300 είναι η μόνη αξιόλογη ως τώρα. Τώρα μπορεί κανείς να το διαπιστώσει. Πολλοί πήγαν στο Σύνταγμα, πολλοί φώναξαν, πολλοί δεν ξαναπάτησαν, αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ.
    Μπράβο στα παιδιά, εύχομαι να είναι η σπίθα της ανάκαμψης της χώρας.

    Κάποια ερωτήματα που αν θέλετε απαντάτε:
    1) Πόσοι είσαστε ως τώρα?
    2) Τι ζητατε από κάποιον που θα σκεφτόταν να γίνει μέλος?
    3) Γίνεται κάποιο φιλτράρισμα με βάση το χαρακτήρα αυτών που θέλουν να γίνουν μέλη?
    4) Έχετε πει ποτέ όχι σε κάποιον που ήθελε να μπει στην ομάδα?

    Νά'στε καλά όλοι !!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σκληρός πυρήνας είναι 40 άτομα. (Καθημερινή βάρδια 6~8 ώρες)

    Υπάρχουν πολλοί φίλοι που έρχονται όποτε μπορούν.

    Από όποιον θέλει να γίνει εθελοντής, ζητάμε συνέπεια στο χρόνο των βαρδιών, διότι αν δεν πάει κάποιος, περιμένει ο προηγούμενος. Δεν είναι απαραίτητη η καθημερινή παρουσία. Ακόμα και μια φορά την εβδομάδα είναι μεγάλη προσφορά, αρκεί να υπάρχει συνέπεια.

    Το κριτήριο για να γίνει κάποιος δεκτός από την ομάδα είναι να ασκεί πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα, να μην είναι ενεργό μέλος κανενός κόμματος από τα υφιστάμενα και να δέχεται τα αιτήματα των 300 χωρίς να τα αμφισβητεί ή να ζητάει να τα αναθεωρήσουμε.

    Ο πυρήνας είναι πολύ δυνατός, πολύ δεμένος και μόνο άτομα αποφασισμένα και "καθαρά" μπορούν να ενσωματωθούν. Μας έχουν πλησιάσει όλοι οι γνωστοί αρχηγίσκοι του "επαναστατικού στερεώματος", αλλά έφαγαν πόρτα. Δεν είπαμε ακόμα όχι σε κανέναν συμπολίτη μας. Οποιοι δεν έδεναν με την ομάδα έφυγαν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ ότι οι 300 είναι αξιόλογη προσπάθεια και έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο στη συνέπεια, την παρουσία ακόμα και στον ρεαλίσμό των θέσεων της.
    ¨Ομως λες

    "και να δέχεται τα αιτήματα των 300 χωρίς να τα αμφισβητεί ή να ζητάει να τα αναθεωρήσουμε."

    και εδώ οιωνεί κομματική πειθαρχία ρε παιδιά; προσέξτε το γιατί θα μείνετε 300....

    και εγώ που νόμιζα ότι ο διάλογος μπορεί να φέρει μονο πρόοδο και βελτίωση των θέσεων, να κάνει την όλη προσπάθεια πιο inclusive και ανθεκτική...

    μπορεί να κάνω και λάθος... ή μπορεί να περνάτε και εσείς στο άλλο άκρο για να αποφύγετε την άλωση από τα αναρχοαριστερά κωλόπαιδια της κάτω πλατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου