Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...

Διανύουμε μια περίοδο έντονων αναταραχών και πολύ σοβαρών προβλημάτων ανά την υφήλιο.Δεν γνωρίζω αν,κάποια από αυτά που όλοι μας βιώνουμε ,είναι υποκινούμενα ή κατασκευάζονται από κάπου,το μόνο που ξέρω είναι ότι όλα αυτά εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

Όσοι υποστηρίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων βρίσκουν πολύ πρόσφορο έδαφος να υλοποιήσουν τάχιστα και χωρίς χρονοτριβές τα σχέδιά τους.


Η οικονομική κρίση,οι αναταραχές στις Αραβικές χώρες,οι κλιματικές αλλαγές,οι φυσικές καταστροφές και ασφαλώς τα ατυχήματα τύπου Φουκοσίμα,αποτελούν το πρόσχημα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα μας επιφέρει την ''πολυπόθητη'' ειρήνη και ευημερία.

Έτσι λοιπόν ο κόσμος θα σταματήσει να... πεινά γιατί τα μεταλλαγμένα τρόφιμα θα αποτελέσουν το νέο μάνα εξ΄ουρανού.

Οι πόλεμοι θα τερματιστούν γιατί η παγκόσμια διακυβέρνηση θα ''εξαλείψει'' κάθε είδος διαφορετικότητας και αντίδρασης από οποιονδήποτε.

Οι κλιματικές συνθήκες θα αντιστραφούν προς το καλύτερο μιας και η διαχείριση των καταστάσεων θα είναι καθολική ενιαία και παγκόσμια.

Μόνο που δεν μας λένε πως θα τα καταφέρουν όλα αυτά,μιας και πρόκειται για ουτοπιστικές και άνευ προηγουμένου φανφάρες που στο σύνολό μας πιστεύουμε γιατί έχουμε αποχαυνωθεί και αποδομηθεί.

Στη νέα τάξη πραγμάτων οι αρρωστημένοι που θα διαχειρίζονται τους πάντες και τα πάντα,θα μας αντιμετωπίζουν ως πράγματα κι όχι ως ανθρώπους.

Όλα αυτά για τους ''δήθεν'' προοδευτικούς ακούγονται και φαίνονται συνομωσιολογικά.Απομένει να δούμε στο μέλλον αν όλα αυτά είναι αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας ή εμπεριέχουν αλήθειες που δεν θέλουμε να αποδεχτούμε.


XR ART

Το είδα στο: anemo-milos.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΌΠΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;;;;
  ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΑΡΣΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γράφεις: "Θα μας αντιμετωπίζουν ως πράγματα όχι ως ανθρώπους".
  Το σωστό είναι ότι θα μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα , όπως ακριβώς φέρονται οι άνθρωποι στα ζώα, σήμερα.
  Ίσως και να είναι Θεία Δίκη ,για να μάθουμε τη ...γλύκα εμείς οι σοφοί,οι σπουδαίοι,το ανώτερο είδος ! Οι Άνθρωποι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου