Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ


Επί 37 χρόνια η χώρα διοικείται από την «περίφημη» γενιά του Πολυτεχνείου. Όλοι τους στεφανωμένοι «ήρωες» μιάς ψευτικοστημένης άθλιας παραστάσεως, άδολοι αγωνιστές, γνήσιοι δημοκράτες – όπως εννοούν αυτοί την δημοκρατία τους - προοδευτικοί και μάλιστα με δική τους (ΙΧ) «εθνική» εορτή, ανέλαβαν να βγάλουν την χώρα από το σκοτάδι της «δικτατορίας»!. Έκτοτε όπου κι αν πάς θα τους βρείς εμπρός σου.


Αλαζόνες, εγωιστές και εκδικητικοί όλοι τους. Όσοι τους αντιστέκονται είναι φασίστες, χουντικοί, εθνικιστές, πατριδοκάπηλοι που δεν δικαιούνται να ομιλούν. Οι Αξιωματικοί σάπισαν στην φυλακή, οι Ένοπλες Δυνάμεις ταπεινώθηκαν, όσοι αγαπούν την Πατρίδα παραμερίστηκαν. Η χώρα λειτούργησε με μία ιδιότυπη δημοκρατία χρόνια με αυτούς.

Αλάθητοι!, άξιοι!!, δημοκράτες!!!, τιμονιέρηδες!!!!, παγαπόντηδες μα και μακρυχέρηδες. Με τόση αξιοσύνη και τόσους ικανούς που πέρασαν, θα περίμενε κανείς, ετούτη η χώρα να έχει κάνει θαύματα. Το αποτέλεσμα της διακυβερνήσεως όλων αυτών των απατεώνων το ζούμε καθημερινώς όλοι μας. Η Ελλάδα κατάντησε μία χώρα διεφθαρμένων (λόγια του πρωθυπουργού), μία διεθνής ζητιάνα, υπόδουλη στους δανειστές με χρέος 400 δίς € και με εκατομμύρια πολίτες κάτω από το όριο της φτώχιας. Ελπίδα από πουθενά.

Προσέχετε όμως, ω περίβλεπτοι εξουσιαστές, δίχως να το αντιλαμβάνεστε, κλωσάτε το αυγό του φιδιού. Και δεν εννοώ καμιά δικτατορία, όχι δεν υπάρχουν πλέον τρελοί για κρέμασμα, εννοώ τον ανεμοστρόβιλο των παθών μιάς κοινωνίας της οποίας υποθηκεύσατε το μέλλον και το μέλλον των παιδιών της.
Διαπράττετε σφάλμα εάν ποντάρετε στην απελπισία των Ελλήνων. Συνέλθετε διότι, όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίδραση αποτελεί υποχρέωση. Άλλωστε αυτό δεν είπατε και εσείς το 1973, για να βρεί δικαίωση ο «αγώνας» σας;

από το Σύνδεσμος 71

2 σχόλια:

  1. όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου καιρό τώρα, και ήθελα να τα γράψω μα φρέναρα για να μη μου προσάψουν όλα τα παραπάνω "επίθετα" που αναφέρεις, τα βλέπω γραμμένα από σένα στο blog σου. Ακριβώς με τις ίδιες λέξεις και τα ίδια επιχειρήματα. Φαντάζεσαι λοιπόν την ικανοποίησή μου που βρήκα το blog σου αλλά και την αγαλίαση που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι, που δεν είμαι "ο τρελός του χωριου"!!! Πραγματικά χαίρομαι που σε γνώρισα. Δεν έχει σημασία αν όλα τα κείμενα είναι δικά σου, δεν το ξέρω αυτό, σημασία έχει ότι η λογική δεν έχει αποδημήσει εις κύριον ακόμα! νοιώθω την ανάγκη να πώ ένα "ευχαριστώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο δεν είναι δικό μου, το αναδημοσίευσα όμως για τους λόγους που αναφέρεις και εσύ. Και εγώ όταν το διάβασα, χάρηκα που βρήκα κάποιον με λογική που "δεν έχει αποδημήσει εις Κύριον"... Παρά ταύτα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τη δύναμη που μου δίνεις.

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου