Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4KVanRpCQeX5PDvs7RvdkveJacOncP-ZLTDi-rc87IWZ92L3KANU9C4h8HHmhmJzkw0v1QqRpxJD0pe3gV1b4H-5BPXSi3zhrb4llHYYv1Zt0JUilM4ah_8kQPMCnsuAzGvkDmfrrGtNK/s1600/newego_LARGE_t_1101_53415863_type11495.jpgΆνοιγμα των λογαριασμών και έλεγχο του πόθεν έσχες των συνδικαλιστών της ΔΕΗ ζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας «Σπάρτακος», Γιώργος Αδαμίδης.Σε συνέντευξη την
οποία παραχώρησε στην Πτολεμαϊδα...

με αφορμή το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο κρίνει παράνομες τις ενισχύσεις που κατέβαλε η ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ, ο κ. Αδαμίδης έκανε λόγο για προπαγάνδα κατά του συνδικαλιστικού κινήματος.Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας, το σωματείο εξέφρασε την αντίθεσή του στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.«Θα συμφωνούσαμε απόλυτα στην περαιτέρω μετοχοποίηση αν το υπουργείο οικονομικών και η κυβέρνηση δεσμεύονταν στον Έλληνα καταναλωτή ότι η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος δεν θα αυξηθεί. Θυμίζουμε ότι το ρεύμα στην Ελλάδα είναι το φθηνότερο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι όπου υπήρξε τέτοιου είδους διαδικασία, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, που είναι κοινωνικό αγαθό, διπλασιάστηκε και τριπλασιάστηκε», είπε ο κ. Αδαμίδης.Επίσης, εξέφρασε την αντίθεσή του στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ , ενώ γνωστοποίησε ότι ο «Σπάρτακος» συντάσσεται με τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στην εξαγγελία των απεργιακών της κινητοποιήσεων, όποτε και αν αυτές ανακοινωθούν.
 
Το είδα στην εγκληματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου