Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δ. Καζάκη στο Κρήτη T.V. στην οποία μιλάει για τα διεθνή κερδοσκοπικά παιχνίδια, για τα διεθνή κεφάλαια και τον τρόπο που επηρεάζουν όλα αυτά τη χώρα μας...


Οι τελικές προτάσεις του Δ. Καζάκη

* Ανατροπή του πολιτικού συστήματος
* Αρνηση πληρωμής του χρέους
* Δίκη και καταδίκη των ενόχων
* Αναθεώρηση της σχέσης μας με την ΕΕ και το ευρώ
* Εφαρμογή της γνήσιας δημοκρατίας όπου η εξουσία όχι μόνο θα πηγάζει από τον λαό αλλά θα ασκείται και από τον λαό.


Το είδα στον Αναρμόδιο

3 σχόλια:

 1. -Νισάφι πιά μέ τίς συνεντύξεις σας όψιμοι επιτήδειοι δημοσοποιητές,λές καί ανακαλύψατε τώρα τήν μαγδαληνή εσπερία!!! καί άλλα ακατάσχετα λόγια-λόγια καί μόνο λόγια.
  -Σάς τό αφιερώνω τιμητικά.

  Ο επιτήδειος ουδ-έτερος
  (εν τη πόλει των μουνούχων)

  Διά τον ευνούχον, γυνή τινά
  γυνή ομοία εστί, με άλλην τινά.

  Δήλα δή μία γυνή απλώς εστί:
  γυνή αδιάφορος,
  γυνή απλησίαστος,
  γυνή ανέραστος,
  μία γυνή απλώς.

  Διό καί ο ευνούχος, ούκ εστί θήλυ
  μήτε άρρεν,
  ού τε ανήρ, μα μήτε γυνή..
  έστω ερμαφρόδιτος.

  Ουδέτερος εστί
  -καί επιτήδειος τα μάλα-
  εις σώμαν ουδ-έτερον
  ήγουν μουνούχον
  αδύναμον ποιήσει..καί Ιστορίαν.-
  Ιων ο Β΄

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμε,

  Μπορεί εσύ να γνωρίζεις όλα όσα λέει ο Καζάκης στο Βίντεο της συνέντευξης, μπορεί επίσης να έχεις απαντήσει μέσα σου και όλες τις αντιρρήσεις που δημιουργούνται όταν συζητώνται θέματα όπως η άρνηση πληρωμής του χρέους, όμως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν τις γνωρίζει.

  Και έχω λόγους να πιστεύω ότι αν τις γνώριζε και αντιλαμβάνονταν τι σημαίνει π.χ. να είναι η Τράπεζα της Ελλάδος (η κεντρική τράπεζα της χώρας μας) ιδιωτική εταιρία, θα είχαμε ήδη επαναστατήσει και θα είχαμε διώξει τα λαμόγια.

  Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

  Η γνώση είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή. Πρώτα θα καταλάβουμε τα παιχνίδια που παίζουν στην πλάτη μας, μετά θα θυμώσουμε, και μετά θα τους λιώσουμε.

  Πρώτα έρχεται όμως η γνώση.

  Οσο για τον ερμαφροδιτισμό, αν εσύ δεν πάσχεις από την νόσο, πρότεινε μας κάτι.

  Πρότεινε όμως. Μην ασκείς απλώς κριτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάποιες επισημάνσεις -

  Όλες οι συνεντεύξεις του κ. Καζάκη παίζονται στο ΚΡΗΤΗ TV (εκτός από μία ελεγχόμενη 20λεπτη που είχε το MEGA νομίζω). Αυτό δεν επιτρέπει στη μεγάλη μερίδα του λαού να ενημερωθεί. Απ΄την άλλη σκέφτομαι ... ακόμα κι αν παιζόταν στα "μεγάλα" κανάλια, ποιό ποσοστό πολιτών θα το έβλεπε? Αυτοί που αναλώνονται στα reality και στα serial καθημερινώς? Ή αυτοί που έχουν πλέον νοσήσει από την πλύση εγκεφάλου των ειδήσεων?

  Από την άλλη ο κ. Καζάκης θα μπορούσε να είναι υπουργός οικονομικών σε μια υγιή χώρα με ένα υγιές σύστημα. Όμως εμείς πάσχουμε από ηγέτη που θα μας οδηγήσει εκεί.

  Μπράβο στον κ. Καζάκη για το θάρρος του να εκφωνεί αλήθειες που καίνε. Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι ... όμως δυστυχώς είναι ο μόνος και στο τέλος θα γίνει και ο γραφικός του χωριού.

  Ναι στην διαρκή ενημέρωση, όμως εγώ τάσσομαι με τις πράξεις. Νομίζω ότι όσο καθυστερούμε τόσο χειρότερα πράγματα θα αντιμετωπίσουμε ... ίσως και μη αναστρέψιμα.

  Α.Ζ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου