Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/4/2011

Σήμερα 27/4/2011 περίπου στη μία τα ξημερώματα, εν μέσω βροχής, η ομάδα περιφρούρησης του βωμού των 12 Θεών και του Ελέους, εντόπισε βαγόνι με μπουλντόζα και κάδους με χώματα και χαλίκια, να ξεκινάει εργασίες επιχωμάτωσης δίπλα στο βωμό. Η ομάδα περιφρούρησης ζήτησε απ’ τους εργάτες να σταματήσουν τις εργασίες, γιατί είναι παράνομες, σύμφωνα με τις...
αποφάσεις του δικαστηρίου που ανακοινώθηκαν χτες (26/4/2011).
Επίσης ζήτησαν να μιλήσουν και με τον Αρχαιολόγο που θα έπρεπε να επιβλέπει τα έργα. Αρχαιολόγος δεν εμφανίστηκε, ενώ οι εργάτες αγνόησαν επιδεικτικά την ομάδα περιφρούρησης του ιερού μνημείου.
Εκλήθη η αστυνομία που κατέφτασε με τρία περιπολικά και τον Επόπτη Υπηρεσίας Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις δύο εργατών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ κι ενός επιβλέποντος του ΗΣΑΠ ΑΕ, ενώ δεν μπόρεσε να εντοπίσει κανένα Αρχαιολόγο.
Στο Α.Τ. Ακροπόλεως όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, κατέθεσαν μηνύσεις έξι άτομα απ’ την ομάδα περιφρούρησης, παρουσία του δικηγόρου τους Γιώργου Κόκκα - Δημόβουλου.
Για τη διαδικασία του αυτόφωρου η αστυνομία συμβουλεύτηκε τον Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος, λόγω ασάφειας των τριών δικαστικών αποφάσεων που δημοσιεύτηκαν στις 26/4/2011, διέταξε την ελευθέρωση των τριών συλληφθέντων και την πλήρη παύση των εργασιών.
Περιπολικό της αστυνομίας θα παρέμενε για λίγες ώρες ακόμη στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς, ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας διαβεβαίωσε ότι θα διαφυλάξει την εισαγγελική εντολή.


Συνειδητοί Ενεργοί Πολίτες

Νάντυ Παπαμήτσου: npapamitsou@gmail.com, 6948000303 (επικοινωνία)

Το είδα στο http://www.schizas.com

1 σχόλιο:

  1. Φτανει πια! Δεν ειναι δυνατον να αφανιζονται τα παντα σε αυτην την χωρα, στο ονομα του κερδους, της φτηνειας και της "λοβιτουρας". Αηδιασαμε!!! Ευγε κα Παπαμητσου, σε εσας και στην ομαδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου