Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ....

Μια ηλίθια αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη έδωσε την ευκαιρία που ζητούσαν οι πραγματικοί φασίστες των μνημονίων και της υποταγής. Τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής. Οι μνημονιακοί υπηρέτες της Νέας Τάξης με τα ψευτοδιλλήματά τους: ''Ευρώ ή Δραχμή'', ''μνημόνιο ή καταστροφή'' κρύβονται πίσω από...


 τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής για να αποκρύψουν ότι αυτοί είναι που έφεραν την εξαθλίωση στον Ελληνικό Λαό με τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την κατάρρευση τους συστήματος υγείας και παιδείας, την εγκληματικότητα των λαθροέποικων. Μαζί τους και  οι υπόλοιποι ψευτοαριστεροί που τάχα μου και δήθεν κόπτονται για τον κίνδυνο που διατρέχει η Δημοκρατία από το κόμμα του Μιχαλολιάκου αποκρύπτοντας επιμελώς ότι ακόμα κι αυτή η αστική κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία έχει καταλυθεί εδώ και καιρό. Η βία που μας επιβάλουν οι ορθώς πολιτικά φερόμενοι πολιτικοί ταγοί μας δεν συζητείται και όλοι στέκονται στη σωματική βία που άσκησε ο Κασιδιάρης στη Κανέλλη. Ουδείς καταδικάζει τη πρώτη ενώ όλοι οι υποκριτές και οι φαρισαίοι καταδικάζουν τη δεύτερη.

egersis 

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου