Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Ή ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ;

Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.


Πρόκειται για τον επιθανάτιο ρόγχο μιας γενικότερα παραπαίουσας πολιτικής που προεκλογικά θέλει να εκδικείται και να θυμίζει ότι είναι ακόμη εδώ.Ίσως,επειδή,τα αεροπλάνα με τους μεταφερόμενους ψηφοφόρους δεν έφυγαν ούτε πρόκειται να φύγουν για την Ελλάδα.

Αντ΄αυτών όμως έφυγαν και φεύγουν από μόνοι τους συνειδητοί ψηφοφόροι της ξεχασμένης ομογένειας που σε αυτές τις εκλογές θα ανατρέψουν αυτή την πολιτική.

Την ελληνόγλωσση εκπαίδευση,την έχει ανάγκη,περισσότερο από ποτέ,σήμερα η ομογένεια,σήμερα που έχει κατακλύσει την Γερμανία ένα νέο ρεύμα μετανάστευσης και αυτό συνέπεια της συγκεκριμένης πολιτικής.

Αποτελεί Εθνική Ντροπή και όχι Εθνική Πολιτική αυτή η εγκύκλιος που εστάλη στα Συντονιστικά Γραφεία.

Γνωρίζουν ολοι εκει κάτω στην Πατρίδα ότι ,επιτέλους ,είμαστε και εμείς εδώ;

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί της Βάδης Βυρτεμβέργης

Το έγγραφο σχετικά με τις μετεγγραφές στα ελληνικά Λύκεια της Γερμανίας που εξέδωσε  η Ειδική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας  Αθηνά Λινού, το οποίο ορίζει τα εξής:



1 σχόλιο:

  1. Θα γράψω κάτι πολύ πικρό και πάρτε το όπως θέλετε!
    Μόνο ηλίθιοι δεν αντιλαμβάνονται τι τεκταίνεται εδώ και αρκετό καιρό.
    Η μόνη "δημοκρατική;" λύση (εφ' όσον είναι τόσο θεμελιακές, οι περί εθνικών δικαιωμάτων, διαφορές των σύγχρονων Ελλήνων) είναι η χώρα, ως οιονεί τεράστια κτηματική εταιρία, να αποδοθή, εν είδει ρευστοποιημένου μετοχικού κεφαλαίου, στους νόμιμους κατοίκους της και αυτοί να "κόψουν" το κεφάλι τους και να κάνουν την μετοχή τους ότι θέλουν!
    Κάποιοι διεθνιστές, δεξιοί και αριστεροί, θα βρούν πρόθυμους μεσίτες για να την "αξιοποιήσουν" με ξένα εργατικά και μετά από λίγο χρόνο θα μείνουν με υποχρεώσεις, δεσμεύσεις ψιλών γραμμάτων και συναλληλίες.
    Κάποιοι άλλοι, νομίζοντας ότι είναι ξύπνιοι, θα προσπαθήσουν να δαμάσουν, εις μάτην, τον Μαμωνά, μακάρι να το πετύχουν αλλά δεν το βλέπω.
    Κάποιοι, πολύ ολιγώτεροι απ' ότι φαίνεται, θα κρατήσουν ως κόρη οφθαλμού αυτό που πατούν και θα έχουν το κουράγιο να το δουλέψουν μόνοι τους, όπως άλλωστε οι πρόγονοί τους, για να το δώσουν ελεύθερο βαρών στα παιδιά τους.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα...εάν "επιτρέπεται" κιόλας!
    Τώρα το πως τεχνικά είναι δυνατόν να γίνουν αυτά..ε τόσους ειδικούς ταίζει ο κορβανάς, ας σκεφθούν κάτι..εδώ κατέστη νόμιμο και ηθικό, όποιος θέλει, να γίνεται πολίτης (δωρεάν με όλες τις παροχές!) μιας χώρας που οι παλαιοί κάτοικοί της θα την χρωστουν στο διηνεκές..μη τρελαθούμε τώρα, έχουμε δει τα πιό απίθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου