Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λαμπεροί Έλληνες, όπου και αν βρίσκεστε, σε όποια γωνιά της Γής και αν κατοικείτε αλλά η σκέψη σας είναι στην Ελλάδα και όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τα δύσκολα στην χώρα μας, μην το βάζετε κάτω!

Μην λυγίζετε το νου σας διότι είναι παντοδύναμος αρκεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχό σας, πιο σημαντικό όμως είναι το να μην νιώθετε μόνοι, διότι δεν είστε.
Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα μέρος του κόσμου και δεν αξίζει να φεύγεις από αυτήν, και οι Έλληνες δεν θα έπρεπε να θέλουν να μοιάσουν σε ξένους αλλά στους προγόνους τους και τους προγόνους αυτών.
Όλοι όσοι ξέχασαν αυτό που είναι, την ταυτότητα τους, που όρια στον χρόνο δεν γνωρίζει, θα πρέπει σήμερα να χρησιμοποιήσουν την δύναμη που μας δίνετε μέσω του διαδικτύου και να αναζητήσουν την γνώση που μας κρύβουν, τα βιβλία που έγραψαν οι πρόγονοί μας κατέχουν αρχέγονη γνώση και είναι ικανά να μας κάνουν να αντιληφθούμε ποιοί είμαστε και που ανήκουμε ως Έλληνες, σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Εμείς ως αναμφισβήτητοι συνεχιστές του αίματος και του πνεύματος τους μπορούμε σήμερα να ενωθούμε και πάλι.
Η σύνδεση με την φύση και τους ανθρώπους θα μπορέσει να αναζωπυρώσει την συλλογικότητα και το κοινό Ελληνικό πνεύμα, που σκέπτεται και πράττει λογικά και δίκαια.
Ονομάζομαι Δημήτρης και αντιλαμβάνομαι πλέον ως Έλληνας πολίτης και άνθρωπος που θέλει να ζει ειρηνικά, εναρμονισμένα και χαρούμενα την ζωή του, ότι αναπόφευκτα θα πρέπει να πολεμήσω. Να παλέψω στον πόλεμο που άλλοι έφεραν σε εμένα μιας και η ζωή που μου επιβάλουν βίαια να ζήσω δεν με αντιπροσωπεύει.
Η πρώτη μάχη που θα πρέπει να δώσω, καθώς επίσης πιστεύω και όλοι οι Έλληνες που σήμερα νιώθουν ότι δεν υπάρχει μέλλον, είναι η μάχη με τον ίδιο μου τον εαυτό και με τις αδυναμίες του που με καθιστούν ελεγχόμενο αφαιρώντας την ικανότητα να σκέπτομαι και να δρω ως ελεύθερος άνθρωπος και δημιουργικός πολίτης.
Με καθαρό νου και συλλογικό πνεύμα θα μπορέσουμε να δούμε καθαρά πλέον ως αυτοδύναμο σύνολο που ελέγχετε μόνον από την λογική και την αρετή, τον πραγματικό εχθρό και να τον πολεμήσουμε στον σωστό τόπο, τον σωστό χρόνο, εξαλείφοντας τον από την Γή πριν προλάβει να μας εξαλείψει εκείνος.
Η Ελλάδα ήταν και θα είναι ένας δύσκολος τόπος για να κατοικηθεί, μόνον σε τούτο τον τόπο γεννήθηκαν πραγματικοί ήρωες, άνθρωποι που πολέμησαν θεούς και ανθρώπους, δυνάστες εγχώριους και ξένους. Μόνον Έλληνες πάλεψαν για το σύνολο έστω και εάν υστερούσαν αριθμητικά, διότι έχουν το θείο χάρισμα του πνεύματος και της ψυχής, όσο και αν έλαμψε η λογική σε τούτο τον τόπο άλλο τόσο έλαμψε και το αιώνιο Ελληνικό πνεύμα που και τα δύο τώρα μαζί αναζωπυρώνονται για να φωτίσουν και πάλι όλη την ανθρωπότητα.
Η ποιότητα ζωής και η έλλειψη γνώσης που μας προσέφεραν θα πρέπει να επανεξεταστούν από τον κάθε έναν ξεχωριστά για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε το τί πραγματικά έχει αξία στην ζωή μας.
Είναι μερικά χαρτιά που έχουν πάνω τους αριθμούς ή κάτι ανώτερο από αυτό; Κάτι που οι πρόγονοί μας συνέλαβαν, υλοποίησαν και βίωσαν στον ύψιστο βαθμό.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την δυνατότητα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί με όλους όσους διάβασαν το κείμενο μου, ας ενωθούμε και ας αποκτήσουμε και πάλι την γνώση που μας ανήκει και ας μοιράσουμε και πάλι το φώς και την χαρά σε όλη την ανθρωπότητα.
Δημήτρης.

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. «Για να θριαμβεύσουν οι. δυνάμεις του κακού, το μόνο που χρειάζεται είναι οι καλοί πολίτες να μην κάνουν τίποτε…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου