Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ"....

Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".


Το πιο φοβερό είναι ότι δήλωσε αμέσως μετά ότι "Δεν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις στον ελληνικό λαό". Μήπως πρέπει κάποιος να του στείλει τα βίντεο με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή;

Με αυτό το σαφές, στο εσωτερικό και εξωτερικό μήνυμα, ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο που εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό κάλεσε τα λοιπά κόμματα να συμμετάσχουν στην κυβέρνησή του.

Από αύριο ο Χ.Ράϊχνεμπαχ, ο Π.Τόμσεν και οι άλλοι απίθανοι εκπρόσωποι των δανειστών πιάνουν δουλειά, αν βέβαια γίνει δυνατό να σχηματιστεί μια τέτοια μνημονιακή κυβέρνηση.

Δυστυχώς, μετά από έναν σκληρό αγώνα του ελληνικού λαού, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών κατά του Μνημονίου, εκλέχθηκε πρώτο ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός δηλώνει τη βραδιά της νίκης του ότι "Θα σεβαστεί το εθνοκτόνο Μνημόνιο". Δυστυχώς ούτε ο Α.Σαμαράς, ούτε η ηγετική ομάδα της ΝΔ έγιναν σοφότεροι μετά απ'όλα αυτά.

Ετοιμάζονται λοιπόν τα νέα εισπρακτικά μέτρα των 14,5 δισ. οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η ανεργία η υποανάπτυξη, η ύφεση κλπ...

Ας δούμε ολόκληρη την δήλωση του Α.Σαμαρά:

“O ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία και την παραμονή μας στο ευρώ. Ψήφισε τις πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη και δικαιοσύνη στον έλληνα πολίτη. Δεν θα υπάρξουν άλλες περιπέτειες, δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι σημαντική στιγμή για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που συμμερίζονται τους στόχους αυτούς να μετέχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί. Η κυβέρνηση πρέπει να φέρει ανάπτυξη, θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις δεσμεύσεις της χώρας, το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους, θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό. Είπαμε την αλήθεια στον λαό και μας άκουσε.

Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι έλληνες, θα δουλέψουμε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να συμπληρώσουμε την οικονομική πολιτική με ανάπτυξη και αντιμετώπιση της ανεργίας.

Στόχος μας είναι να βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή με δουλειές, με δικαιοσύνη και ασφάλεια. Εμείς τηρούμε ότι είπαμε η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ ήταν και είναι δύναμη ευθύνης”.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

9 σχόλια:

  1. Για να δούμε ποιόν θα μας "φυτέψει" υπουργό οικονομικών. Αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ( υπόλογο, ας πούμε, στους ψηφοφόρους) ή τεχνοκρατικό (υπόλογο, ασφαλώς, στις τράπεζες)...από εκεί θα αρχίσουνε τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον τον φίλο από το νεοφιλελεύθερο παραπέτασμα!! Αλαφιασμένος ασυγκράτητος ίππος β1 γ3....τα γεγονότα θα τρέχουν αγλήγορα..

      Διαγραφή
  2. Είπε ψέματα ?

    Ανάκληση ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ένα μικρό φτού σου!!!! ..τίποτε άλλο! πουλημένο, ανθελληνικό καί εξωνημένο τομάρι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη συνάντηση με τον Τσίπρα το μάζεψε λίγο. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά δεν είμαστε ικανοί όλοι για ψήφο. Αποδείχθηκε ακόμα μία φορά πως η δημοκρατία θέλει άλλο επίπεδο. Αυτό του χαμηλού IQ, χρυσόψαρο στη μνήμη και του τι θα πάρω ΕΓΩ. Μην ξανακούσω κανένα να κλαφτεί για την πορεία της χώρας. Στο 40% η αποχή και στο 42% ΝΔ+ΠΑΣΟΚ. Αυτοί είμαστε. Μόνο μην μού 'ρθετε για λεφτά....γιατί θα πάρετε τ' α@#!%δια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικα & δεν ειμαστε ικανοι ΟΛΟΙ για ψηφο..αφου μαλιστα μετρουν ΙΣΙΑ με την ψηφο αφτουνου που πηγαινε στην "αρωστη ιεροδουλη" χωρις προφυλαξη..
    Αλλα Μην "πετροβολατε" & με το "καλημερα"
    Θελω να Ελπιζω πως ξεκινησε η αλλαγη ΕΠΟΧΗΣ οπου επιβραβευόταν ότι ποιό απατεωνίστικο ,κάλπικο,και μη χειρότερο..
    αφού "κανείς δεν το ενοχλούσε"
    (κατι που θελω να πιστευω πως τελειωσε..και σε αυτο ειναι σημαντικη η συμμετοχη μας..των απλων πολιτων.)

    Μπορουν ΟΛΑ να ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ αν προτρέψουμε & προστατέψουμε
    (από τους "καλοθελητές")
    την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    Είναι βαθιά η "μόλυνση" πού έχει γίνει στις Ψυχές & νοοτροπίες των κοινών & απλών ανθρώπων ..
    αφού μας μαθανε.. για πολλά χρόνια να επιβραβεύουν μέχρι πού ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΤΗΚΕ ο ποιό ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ το ποιο ΛΑΜΟΓΙΟ..κλπ..
    υποβαθμίζοντας παρα πολύ τον και επιθυμητό ΑΞΙΑΚΟ ΠΗΧΗ..αποθαρρύνοντας & αποτρέποντας την όποια ΕΥΝΟΗΤΗ & επιθυμητή ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον Κομανέτση???
    Το πράγμα φαινόταν ξεκάθαρα....
    Γιαυτό μην ακούσω παράπονα και σχόλια εκεί στην Αντινέα τάξη ,γιατί τον Τσίπρα τον κάνατε μεγάλο πόλεμο...Λουστείτε τα τώρα!!

    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου