Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

020810-proxeneia
Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Τζέφρυ (ξέρετε αυτού του... Έλληνα της διασποράς), μετά από την απόφαση να αφήσει τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού χωρίς δασκάλους, και πολλά από αυτά να αναγκαστούν να κλείσουν (τα «συγχωνεύουν» κατά την πασοκική λογική) μια ακόμη απόφαση έρχεται να κτυπήσει τον ελληνισμό της διασποράς. Συγκεκριμένα σε ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ Θάνου Πλεύρη και Άδωνι Γεωργιάδη προς το ΥΠΕΞ, σχετικά με το ενδεχόμενο να κλείσουν τα ελληνικά Προξενεία στο Αννόβερο, στην Λειψία και στην Κολωνία, η απάντηση του ΥΠΕΞ είναι πως αποφασίστηκε η αναστολή (!) της λειτουργίας τους λόγω δημοσιονομικού ελλείμματος, και περιστολής δαπανών! Φυσικά δεν παραλείπουν να πουν τα γνωστά περί «αναδιάταξης», «αναδιάρθρωσης», «εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας», λέξεις οι οποίες σκεπάζουν το ανθελληνικό υπόβαθρο αυτών των αποδομητών του Ελληνισμού. Οι ελληνικές κοινότητες των τριών γερμανικών πόλεων, κοινότητες μάλιστα με μεγάλη ιστορία στην Γερμάνια, είναι οργισμένες, και ήδη ετοιμάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας.
Το μόνο σίγουρο είναι το εξής: Ο Ελληνισμός της Διασποράς με το ΠΑΣΟΚ χάνει τα σχολεία του, χάνει τους δασκάλους του, χάνει τα Προξενεία του, χάνει τις Εκκλησίες του (Άγιος Νικόλαος Νέας Υόρκης). Για τους τριτοκοσμικούς μετανάστες λεφτά υπάρχουν (κατά την γνωστή φράση), για τους Έλληνες του εξωτερικού όχι μόνο λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά δυστυχώς ούτε πλέον και φιλότιμο.

Από elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου