Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΜΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ / ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΗΓΗΣ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΏΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΣΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 Ξεκινήσαμε στην αρχή του χρόνου το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, λίγοι οργισμένοι, απροσκύνητοι, ελεύθεροι κομματικών δεσμών πολίτες ( απίστευτο όμως υπάρχουμε πολλοί ! ! !) χωρίς λεφτά, χωρίς προβολή και πρόσβαση στα ΜΜΕ, με μόνο μέσοεπικοινωνίας το διαδίκτυο ( e-mail - blogs ) και σήμερα έχομε πυρήνες περίπου στο 50% της Ελλάδας. Στόχος μας η διάσωση της πατρίδας, που ορατά και χειροπιαστά βαδίζει στον όλεθρο.


Η διεκτραγώδηση της κατάπτωσης και της κατάντιας μας και κύρια η πλήρης απουσία ελπίδας ανάκαμ-ψης και εξόδου απ’ το ασφυξιογόνο κλίμα που ζούμε, έχει κατά κόρον επαναληφθεί λεκτικά και φραστικά, ώστε να έχει εμπεδωθεί και στον πλέον ΑΔΙΑΦΟΡΟ πολίτη. Υπεύθυνοι κατά γενική συναίνεση για την κατάντια της πατρίδας μας. είναι τα κόμματα και οι πολιτι-κάντηδες Αυτοί με την παντελή άγνοιά τους ή εσκεμμένη κατά παραγγελία <δοτή πολιτική τους>, επιγραμματικά :

1. κατεδάφισαν τον βιομηχανικό ιστό, ρήμαξαν την αγροτική παραγωγή, θέριεψαν τον κακό τεμπέλικο συνδικαλισμό και

περιόρισαν έτσι την απασχόληση μόνο στον δημόσιο τομέα,

2. ευνούχισαν την ηθική υπόσταση, με εργαλείο την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων και την εκβιαστική εξαγορά συνειδήσεων,

3. διέλυσαν κι εξευτέλισαν την παιδεία, αφήνοντας την νεολαία αμόρφωτη και το κυριότερο ανιστόρητη,

4. εκμηδένισαν κάθε έννοια εθνικής ταυτότητας, περηφάνιας καταγωγής και συναίσθημα ατομικής αξιοπρέπειας, αντικαθι-στώντας τα με τον ύποπτο και ποινικά κολάσιμο εύκολο πλουτισμό.

5. ανάγκασαν έτσι τους πολίτες, θέλανε δεν θέλανε, να τους μιμηθούν, μή έχοντας εναλλακτική επιλογή για την επιβίωσή τους.

Αντιγραφή από το Greek Alert / Ας Μιλήσουμε Επί Τέλους «Οταν ο λαός βαρεθεί να γιουχάρει και να φασκελώνει,

τι θα κάνει μετά ; ; ; »

«Είναι γενική, πλέον, η εντύπωση πως οι Έλληνες πολιτικοί ζούνε σε άλλο κράτος, οι εξελίξεις - μέσω των συνεχόμενων εκδηλώσεων διαμαρτυριών και γιαουρτωμάτων- δείχνουν να γίνονται αρκετά γρήγορες, αυξάνοντας τους φόβους να περάσουν στο επόμενο στάδιο... Έτσι, η απορία πλέον γίνεται συγκεκριμένη : πως θα αρχίσει να αντιδρά ο έλληνας πολίτης όταν θα βαρεθεί να φασκελώνει, να γιουχάρει και να γιαουρτώνει όλους αυτούς που τον κλέβουν, τον εμπαίζουν και του υποθηκεύουν το μέλλον και την ίδια του την πατρίδα. Πολύ φοβάμαι πως οι

επόμενοι τρόποι αντίδρασης δεν θα είναι και τόσο... πολιτισμένοι.»

Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ πιστεύει στην διαγραφή αυτού του ενδεχομένου, γιατί υπάρχουν νέα σχήματα διοίκησης που διασφαλίζουν την αντιστροφή της ισχύουσας κατάστασης ντροπής και εξόντωσης της χώρας μας, παρά το λακωνικό e-mail που δηλώνει : H Δημοκρατία απέθανε ! ! !

Απαντούμε : Οχι, δεν πέθανε, απλά μέχρι τώρα, από το 1821 και μετά, πορεύτηκε εγωκεντρικά κι ανοικοκύρευτα ! επιτρέποντας την επικράτηση κομμάτων, που αγνοούσαν τους Ελληνες πολίτες ! ! ! ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ τους τελείως από την ενημέρωση, την αναζήτηση της γνώμης τους σ’ όλα τα θέματα και γενικά την δημιουργική συμμετοχή τους στα «κοινά». Συνεπώς η κρίση της δίνει την ευκαιρία τώρα να αλλάξει την στείρα, αντιπαραγωγική πολιτική της, καλώντας τους πολίτες να ασκήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους, δηλαδή να συμμετέχουν και να δρούν σε όλα τα θέματα κι όλα τά επίπεδα ! !

α) Εμείς οι ΠΟΛΙΤΕΣ εμπιστευτήκαμε με καλή πίστη τη διοίκηση των κοινών υποθέσεών μας στους, κατ’ ευφημισμόν,«δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους» μας, χωρίς να προνοήσομε τη θεσμική ύπαρξη και λειτουργία μηχανισμού – φρένου στη χρήση της δύναμης, που αρχικά τους «παραχωρήσαμε» και στη συνέχεια σφετερίστηκαν, που αυτοί μπορούν να κάνουν, τα τέσσερα χρόνια της θητείας τους, ενώ εμείς περιμένομε αδρανείς θεατές τη λήξη της, για να τους κρίνομε. Τότε δυστυχώς είναι αργά. Η ζημιά που εμείς οι πολίτες πληρώνομε έχει γίνει και ή δεν διορθώνεται ή χρειάζεται η θυσία πολύτιμων άρα ανεπαρκών πόρων, που θα λείψουν από παραγωγικές επενδύσεις.
β) Αγνοήσαμε εντελώς τους εαυτούς μας ως πολίτες και τον ρόλο μας στη διαμόρφωση της διοίκησης / ανάπτυξης του

τόπου μας. Λησμονήσαμε ατυχώς, ότι οι εκλεγμένοι ή διορισμένοι υπηρέτες των δημόσιων υποθέσεων είναι «υπάλληλοί μας» που αμείβονται από μας τους πολίτες/ εργοδότες τους, άρα το Σύνταγμα επιβάλλεται να κατοχυρώνει θεσμικά το δικαίωμά μας να γνωμοδοτούμε, να υποδείχνομε εναλλακτικές λύσεις, να ελέγχομε και να τιμωρούμε άμεσα τους ενόχους

Αντιγραφή από thalamofilakas.blogspot.com

« Ο Σόλων είπε ότι αν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά, τότε κάποιος κατώτερός σου θα το κάνει. Αυτό πάθαμε Γιατί …αμελήσαμε την ενασχόληση με τα κοινά. Και οι πολιτικοί, που αποδείχθηκαν οι κατώτεροι μεταξύ των Ελλήνων αρα οι πιο δουλικοί, άρπαξαν την ευκαιρία. «Τους έφεραν», . . τους ζητωκραυγάσαμε, τους αποδεχθήκαμε ως εθνοσωτήρες, και τους αφήσαμε να μας κυβερνούν από τότε ανεξέλεγκτα . . . Συμμετείχαμε στην διάπραξη των εγκλημάτων που έφεραν την Ελλάδα στην θέση που είναι σήμερα . . . είτε παραβλέποντας, είτε επωφελούμενοι, είτε διοριζόμενοι είτε παρανο-μώντας, αλλά ιδιαίτερα σιωπώντας, μην αντιδρώντας, είτε γλύφοντας αυτούς που θα έπρεπε να σιχαινόμαστε. Και αφού κάναμε τέτοιες πράξεις, έχομε μερίδιο για κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά των πολιτικών μας . . . Η παγκόσμια κρίση που χτύπησε και την Ελλάδα και μάλιστα τόσο αλύπητα, δεν είναι κρίση ( μόνο ) οικονομική... Είναι κρίση ηθών. Και μόνο όταν το συνειδητοποιήσομε, θα μπορέσομε να αλλάξομε και αν το κάνομε, δεν θα μπορεί πλέον να μας κάνει κακό. Η αλλαγή όμως θα αργήσει να έρθει. Για την ακρίβεια, αν δεν κάνομε τίποτα, παρά μόνο συνεχίσομε να γκρινιάζομε, θα χάσομε την χώρα μας. Δεν θα υπάρχει Ελλάδα σε 30 χρόνια απο σήμερα αν δεν κάνομε κάτι. Ηδη οι σημερινοί πολιτικοί υπέγραψαν το συμβόλαιο πώλησης της Ελλάδας, με το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία μας, χάνουμε εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς πόλεμο! »

Συνεπώς καταφεύγοντας σε σπασμωδικές κινήσεις, καταστρέφοντας τις υποδομές μας, εξαντλούμενοι σε πορείες ή ζητώντας εκλογές για να ανακυκλώσομε φθαρμένα υλικά, κουβαλάμε «νερό στον μύλο» τους.

Προέχει συνεπώς η αλλαγή του κατεστημένου συστήματος.

Δύο είναι οι άξονες / πυλώνες που πρέπει να στηριχθούμε, ώστε να μειωθεί η κακοδιοίκηση και η συνεπακόλουθη γενική σαπίλα, που μας ρουφάει στον πάτο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Α. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ που με νομικά τερτίπια και ψευδή επιχειρήματα σφετερίστηκε η Δημόσια Διοίκηση, με την προσθήκη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ άρθρων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με θεσμικά κατοχυρωμένη ΔΥΝΑΜΗ να λαμβάνουν γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και να παρεμβαίνουν όπου κρίνουν αναγκαίο.ή σκόπιμο. πχ. : Δεν θα είχαμε κρούσμα διορισμού στην ΔΕΘ . . . « ελληνόφωνου» ( ; ) προέδρου, αγνώστων προσόντων για να διοικήσει ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ τον μοναδικό οργανισμό προβολής της ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας.

Δεν θα είχαμε την εξαίρεση της ΝΤΡΟΠΗΣ 3000 στρεμ. από την ζώνη προστασίας της μοναδικής ιερής ΚΝΩΣΣΟΥ για οικοπεδοποίηση . . . « Μετά από αξίωση εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτών του νομού Ηρακλείου» που κράζει δικαίως το « www.ksipnistere.blogspot.com » «αλήτες βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, νομάρχες !!! Ολοι αλήτες είστε και απατεώνες και λαμόγια. Δεν έχει αλλού να πάτε να τσιμεντιάσετε; Φτού σας!» Δεν θα είχαμε το ρεζιλίκι – ξεφτίλα να μην ξέρομε πόσους δημόσιους υπάλληλους «ταϊζομε» χωρίς λόγο, Δέν θα ψάχναμε ποιος πήρε τα λεφτά του πούλα-ξεπούλα το Βατοπέδι. Δεν θα είχαμε την απίστευτη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας, ανεξερεύνητα σε κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν θα θρηνούσαμε τον αναίτιο χαμό δύο πιλότων μας. Δεν, Δεν, Δεν … των οποίων ο αριθμός, Δεν έχει τέλος !

Κοντολογίς επιβάλλεται να εγκατασταθεί στη διοίκηση της χώρας ο μέχρι σήμερα κρίσιμος ΑΠΩΝ, δηλαδή ο ΕΛΕΓΧΟΣ των πολιτών, σε αντικατάσταση του δικού της εσωτερικού της «πλάκας». Για να επιτευχθεί η προσθήκη αυτή, απαιτείται συμπαγές πλήθος αποφασισμένων και οργανωμένων πολιτών, πολύ πάνω απ’ τα συνήθη επίπεδα των 1000 – 5000,που θεωρούνται απ’ την εξουσία σαν μάζωξη γραφικών που κουμαντάρονται απ’ τους κομματικούς συνδικαλιστές και «άλλες δημοκρατικές δυνάμεις». Βέβαια οι κρατούντες πρόκειται να αντιδράσουν στην Συνταγματική αυτή προσθήκη με «νύχια και με δόντια» για ευνόητους λόγους (χάνουν την δυνατότητα να «αρμέγουν» το Δημόσιο όπως μπορούν) γι’ αυτό οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος, για λόγους διασφάλισής του, δεν μπορεί να εκτεθούν εδώ, αλλά θα αναπτυχθούν όταν οι συνθήκες ωριμάσουν. Συνεπώς το Πατριωτικό Μέτωπο θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ταχύτατη αύξηση των φίλων πολιτών που συμφωνούν στον βασικό στόχο. Οι Ομάδες αυτές είναι εθελοντικές, δηλαδή τα μέλη τους δεν αμείβονται, δημιουργούνται με κλήρωση και η θητεία τους είναι σύντομη, ολίγων μηνών.
Β.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΗΣ, για να ξέρομε σε καθημερινή βάση που βρίσκεται η χώρα μας, από κάθε πλευρά και θέμα. Πχ. Τι Συμβάσεις υπογράφομε, σε τι ποσά ανέρχονται, πότε πρέπει να πληρωθούν ποιές είναι ληξιπρόθεσμες και πότε, τι προβλέψεις έχουν γίνει για να μην έχομε εκπλήξεις, πόσοι μπαίνουν / πόσοι βγαίνουν,τι υποχρεώσεις μας δημιουργούν οι μετακινούμενοι ευρωπαίοι πολίτες και τι οι υπόλοιποι μετανάστες, νόμιμοι και λαθραίοι, και γενικά οτιδήποτε μεταβάλλεται εφόσον η χώρα είναι ένας ΖΩΝ οργανισμός. Μ’ άλλα λόγια μια ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ, όλων των ρευστών στοιχείων, ώστε να μην λέει ο κάθε πολίτης ανεύθυνα το μακρύ και το κοντό του και να μην μας κατηγορούν για παροχή « ψευδών στοιχείων». Φυσικά τα αποτελέσματα της διαρκούς ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ δημοσιοποιούνται.

Η σημερινή και μελλοντική τεχνολογία καθιστά τα ανωτέρω πανεύκολα, με ελάχιστο προσωπικό και πραγματοποιήσιμα σε μεσοπρόθεσμο βάθος χρόνου, αρκεί να υπάρχουν ΓΝΩΣΗ και ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, και προ πάντων πληρέστατη,συνεχής ενημέρωση των ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίοι εκ των πραγμάτων πρόκειται να διαδραματίσουν ρόλο ΕΠΟΠΤΗ, άτυπου μεν αλλά έχοντος άμεσο και μετρήσιμο συμφέρον από τις προκύπτουσες οικονομίες στο δημόσιο χρήμα, που θα επιστρέ-ψουν στην τσέπη τους.

Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει την κύρια θέση οτι << εμείς οι πολίτες είμαστε τα αφεντικά της χώρας. Ολοι οι άλλοι υπηρετούν τα συμφέροντα και την ωφέλεια των πολιτων. >> Στόχος μας είιναι να δημιουργήσομε με καθολική συναίνεση, την απούσα σήμερα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις σχέσεις διοικουμένων και διοικούντων. Η αποκλειστικότητα της διοίκησης της πατρίδας και η ομηρία της από την εκάστοτε κερδίζουσα κομματική φατρία, τις διάτρητες κατ' ευφημισμόν δημοκρατικές εκλογές, για μας έλαβε τέλος ! Χωρίς συνεχή, άτεγκτο, αμείλικτο, και άμεσης τιμωρίας έλεγχο των πάντων, ο κοινωνικός ιστός χαλαρώνει και τελικά διαλύεται, οπότε η χώρα οπως καθε κακο-διοικούμενη οντότητα, κλείνει, πωλείται ή καταπατείται !

Ολοι οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι υπο τον όρο της αποκήρυξης κάθε σχέσης / επαφής με όλα τα κόμματα, τα οποία προτιμούν, αλλά στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετέχουν ΜΟΝΟ με την ταυτότητα και ιδιότητα του ΕΛΛΗΝΑ.

Tο στοχευόμενο νέο Ιδιωτικό και Δημόσιο διοικητικό σχήμα απευθύνεται κύρια στους νέους, που έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και επιβάλλεται να έχουν τον πρώτο, βαρύνοντα και τεκμηριωμένο λόγο, για το πως / που θέλουν να οδηγήσουν το μέλλον τους, έχοντας πυξίδα ότι μόνη ισχυρή παρουσία συντονισμένα οργανωμένων πολιτών, παρέχει και εγγυάται ελεύθερη, απρόσκοπτη, σφαιρικά τεκμηριωμένη ανάπτυξη.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Το έλαβα με email...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου