Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 96 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!

Σκέπτομαι πως πρέπει να είναι αλήθεια, γιατί απ' το δημοτικό μάς μάθαιναν ότι στη Θάσο υπήρχε χρυσός που (τότε) δεν είχαμε εξορύξει ακόμη, και ότι ποτέ δεν γίνεται διεκδίκηση μιας περιοχής αν δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο οικονομικό κίνητρο (που να υπερκαλύψει τα έξοδα για την κατάκτησή της) όπως συμβαίνει τώρα με την Μακεδονία. Εξ άλλου, την ιστορία την έχω ακούσει κι από αλλού...



Τον Φεβρουάριο του 1998 βγήκε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράϊδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδας, Λουτρακίου, Νιγρίτας κ.λπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και, για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη ΟΥΡΑΝΙΟΥ στο υπέδαφος των ως άνω τουλάχιστον περιοχών. Στο όρος Παγγαίο, στην Καβάλλα, υπάρχει επίσης ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχει ήδη ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την "TVX Gold" του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!
Εμείς ρωτάμε : ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23.2.96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του Ι.Γ.Μ.Ε. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων κατάλληλων για δορυφόρους και πυραύλους! Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους, με συμπύκνωμα ουρανίου16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων! Αναφέρεται ότι ΜΟΝΟ στην περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλλας υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ! Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολλάρια το γραμμάριο!

Με κάθε επιφύλαξη, και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω στοιχεία, εμπεριέχονται 48 εκατομμύρια τόνοι ουρανίου, προς 20 δις δολλάρια ο τόνος, δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολλάρια ! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν δηλαδή $ 96.000.000.000! Διαβάστε το δυνατά : 96 δισεκατομμύρια δολλάρια!

ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ...

Να λοιπόν γιατί θέλουν την Μακεδονία....
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;
H Blog λέει: Τόσο ως έντυπη όσο και ως ηλεκτρονική εφημερίδα, έχουμε αναδείξει από νωρίς το θέμα της εκμετάλλευσης των ορυκτών μας προς όφελος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ του ελληνικού λαού ( με άρθρο του Άγγελου Πυριόχου από τις αρχές καλοκαιριού).
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, παίζονται παιχνίδια συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία και με ξένες πολυεθνικές. Σε καμία περίπτωση ο εθνικός θησαυρός δεν πρέπει να καταλήξει σε άλλα χέρια ΕΚΤΟΣ από των Ελλήνων Πολιτών.

Προειδοποιούμε την κατοχική κυβέρνηση, ότι οι ήδη τετελεσμένες πράξεις εθνικής προδοσίας της θα μοιάζουν πταίσματα σε περίπτωση που ξεπουλήσει τον εθνικό θησαυρό σε Τούρκους, Αμερικάνους και Ισραηλινούς.
Ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος να αντιδράσει και να μην επιτρέψει το ξεπούλημα όσων ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους Έλληνες και αποκτήθηκαν με τους εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους και το αίμα των προγόνων μας!

http://blogpress-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Την "σύμβαση" υπέγραψε η Βάσω Παπανδρέου επί πρωθυπουργίας Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου