Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ "ΠΑΓΚΑΛΟΣ" !

Ζηλεύοντας προφανώς την εμβριθή σκέψη αλλά και την πολιτική ουσία των λόγων του κ. Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Θ. Πάγκαλου, ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών Μπράιαν Λένιχαν είπε τη δική του εκδοχή για το πώς η χώρα του έφτασε σε αυτό το σημείο.
«Όλοι συμμετείχαμε στο πάρτι», είπε αφήνοντας άναυδους τους πάντες μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και προσπαθώντας να απαντήσει στις κατηγορίες ότι το σχέδιο λιτότητας είναι άδικο.
«Ας είμαστε ειλικρινείς. Αποδέχομαι ότι υπήρχαν αποτυχίες στο πολιτικό σύστημα. Αποδέχομαι ότι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη σαν μέλος του κυβερνώντος κόμματος εκείνη την περίοδο. Αλλά ας είμαστε δίκαιοι: όλοι συμμετείχαμε στο πάρτι», είπε ο υπουργός ....

Να υπενθυμισθεί ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είχε κάνει έκανε μία αντίστοιχη δήλωση από το βήμα της Βουλής: «Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε 'πού φάγατε τα λεφτά;' είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί ακολουθώντας μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος». 

Από το POLITICSNEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου