Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

H ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ...

Επί Καραμανλή (2007) ιδρύματα του Soros , όπως το ECFR (το Ευρωπαϊκό παρακλάδι της σκοτεινής και τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται CFR) "εκπονούσε" μελέτες προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της Ρωσίας ΕΝΑΝΤΙΑ στα συμφέροντα της Ευρώπης!

Φυσικά η πραγματικότητα ήταν ότι ΔΕΝ συνέφερε στους Αμερικάνους η Ελληνορωσική προσέγγιση κάτι για το οποίο μας τιμώρησαν συνολικά ως χώρα επιβάλλοντας μας για πρωθυπουργό το δικό τους άνθρωπο.
Τους Ρώσους όμως προσεγγίζουν και ο Μπερλουσκόνι, και ο Σαρκοζί αλλά και η Μέρκελ. Κι αυτός είναι ο λόγος που ΠΑΝΤΑ στο MEGA-USA έχουν σε καθημερινή βάση μία ΑΡΝΗΤΙΚΗ είδηση για τους παραπάνω ηγέτες. Σε αντίθεση δεν έχουν κανένα παράπονο από τον Γιωργάκη όπως και ο φιλo-αμερικανικός τύπος της Ευρώπης δεν ξεστόμισε ποτέ κάτι κακό για τον Jeffrey. Τα πάει περίφημα καταληστεύοντας τους Έλληνες σε συνεργασία με τα λαμόγια που παριστάνουν τους συνδικαλιστές και φροντίζουν οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων να περιορίζονται μεταξύ καναπέ και τηλεοπτικού δέκτη.
Στις μέρες του ΠΑΣΟΚ οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ για να πλήξουν το ευρώ προς όφελος του δολαρίου. Η σημερινή τεχνητή κρίση έφτασε στο απόγειο της επιτυχίας της λόγω της απόλυτης συνεργασίας της σημερινής κυβέρνησης με τους ξένους κερδοσκόπους. Η σκοτεινή ΠΑΣΟΚΙΚΗ υπόθεση με "κωδικό" "Τ3 σε Τ10" (Δείτε την εικόνα δίπλα σε μεγέθυνση) συγκαλύφτηκε από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ με μεγάλες διαφημιστικές χορηγίες δισεκατομμυρίων από κρατικές εταιρίες (ΟΠΑΠ,ΟΤΕ,COSMOTE) και τράπεζες.

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον video που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η δήθεν Ελληνική κρίση ... αποτελεί δοκιμασμένη τεχνική των ΗΠΑ για να βρουν φθηνή χρηματοδότηση εις βάρος μίας ασήμαντης γι 'αυτούς οικονομίας που είναι η Ελληνική.


ΤΕΛΟΣ
macedonia-greece

1 σχόλιο:

  1. Πάμε δυνατά με τον Ομπάμα! Πάμε όλοι μαζί μπάς και γλιτώσουμε από την μιζέρια της βλακείας τούτη την χώρα!
    ΟΜΠΑΜΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου