Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΛΛΑΔΑΣ !


Ο χάρτης που βλέπετε, κυκλοφορεί πολύ στο διαδίκτυο...

Ωραίος χάρτης. Ελληνοπρεπής. Και αυτή η μαγική ένθεση της Ελληνικής σημαίας που κυματίζει...

Λίγο όμως το κακό μου μάτι, λίγο η έμφυτη κριτική μου τάση, του το βρήκα το κουσούρι....




Λείπουν όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου!!!!
Τον χάρτη αυτόν τον είδα αναρτημένο σε ιστολόγια που κόπτονται για την Ελλάδα και τη Μακεδονία, σε ιστολόγια που κόπτονται για την Ελλάδα και την ορθοδοξία, στο φεισμπουκ, παντού.


Ο χάρτης supergreecehw.gif στο "φυσικό" κουνιστό μέγεθος.
Θεωρώ ότι ένας πατριώτης ιστολόγος θα προτιμούσε να έχει αναρτημένο ένα χάρτη που θα περιλαμβάνει τη Χίο, τη Λήμνο, τη Λέσβο που να μην κουνιέται, από έναν που δεν τα περιλαμβάνει και κουνιέται.

Δε χρειαζόμαστε κουνιστούς  χάρτες. Την Ελλάδα μας χρειαζόμαστε. Και η ύπαρξη ενός τέτοιου χάρτη σε ιστολόγια που δηλώνουν πατριωτικά, είναι προπαγάνδα σε όφελος του εχθρού. Προτιμώ να αποδόσω την ανάρτηση του χάρτη σε παράλειψη παρά σε προδοσία.

Ζητήστε από τα ιστολόγια να κατεβάσουν τους χάρτες αυτούς και να αναρτήσουν χάρτες της Ελλάδας. Αν δεν το κάνουν, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Το όνομα του αρχείου της εικόνας είναι supergreecehw.gif Υπάρχει και στο flickr.

1 σχόλιο:

  1. Λείπουν και του Ιονίου τα νησιά... Γενικά ο χάρτης είναι για πέταμα ... Βασικά αυτός που τον χρησιμοποιεί έχει το πρόβλημα και όχι αυτός που τον έφτιαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου