Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Έκκληση για βοήθεια στο μικρό Θανάση


Αγώνας δρόμου για να περπατήσει και να μιλήσει...


Ένας χρόνος και ένας μήνας έχει περάσει από τη νύχτα της 17ης Οκτώβρη 2009, όταν ο μικρός Θανάσης Παύλου μετά από επίθεση που δέχτηκε από συνομήλικους του στο κέντρο της Λαμίας, έπεσε από την ταράτσα κτιρίου στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Θανάσης παρέμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Λίγους μήνες μετά, άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να ακούει. Τώρα, οι γιατροί δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον βοηθήσουν να μιλήσει και να περπατήσει, να ζήσει σαν όλα τα....φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας του.

Τα νέα από τη Γερμανία είναι ευχάριστα, αφού η κατάσταση της υγείας του μικρού Θανάση βελτιώνεται διαρκώς, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στο ειδικό κέντρο, προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.

Η οικογένεια του ανήλικου υπομένει με περισσή δύναμη ψυχής το χτύπημα της μοίρας, ωστόσο έχει λυγίσει οικονομικά.
Μάλιστα, ο πατέρας πούλησε το καφενείο που διατηρούσε στη Λαμία, όμως τα χρήματα δεν αρκούν για την κάλυψη των εξόδων που τρέχουν.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα και την ευαισθησία, να βοηθήσει ώστε ο μικρός Θανάσης να χαμογελάσει ξανά…

Προσφορές ανθρωπιάς και αγάπης γίνονται δεκτές στον τραπεζικό λογαριασμό (80160645158) της μητέρας του Θανάση, Μαριάννας, στην Εθνική Τράπεζα.

To έλαβα με email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου