Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ !

Ακούγοντας τους καραγκιόζηδες των δελτίων των 8, (ας όψεται ο έμφυτος μαζοχισμός), είναι να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, διαπιστώνοντας το που μπορεί να φτάσει η αμορφωσιά και η ξετσιπωσιά.
Οι πρετεντέρηδες, οι τράγκες, οι τρέμηδες, οι μακρήδες κι όλα τα υπόλοιπα ανδρείκελα, (που κάθε άλλο, παρά ειδήσεις λένε), που το παίζουν διάνοιες και ξερόλες, έχουν μπουκώσει τις καραμέλες και τις πιπιλίζουν κάθε βράδυ, αναφερόμενοι σε άχρηστους φορείς, σε αργόσχολους εργαζόμενους, σε περιττές υπηρεσίες, σε διεφθαρμένα επαγγέλματα κ.ο.κ.

Κι όμως όλοι αυτοί οι καριόληδες και οι καριόλες, δουλεύουν (και μας δουλεύουν), στα πιο άχρηστα, κοινωνικά και μορφωτικά, και τα πιο κοστοβόρα μέσα : τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι επιχειρήσεις τους είναι χρεοκοπημένες και οφείλουν στις τράπεζες, στους οργανισμούς και στ΄ ασφαλιστικά ταμεία, τα μαλλιοκέφαλά τους, τα, δε, αφεντικά τους, εξέχοντα μέλη της μαφίας των διαπλεκόμενων συμφερόντων, είναι στα κάτω τους κι έχουν, εδώ και καιρό, αρχίσει μειώσεις μισθών και απολύσεις, σ΄ όλους τους άλλους εργαζόμενους, εκτός απ΄ τα φερέφωνά τους, στα δελτία των 8 !

Αυτό το σκυλολόϊ της παραπληροφόρησης και της αποχαύνωσης του ελληνικού λαού, εμφανίζεται ως ο υπέρτατος των πάντων κριτής, ως ο ελεεινολόγος, κάθε, τάχα, στραβού και τραβηγμένου εργασιακού ή κοινωνικού φαινομένου, κατακεραυνώνει τους υψηλά αμειβόμενους ή τους φοροφυγάδες άλλων χώρων, την ίδια ώρα που το ίδιο (το σκυλολόι) περιλαμβάνει άτομα : που εισπράττουν τεράστια ποσά, μαύρα και προερχόμενα από δανεικά και αγύριστα ή που και ως ιδιοκτήτες άλλων μέσων, (εφημερίδων ή ραδιοφωνικών σταθμών), χρωστάνε οι ίδιοι εκατομμύρια € και, ακόμα, βρίσκονται (ως αφεντικά ή διευθυντάδες), πίσω από απολύσεις απλών εργαζόμενων δημοσιογράφων !

Σ΄ αυτόν τον συρφετό, που νέμεται τα ΜΜΕ και παραμυθιάζει εργολαβικά, τον ελληνικό λαό, η πολιτεία φέρεται με το γάντι, προστατεύοντας και κανακεύοντας τα μέλη του.
Ο πολυπράγμων Καπελέρης του ΣΔΟΕ δεν πήγε σε κανένα μέσο για να ελέγξει τις αποδοχές των τηλε - αστέρων, ούτε μπούκαρε σε κανενός, απ΄ αυτούς, το κότερο ή τη βίλλα, για να εξετάσει τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες.
Ακόμα και κραυγαλέες περιπτώσεις παρανομίας, (π.χ. με πλαστά τιμολόγια),παραμένουν, επί χρόνια, στο συρτάρι προκλητικώς και σκανδαλωδώς. Το μέτρο αύξησης του χαρτοσήμου στις διαφημίσεις οδηγήθηκε στην αναστολή και στην ματαίωση, κάτω από τις πιέσεις και τα χτυπήματα των καναλαρχών και των «μπράβων» τους των 8 !

Το χειρότερο, δε, απ΄ όλα είναι η θρυλούμενη κυβερνητική παρέμβαση για τη «βοήθεια» του χώρου, με χαριστικές νομοθετικές και οικονομικές ρυθμίσεις ! Την ώρα των περικοπών παντού και σε όλους, το σκυλολόι της πιο άχρηστης και ανώφελης δραστηριότητας, στηρίζεται και ενισχύεται, χωρίς ντροπή και χωρίς, καν, όρους και προϋποθέσεις. 
Τα πλαφόν και τα όρια, μόνο στους άλλους χώρους μπαίνουν, στα ΜΜΕ όχι ;
Οι έλεγχοι, οι εξακριβώσεις και το χτύπημα της φοροδιαφυγής, αφορούν όλους τους έλληνες, εκτός από τους telestars δημοσιοκάφρους ;
Τελικά ο ανταγωνισμός στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, (στον οποίο μερικοί σαν τον ηλίθιο τον Παπαδημητρίου, καυχώνται πως ανήκουν …υποφέροντες…), ισχύει για όλους τους άλλους, εκτός από τα κανάλια και τις εφημερίδες ;

Αυτοί οι, διαχρονικά, καλοπερασάκηδες δεν τόχουν για τίποτα να κατακεραυνώνουν τα ρουσφέτια και τις μεροληπτικές παρεμβάσεις του κράτους, την ίδια στιγμή, που παράλληλα και ταυτόχρονα, υλοποιούν τα βρώμικα σχέδια των αφεντικών τους διεκπεραιώνοντας τις πιέσεις και τους εκβιασμούς τους, προκειμένου να υπάρξει μια αισχρή, μεροληπτική και χαριστική κρατική παρέμβαση, για το χώρο τους ! Το άκρον άωτον του αμοραλισμού, είν’ εδώ !...

Αυτούς πάτε να στηρίξετε και να σώσετε κύριοι της κυβέρνησης ; Σ΄ αυτούς θα χαρίσετε εκατομμύρια, την ώρα που η υπόλοιπη κοινωνία κατακρεουργείται ;

Στη δεινή τους θέση, τους έφερε ο ανταγωνισμός (που συνέχεια επικαλούνται για τους άλλους) και η ανεπάρκειά τους. Αφήστε τους, λοιπόν, να ψοφήσουν, μπας και ξεβρομίσει, επιτέλους, αυτός ο δύσμοιρος τόπος !


Από τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

4 σχόλια:

  1. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ 'ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ' ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 'ΓΡΑΦΙΚΟΙ' ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ & ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε λεβεντη μου.

    Ο καιρός γαρ εγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'ΕΓΓΥΣ',ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 80%,ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 60-65% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ η ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ''Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ'',ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑΤΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΓΙΝΑΜΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ;
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΟΤΕ ΓΙΤΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΤΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΤΕΝΙΣΑ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ,ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!
    ΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 'Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΓΥΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!

    Εντυπωσιάζομαι ειλικρινά από το μέγεθος της άγνοιας να το πώ; Του στρουθοκαμηλισμού να το πω; Δεν ξέρω και εγώ πως να το πω.
    Και εξηγούμαι : Η Αμερική έκανε το μπάμ με τις πτωχεύσεις. Έχει διασπείρει σε όλο τον κόσμο τα τοξικά ομόλογα της Leeman Brothers. Στην ουσία έχει κάνει εξαγωγή της "μεγάλης φούσκας" αντλώντας τεράστια κεφάλαια απομυζώντας τεράστια ποσά σε όφελος της και σε δυστυχία του υπόλοιπου πλανήτη. Και επειδή σιχαίνομαι την συνομοσιολογία έχω την γνώμη πως αυτό έγινε στα πλαίσια μιας μεγάλης απάτης σε τοπικό επίπεδο που εξαιτίας του μεγέθους και των δυνατοτήτων της Αμερικανικής αυτοκρατορίας είχε παγκόσμια εμβέλεια. Ήταν όμως διαχείριση σε τοπικό επίπεδο. Απλώς το καράβι είναι μεγάλο. Συνεπώς πως είναι δυνατό να πιστέψει ο οποιοσδήποτε εχέφρων νούς ότι η Ελλάδα και οι λοιπές χώρες της Ευρώπης θα ήταν δυνατό να αποφύγουν την πτώχευση!!! Η Αμερικάνικη οικονομία απομύζησε τεράστια κεφάλαια από την παγκόσμια σε ενα μεγάλο (γκαστερικό παραδέχομαι) κόλπο. Τι μπορούσε να κάνει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Γαλλία, Ιταλία η Ευρώπη εν γένει και οι πολιτικοί της αφού δεν μπορούσαν καν να το δούν εφ όσον τα ομόλογα αυτά μπήκαν στα χαρτοφυλάκια των εγχώριων τραπεζών σε χρόνο ανύποπτο και κάτω από ομαλές συνθήκες; Συνεπώς το σύστημα της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων είναι πέρα, πάνω και έξω από την πολιτική αφού η ίδια παρέδωσε τα σκήπτρα στην οικονομία και στις διεθνείς χρηματαγορές στο όνομα του Φιλελευθερισμού και της Ανάπτυξης. Ας αφήσουμε λοιπόν τις άναρθρες κραυγές και τις μικρόνοες προσεγγίσεις με σκοπό να πλήξουμε -με αυτή την ευκαιρία- τον πολιτικό μας αντίπαλο και ας ανασκουμπωθούμε για να δούμε πως μπορούμε να ελέξγουμε τα Golden Boys των πολυεθνικών ωστε να γλυτώσουμε από την έντεχνη κλοπή τους. Ο κ.Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας το παραδέχτηκε και σιββυλικά δήλωσε πως "πρέπει να δούμε πως οι πολιτικοί θα μπορέσουν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο των εξελίξεων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου