Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ....... ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ...

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Οι κολακείες της Σιδηράς Καγκελαρίου Μέρκελ προς τη χώρα μας στη προσπάθεια της να περισώσει κάτι από το οικονομικό γόητρο της....... Ευρωζώνης, καθώς και οι προσπάθειες της για δημιουργία Ομοσπονδιακής Τράπεζας(αντίγραφο της Αμερικάνικης Federal Reserve)με χρηματοδότηση ιδιωτικών κεφαλαίων είναι η πλήρης ομολογία κατάρευσης του Ευρώ….



Από την άλλη η κ. Μπακογιάννη να ζητά ,πίσω από τη μάσκα της εθνικής συνεννόησης ,μια πολιτική συνεννόηση, σε μια προσπάθεια αγγίστρωσης στο πολιτικό προσκήνιο….

Ο κ, Πάγκαλος μετά τις εισηγήσεις του Σ.τ.Ε. περί Συνταγματικότητας και αναγκαιότητας του Μνημονίου μας λέει ότι είναι ευτυχία….Αυτό που εννοεί όμως είναι ότι αποτελεί ευτυχία για όσους επί 36 χρόνια ανεύθυνα πολιτεύθηκαν και για να κάνουν τη δουλεία τους χρειαζόταν μηχανισμό στήριξης να τους επιβλέπει….Άρα κ. Πάγκαλε αυτοί που με τη στενή έννοια του όρου δεν παρήγαγαν έργο είναι οι πολιτικοί….και όχι οι πιλότοι….Εκείνοι δεν παράγουν έργο, κατά τα λεγόμενα σας, αλλά έχουν τη τόλμη να πετούν και να αντιμετωπίζουν τα «προβλήματα»,κάτι που οι διαχειριστές της Εξουσίας κατά τη δική σας ομολογία δεν έκαναν ποτέ….Οπότε κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και μετά τολμήστε να απευθυνθείτε στο λαό….Γιατί απλά εκτίθεστε….

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση από την άλλη έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα που αδυνατεί να παράξει έργο και περιορίζεται σε λαικισμούς και δημαγωγίες…. Η κυβέρνηση είναι έρμαιο του Μνημονίου και υποχείριο της Τρόικα…Ο πολιτικός κόσμος όχι απλά έχασε το δρόμο του αλλά και την αντίληψη ότι δε βαδίζει σωστά….

Νομίζει ότι σωστά βαδίζει αλλά στο τέλος θα κατακρημνιστεί….Απόδειξη ότι αυτοδιαψεύδεται ή απλά μένει παρωχημένος σε αντιλήψεις και ιδεολογίες που μόνο κακό προκαλούν…Το τέλος του είναι απλά ζήτημα χρόνου…Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Μου το έστειλε το ΨΑΧΤΗΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου