Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


3 σχόλια:

 1. Ξέρω οτι θέμα υπερθέρμανσσης του πλανήτη δεν υπάρχει . Το βλέπω στο περιβάλον όλα αυτά τα χρόνια που ζω. Έρχονται χρονιές με περισσότερη ζέστη , περισσότερες ή καθόλου βροχές , πολύ ή καθόλου κρύο .Όμως αυτό πάντα συνέβαινε . Από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου έχουμε μαρτυρίες. Αυτές οι καιρικές μεταβολές είναι συνήθεις και αναμενόμενες .
  Αυτό που δεν γνώριζα είναι γιατί γίνεται αυτός ο θόρυβος για το κλίμα .Μου φαινόταν ύποπτος αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στους λόγους.
  Η συνέντευξη αυτή με φώτισε. Μου έλυσε την απορία .
  Σας ευχαριστώ για αυτή την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια πιο ψύχραιμη άποψη για τις κλιματικές αλλαγές...ενδιαφέρουσα... στο:http://envthink.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Ανώνυμος 23 Δεκεμβρίου 2010 12:22 μ.μ.

  Αν ψάχνεις για κάτι αληθινά "ψύχραιμο" και "ενδιαφέρον", αντί να προτείνεις παραπομπές που ασχολούνται με τα διάφορα "μέτρα" περιορισμού των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου και την υποτιθέμενη αναγκαιότητα λήψης τους, καταδεικνύοντας με τη στάση τους αυτήν ότι αποδέχονται την ύπαρξη προβλήματος ανθρωπογενούς προελεύσεως σε βαθμό που να επηρεάζει τις κλιματικές αλλαγές και προκειμένου να αποκτήσεις "σφαιρική" άποψη δες καλύτερα και σε πρώτη φάση το ντοκυμαντέρ: "Η Μεγάλη Απάτη για την Παγκόσμια Υπερθέρμανση" που θα το βρεις εδώ το πρώτο μέρος:
  http://www.youtube.com/watch?v=sbq0y_Y7Ue0&feature=related

  εδώ το δεύτερο:
  http://www.youtube.com/watch?v=l4HG7FOjJY4&feature=related

  και ούτω καθ' εξής τα υπόλοιπα...

  Πρόκειται για μία τελείως διαφορετική προσέγγιση που έρχεται να ταράξει τα νερά της επιστημονικής κοινότητας, καθώς η προβολή του ντοκυμαντέρ The Great Global Warming Swindle απενεχοποιεί την ανθρώπινη παρέμβαση στην αλλαγή του κλίματος του πλανήτη μας και είναι η απάντηση στο Inconvient Truth του Al Gore.

  Το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους επιστημονικούς κύκλους σε Αγγλία και Αμερική.

  Σε αυτό το ντοκυμαντέρ οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια επιστημονική απόδειξη ότι η αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη οφείλεται στον άνθρωπο, αλλά πρόκειται απλά για την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με κύριο παράγοντα την ηλιακή δραστηριότητα.

  Το κλίμα της γης απλώς αλλάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτό το ντοκυμαντέρ κάνουν λόγο για παγκόσμια προπαγάνδα και βομβαρδισμό - εκφοβισμό του κοινού από τα media.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου