Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΞYΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, άλλα στην πανουργία και στον δόλο.
Η Ελλάς είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χώρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορές κατά την ιστορική της διαδρομή τέθηκε σε κίνδυνο, άλλα πάντοτε στο έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμό από βέβαιη καταστροφή.


Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι (Ἡ Ελλὰς ποτέ δεν πεθαίνει). Ο Ελληνισμός υπερέχει από τον εβραϊσμό και κάθε άλλο λαό, φυσικά, πνευματικά και ηθικά. Η εφήμερη οικονομική,υλική παντοδυναμία των Εβραίων, είναι ἀποτέλεσμα των δικών μας σφαλμάτων, τὰ οποία δημιούργησαν τις κατάλληλες συγκυρίες ώστε οι εβραϊκές μέθοδοι να βρουν πρόσφορο έδαφος.
Οταν παύσουμε νὰ υιοθετούμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας την εβραικη αντιληψη της ακρατης ἐκμεταλλεύσεως και του ἀτομικου ωφελισμου, οταν απαλλαγουμε απο τη νοοτροπία που θέλει τον άνθρωπο υπόδουλο της ύλης, οταν σπάσουμε τὰ δεσμὰ πού μας ἐπιβάλλει ἡ ἀποδοχὴ ιουδαιογενων ιδεολογιών και θρησκευτικών μεσσιανικών δογμάτων. Οταν τέλος απαλλαγούμε απο τα εθνοκτονα κόμματα ποὺ διαδραματίζουν ρόλο τοποτηρητή της ἐβραιόδουλης ξενοκρατίας, οταν στραφούμε και πάλι στις προαιώνιες Ελληνικές Παραδόσεις, οταν με λίγα λόγια σκοτώσουμε τον φθονερό εβραιο που ζει μέσα μας και εχει κυριεύσει τη συνείδησή μας, τότε μόνο θα Εξελληνιστούμε.
Οταν παύσουμε να σκεπτόμαστε, προσκυνούμε, ζούμε, συμπεριφερόμαστε ΕΒΡΑΪΚΆ, τότε και μόνο τότε θα ἀναβαπτισθουμε Ελληνικά.
Εναπόκειται σε ἐμας, στην θέληση μας να ἀγωνισθουμε για τον Εξελληνισμό αυτού του λαού και αυτού του τόπου, εαν ἐπιθυμουμε να παραμείνει κοιτίδα των Ελληνικών Αξιων
.
ΞΎΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΑ!!!
http://toksipnitiri.blogspot.com/2010/12/y.html

1 σχόλιο:

  1. Μα τι λες ρε άνθρωπε !
    Εδώ έχουν καπελώσει ολόκληρη Αμερική κι ας αποτελούν μόνο το 3 τοις εκατό του πληθυσμού της!
    Εδώ κατάφεραν να διορίσουν πράκτορά τους για υπαρχηγό του Αραφατ (!) και αφου τον δηλητηρίασε(το κατήγγειλε η γυναίκα του Αραφατ) τον ανακύρηξαν αρχηγό της Παλαιστινιακής Φατάχ και "διαπραγματεύεται" σήμερα μαζι τους για λογαριασμό όλων των Παλαιστινίων!
    Και εσύ φαντάζεσαι ότι εμείς , με τους σουπερ διεφθαρμένους πολιτικούς και την τέλεια ξεπουλημένη ηγεσία έχουμε ελπίδα επιβίωσης Καμία σου λέω . ΚΑΜΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου